Jump to content

panos18

Members
  • Posts

    585
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by panos18

  1. καμια pic απο κανενα χαμηλωμενο με ελλατηρια μονο golf υπαρχει??
  2. ειναι ευκολο για καποιον να μονταρει pic με τις ζαντες απ το scirocco το R σε μαυρο αλλα και ασημι χρωμα(τη ζαντα) στο καλουπι του gti του 5 σε μαυρο χρωμα το αμαξομα?? απλα δν γνωριζς καθολου απο μονταζ!!
  3. kokkino tsi me e3atmisi sth mesi x8es vradu paraliaki?? sorry gia tous latinikous xaraktires skalwe to pc!!
  4. εμενα δν εσπασε ολο το μοτερ παρα μονο περιφεριακα, τουρμπινες κτλπ! 2 χρονια με λιωσημο δν εκανε κιχ και τωρα σε ταξιδι να πηγαινω πατημενα απο 180-220 χωρις να το χαλαρωνω καθολου ενδιαμεσα για 2 ωρες αυτο! εσπασε τουρμπινα πηρε λαδια μεσα και μετα το ενα εφερε το αλλο!! παντως εχω κανει πλ ταξιδια και δν ειχε κανενα προβλημα!
  5. ρε παιδια για το σπασμενο που διαβαζα πριν, και εγω εσπασα μοτερ, μονο τα μπιελοπιστονα μειναν ολα τα αλλα τ αλλαξα και εχω προγραμμα 2 χρονια αλλα δν ηταν θεμα του προγραμματος, αλλα δικο μου που το πηγαινα το αμαξι 180-220 για 2 ωρες κοντα σε συνολικο ταξιδι 5 ωρων!! και μαμα να ταν θα σκαγε δν ειναι ταχυτητες για 1.4 αυτες! ευτυχως μου το περασαν εγγυηση!! αλλα 2 χρονια με το προγραμμα κιχ, ποιος φταιει εγω η ο βελτιωτης?? εγω μαλλον.. μν τους τα χρεωνουμε ολα!!
  6. ναι.. που θα παιξεις δν γνωριζεις πρπ?? δλδ αν δεις 250 θα σαι οκ?? γτ αν μιλαμε για κατω απο 280-300 δν ξερω αν συμφερει και απο οικονομικης πλευρας!!
  7. κοστος, επιδοσεις στο πρπ?? τι περιμενεις??
  8. ανετα λεγοντας, εννοεις σε αεροδιαδρομο?? χαχα μετα τα 220 φαινονται τα κυβικα!!
  9. ναι, αισθητικης.. 230 αντε να τα δες, παραπανω δν νομιζω! στο 5αρι GT η τελευταια σχεση τερματιζει 6100 ενω οι αλλες 7200!!
  10. εμεις εχουμε 2 Q5 με το 2λιτρο μοτερ στην οικογενεια και εχω ακουσει οτι καινε και αυτα λαδια, τωρα ποσο δν γνωριζω!!
  11. αυτη η αντλια της autotech που διαβαζω υπαρχει στην ελλαδα ή μονο απ εξω?? γνωριζουμε τιμη? διαφορες που θα δω σε σχεση με την εργοστασιακη??
  12. απ εξω δν υπαρχει τπτ να βοηθηση και στο tuning?? φιλε μου γνωριζεις αν αναβει το check engine αν μπορω να το το περασω στην εγγυηση??
  13. ακριβως!! ειμαι στην εγγυηση ακομα, λγκ θα με καλυψει!! αλλιως γνωριζεις ποσο κανει?? υπαρχει κατι πιο ανθεκτικο?? το check engine αναβει με αυτο το σφαλμα??
  14. θα παω απο βδομαδα στον βελτιωτη να δουμε!! ελπιζω να μν ειναι κατι το ανισυχητικο!!
  15. παιδια προβλημα!! προχθες πηρα το αμαξι απ το service (2ο) και ενω ολα πηγαιναν καλα, χθες γυρνοντας απ το αεροδρομιο το αμα3ι ειχε ενα σκαλοπατι στις 4000 με 4500 και δν πηγαινε και πλ(χειροτερα και απο τον κομπρεσσορα με 4η-5η)! στο πηγαινε δν το κανε ή δν το παρατηρησα! το βραδυ πηγαμε μια βολτιτσα(οχι για κοντρες, ποσειδονιο αλλα 1-2 ανοιγματακια μεχρι 4ες εγιναν) και πλ το αμαξι στις 4000-4500 τα ιδια! λεω καμια ν75 θα ναι! στο γυρισμο μου σκαει και check engine! εκει λεω την γ@@ησαμε θα σκασουμε κανενα 1000 στη vw.. εχω μονο προγραμμα, το αυτοκινητο ειναι tsi 140ari μοντελο του 09 με 19200 χλμ πρπ!! βενζινη εβαλα 2 φορες τις τελευταιες μερες απο εναν στην γειτονια μου, δν ειχα ξαναβαλει γτ ποτε δν τον πετυχαινα ανοιχτο(βαζω βραδυ εγω)! ο πατερας μου βαζει συχνα σε αυτον στο Q5 δν ειχαμε καποιο προβλημα μεχρι στιγμης!!
  16. εγω παντα απο σταση παταω και εκμεταλευομαι την εκκινηση!! αυτο που με προβληματιζει ειναι γτ στο 170αρι ριχνω ανετα και στο 200 τον @@ αγρια.. μαζι ποτε θα πηγαινουμε!! δλδ το vti με φπε κοντα στα 185 και με ροπη 16κιλα θα ναι διπλα μου?? τα 29 κιλα ροπης μου δν παιζουν στα 600 μετρα??
  17. με civic 170 απο σταση με χανει απο αλλαγη 1ης σε δευτερα, τωτα με τον κυριο δν ξερω τ θα κανουμε!! παντως ουτε αυτον τον παει η σταση, αφου δουλευει πλ ψηλα αυτο το μοτερ!!
  18. παιδια μου εγινε προταση να πατησω με integra, στα 200 παιζει αυτος!! εγω ειμαι 210 με 29 κιλα ροπη.. στα 600μετρα απο σταση, τ λετε?? θα χουμε θεμα με τη διαφορα βαρους?? ειναι 1150 νομιζω αυτο!
  19. φιλε μου ωραιες οι ζαντες, εχω και εγω τις ιδιες σε μαυρες!! http://i909.photobucket.com/albums/ac295/panos18pf/0086.jpg
  20. Το επόμενο, 7ης γενιάς VW Golf, αναμένεται να το δούμε στη χώρα μας το 2012. Το αυτοκίνητο θα βασιστεί σε μια νέα πλατφόρμα της VW (ονομάζεται "MQB"), η οποία είναι ελαφρύτερη από την τωρινή και παράλληλα, πάνω σε αυτή θα βασιστούν και μια σειρά άλλων νέων μοντέλων όπως π.χ. το νέο Sharan. Φυσικά, το νέο Golf θα ωφεληθεί από τη μείωση του βάρους, αλλά και τους οικονομικούς κινητήρες TSI, ώστε να προσφέρει ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση σε σχέση με σήμερα. Υπό αυτό το πρίσμα, πληροφορίες κάνουν λόγο και για μια νέα γενιά κινητήρων HCCI, χωρίς μπουζί, για ακόμη περισσότερη οικονομία. Εξελίσσει τη γνωστή αισθητική "Golf" Το νέο VW Golf θα εξελίσσει τα κυριότερα αισθητικά χαρακτηριστικά του προηγούμενου, χωρίς να περιμένουμε κατά συνέπεια μεγάλες εκπλήξεις. Αυτό που ξεχωρίζουμε είναι το πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα, που φέρει σφηνοειδή φωτιστικά, μεγάλη εισαγωγή στον προφυλακτήρα και πιο χαμηλά τοποθετημένο καπό. Στο πίσω τμήμα, το παρμπρίζ θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και τα φωτιστικά ελαφρώς πιο κομψά από αυτά του Golf VI. Στο εσωτερικό, αναμένεται φυσικά το νέο Golf να δίνει και πάλι ιδιαίτερη σημασία στην υψηλή ποιότητα των υλικών. http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/38812_26106.asp to polo φερνει σε golf, το golf σε scirocco, ολο πρωτοτυπιες η μαμα vw! εχουν τρελαθει και με την κριση και βγαζουν ολη την ωρα αμαξια!! 3η γενια με τους ιδιους κινητηρες..
  21. δν μπορω να το ελενξω με τπτ!!
  22. xaxa, στο ευχομαι!! στην αρχη κλ θα ναι..
  23. και μετα πλ δν θα σου φτανουν!!
  24. και μια τιμουλα ρε λαγε.. χαχα μπραβο παντως!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.