Jump to content

themisSs13

Members
  • Posts

    805
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by themisSs13

  1. οταν το κανεις σφυρι μπορεις και να σηκωσεις αρκετα παραπανω πιεση αλλα και να αντεξουν τα πιστονια περιοσσοτερη θερμοκρασια.γινετε απο εγκεφαλο οπως και πριν δεν αλλαζει κατι. το καυσιμο τωρα...θα ψεκασουμε οσο μπορουμε. η αντλια(autotech) εχει ακομα λιγη δυναμη δεν δουλευει τερμα. επειτα τα μπεκ μπαινουν απο γτι 6αρι απλα ψεκαζουν απο αλλη γωνια(δεν ειναι προβλημα ετσι γινεται και με τα rs4 στα tfsi). η πισω θα δουμε. οντως η autotech/kmd ειναι μονοδρομος η τουλαχιστον δεν εχουν βρει αλλο τροπο. δεν ειναι το πιο λογικο να το κανω 1.6 μιας και θα δωσω επιπλεον λεφτα χωρις να ξερω αν το αποτελεσμα θα αξιζει. για ροικη δεν εχω ψαχτει-δεν εχω αποψη παλι ομως δεν μπορει κανεις να σου πει με σιγουρια. ο κομπρεσορας θα μεινει οπως ακριβως ηταν.(το που λειτουργει μπορει να αλλαξουμε κατα το ρυθμισμα) εσυ ρωτας στο fb?
  2. σε πατημα εκανα λαθος ανεβασμα και μου βγηκε κατεβασμα. μπηκαν ηδη ελατηρια cavd. μπιελες ετοιμες δεν παιζουν και καποιες που λενε οτι υπαρχουν ειναι απο 1.4 16v ατμοσφαιρικο με 17αρι πυρο που σημαινει οτι πας και σε custom πιστονια.παιρνουμε απο 20vt. πιστονια υπαρχουν τα cp(ετοιμα) ειτε 76.5mm(μαμα) ειτε 77mm(υπερκυβισμου) και μετα σε custom πολλα οπως arias-mahle(αυτα θα εβαζα αλλα πρεπει να περιμενω πολυ)-dp(ελληνικα) και πολλα αλλα. δεν πειραζω εκκεντρα-δεν υπερκυβιζω και δεν το κανω 1.6tsi αν και γινεται. κορυφη δεν ειναι τα arias. κορυφη ειναι τα mahle και τα cp.
  3. οτι αποριες εχετε μπορω να τις λυσω. δεν κρυβω τιποτα. αφου ετοιμαστει το αμαξι θα γινει κανονικη παρουσιαση. τα 2-3 πραγματακια που αλλαξα ηταν εισαγωγη γιατι η apr ηταν μικρη. ακομα το wg κολαγε ανοιχτο και ηθελε αλλαγη (δεν προλαβα να το αλλαξω απλα το εκλεισα). και σε γενικες γραμμες το αμαξι πηγαινε αρκετα καλα ΧΩΡΙΣ να εχω κανει remap(προγραμμα με 8αρι ακομα κωλο ενω αλλαξα σε 7αρι). σηγκεκριμενα καρφωσα βαλβιδες και για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε. υ.γ. ΔΕΝ εσπασε το μοτερ(που ειπαν μερικοι) ουτε κοπηκαν οι βαλβιδες ευτηχως. υ.γ.2 ο νικος ειναι ζηλιαρης
  4. ετσι φαινεται. τι να πω... τεσπα το αμαξι ειναι μεσα για σφυρι. νεοτερα σε λιγο καιρο που θα ειναι ετοιμο. πριν το βαλω μεσα ειχα φτιαξει 2-3 πραγματακια και πηγαινε αρκετα καλα. τωρα ελπιζω να παει ακομα καλυτερα.
  5. μπορει να καταλαβα λαθος! απλα δεν πηρα ολοκληρωμενες απαντησεις. τεσπα καλως ηρθες- ξανασχοληθηκες. πολυτιμες οι συμβουλες σου.
  6. εγω παντως προσπαθω να συνενοηθω για το τι εκαναν στο κομπρεσορα και τι μπορω να κανω εγω εχουν περασει 15 μερες και ακομα τιποτα. στελνω εγω κατι στελνει αυτος γενικα. του λεω γινε συγκεκριμενος στελνει γενικα. τωρα περιμενω καποιες μερες χωρις ν μου εχει πει τπτ. οταν το δουμε στο δρομο μιλαμε!
  7. καλησπερα! μολις σημερα καταφερα να βαλω τον 7αρι κωλο. πλεον εχω full boost 4500(1.55bar). ισως πρεπει να γινει ενα ρεμαπ(δουλευει ακομα το προηγουμενο file). κανενα missfire στον κοφτη. dyno και τα λοιπα εν καιρο μιας και εχω εξεταστικη και θελω 2-3 διορθωσουλες. αισθητα πιο νευρικο. btw το project δεν τελειωσε...
  8. Η obd μετραει προσεγγιστηκα. Εγω στο πυρομετρο πανω στο dp εβλεπα 850 σε ανοιγματα. 900 αφηνα! Μια φορα ειχα δει σε τρελο κυνηγιτο εθνικη.
  9. Προσεξε τα mossfires για να πηγαινει τελεια! Αλλιως πετα του μια 16αδα πιο σκληρα! Εγω ειχα στο 1.5-1.55 οποτε παιζει να εχεις δρομο ακομα απο missfires. Απλα ολα πρεπει ν γινουν με την βοηθεια του προγραμματιστη γτ παιζει να δουλευεις αλλα μειγματα!!!
  10. Στο τελευταιο dyno μ με στοκ τουρμπο ειχα βγαλει μαραβελια 260 με missfire και 255 παλι με missfire αλλα πιο κοντα στον κοφτη. Λογο μαλακων ελατηριων. Επειδη ομως επρεπε το αμαξι να πηγαινει σωστα ξεσφυξα το forge wg 1 στροφη που για forge ειναι πολυ. Το αμαξι στο dyno ειχε ρυθμιστει με 97αρα απο λαθος του βενζινα. Και ετσι οταν εβαλα καθαρη 100αρα απεδωσε τα αναμενομενα. Πηγαινε αρκετα καλα! Βγαλτε ακρη τωρα ποσα αλογα ηταν! Παντως στο δρομο δεν υπηρχε επαφη με πολο γτι μαμα εννοειτε! Χαχαχαχα σφυξε και μν φοβασαι τιποτα! Αν εχεις και πυρομετρο εισαι κομπλε!το καλυτερο βεβαια ειναι να σφυξεις και να το τσεκαρει ο κριτωνας! Αν δεν ξεμπαζωσει την ασφαλτο το πουλαω και παιρνω οπελ!!! ( towface) βασικα μιλα με κριτωνα γτ παιζει να σφυξεις τερμα! Μν κανεις υπερβολες!
  11. Η πιεση δεν ειναι ο μονος τροπος να παρεις αλογα! Υπαρχει κι'αλλος! Το μονο σιγουρο ειναι οτι η πιεση στα τσι ειναι ο καλυτερος τροπος ν παρουν αλογα! Πιο safe θα ελεγα!
  12. ετσι ακριβως χωρις αντλια 5αρι γκολφ φτανει 230-235. απο εκει κ περα εννοειτε πως πρεπει να σφυξει! δεν ειναι δυνατον να ειναι ακομα στην μαμα θεση...πρεπει να το δει ο κριτωνας. πες του το αμαξι ειναι ξεσφυκτο και παει ετσι σαν μαμα πολο γτι. θα σου πει και εκεινος σφυξε. εχει δικιο ο midkin!
  13. 1ον)Χωρις αντλια μεχρι 235! Ασε το dyno του μεθανα. 2ον) αν δεν σφιξεις την μαμα μν περιμενεις προκοπη. Και αυτο που λες το κανει ο εγκεφαλος μαμα ριχνει ν75 οταν περασει το οριο ροπης-οριο πιεσης. Σφιξτε αφοβα.2-3 στροφες! Βεβαια να ρωταησετε πρωτα τον προγραμματιστη!
  14. Ναι bmy! Μιλα με κριτωνα το wg θελει τουλαχιστον 2-3 στροφες. Μαλλον το αμαξι ειναι ρυθμισμενο για 2 οβερ και 1.5-1.6 κοφτη.απλα το wg του το χαλαει!εγω σαν απλο φπε ειχα σφιξει.ποσο μαλλον με ολα περιφερειακα πανω.
  15. Αλλη μια φορα το εχω δει αυτο σε seat ibiza dsg τερμα 1ο σταδιο. Το οποιο πηγαινε σαν μαμα. Τλκ το αμαξι ειχε θεμα με την αντλια βενζινης. Ριξε μια ματια. Ποιος την τοποθετησε; Ηξερε; Γτ ειναι πατεντα! Τεσπα το αμαξι πρεπει να το δει μηχανικος γνωστης οχι καμια αντιπροσωπια και μν ψαχνεις λυση με διαγνωστικο. Αν δεν εχεις μπορω να σου πω εγω ενα.
  16. καλα οτι πεις. τοσο καιρο που εχουμε τα αμαξια μας ετσι εμεις δεν ξερουμε! τι νομιζετε οτι τα παιρνω απο τον κριτωνα? η τον καθε κριτωνα? ξυπνατε το αμαξι κατι εχει... αν θες βοηθεια πες μου. αλλιως αστο να σερνεται!
  17. τεσπα το αμαξι εχει καποιο προβλημα! ειναι αδιανοητο αυτο μου μας λες. ψαξου λιγο...
  18. Εχεις μπερδευτει! Ειχα ιδιο σεταπ με τον μεθανα. Φιλτρο εξατμιση προγραμμα κουλερ σκαστρα westgate αντλια. Το αμαξι πηαινε μπαλα. Τωρα αλλαξα σεταπ και πλεον εχω td05. Τωρα δεν ειμαι ευχαριστημενος.παλια ημουν. Και το προβλημα δεν ηταν το προγραμμα αλλα το οτι πρωτη φορα δοκιμαστηκε το σεταπ και θελει ψαξιμο! Απο εκει κ περα οταν το αμαξι ηταν 250 πηγαινε μαζι με ολα τα αλλα στα ιδια αλογα και με διαφορα προγραμματα. Επομενως η μας κοροιδευουν ολους η απλα τα αλογα ηταν κανονικα. Και αφου οπως λες μεγαλωσες στα συνεργεια θα επρεπε να ξερεις οτι τα πραγματα εξελισονται και παντα πρεπει ν εχεις μια πισινη. Καλο βραδυ και δεν πειραζει...καλη καρδια! Απο ενα κοροιδο!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.