Jump to content

aekaragolfakias

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About aekaragolfakias

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

aekaragolfakias's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ αλλα δεν εχω δεύτερο κλειδι....στο βιντεο απαιτει και δευτερο κλειδι
  2. Καλησπέρα, έχω το Golf 5 Fsi, έχασα και τα δύο κλειδιά, παράγγειλα νέο από την Karenta και τώρα ψάχνω να κάνω κωδικοποίηση του κλειδιού. Που μπορώ να το κάνω?
  3. ξερει κανεις ποσο κοστιζει το υγραεριο για το golf 5 fsi????
  4. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΛΙΟΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ VW...... \
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΤΟ GOLFAKI ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ, ΝΤΕΚΑΣ ΛΕΓΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΕΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....
  6. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE???ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ???
  7. ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΛΕΒΙΕ ΣΤΟ GOLF 5 KAI ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΒΑΛΩ...ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ LINK ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
  8. ΕΧΩ ΤΟ GOLF 5 ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ Η ΥΔΡΟΓΟΝΟ....ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ GOLF....
  9. ¶σε φίλε μου τι έπαθα!!!Πήγα σε άλλο μαγαζί να μου το κοιτάξουν και να δω τι κεραία θα βάλω και μου είπαν ότι δεν μου το έχουν συνδέσει καλά και ότι πάνω δεν παίρνει ούτε navigator γιατί δεν μου έχουν βάλει το box που έπρεπε να έχει!!!την πάτησα!!!
  10. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!!!τι μάρκα/ες θα μου προτινες???
  11. ε τώρα δεν θα τα χαλάσουμε για τις ομάδες...σιγά το πράγμα...χαχα!!! οι εικόνες που έβαλες νομίζω πως δεν με βοηθούν σε αυτό που ψάχνω...εγώ για κεραία και το πρόγραμμα navigator ψάχνω!!! Φιλικά. Βασίλης.
  12. Καλησπέρα!!!είμαι νέο μέλος και είμαι κάτοχος του golf V FSI εδώ και 3 χρόνια!!!Πρόσφατα έβαλα το ηχοσύστημα caska και θέλω την γνώμη σας για το ποιά κεραία να βάλω για να πιάνω τηλεόραση!Επίσης θέλω να βρω το πρόγραμμα navigator. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων για την βοήθεια σας!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.