Jump to content

GeorgeNatsis

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About GeorgeNatsis

  • Birthday 08/11/1970

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Touran

GeorgeNatsis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Βάλε την καλύτερα σε κοινή θέα για να διευκολυνθούν και άλλοι φίλοι. Μια πολύ ενδιαφέρουσα βελτίωση - και απο πλευράς ασφάλειας - είναι η εγκατάσταση TPMS η οποία είναι προ των πυλών. Έχω σχεδόν καταλήξει στο ELECTRON E-109S και βέβαια με βοήθησε πολύ η ανάγνωση του forum. Επόμενη θα είναι η αγορά αλυσίδων TRAX μιας και δεν θέλω να μπλέξω με "τραυματισμούς" του εσωτερικού μου. Sorry ....... παρασύρθηκα Αυτά ευχαριστώ πολύ
  2. Καλημέρα και απο μένα. Είμαι και εγώ νέος κάτοχος (...επιτέλους) του CrossTouran μου. Θέλω κι εγώ να κάνω κάποιες βελτιώσεις με σημαντικό αντίπαλο την αντιπροσωπεία της VW που δεν σου δίνει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τιμές για τα αξεσουάρ της, και για να είμαι δίκαιος δεν σου τα δίνει μέσω email, φάντάζομαι οτι αν πας σε μια αντιπροσωπεία θα σου τα δώσει αλλά που ??? χρόνος ... Προς το παρόν έχω βάλει λαστιχένιο πάτο στο πορτμπαγκάζ μου (έχω το 7θέσιο) και ψάχνω ένα %#$@* μέρος για να βάλω το κινητό μου (δεν θέλω να απαντήσετε με το πρώτο πράγμα που σας ήρθε στο μυαλό...ευχαριστώ) Λίστα με αξεσουάρ έχω βρει στην ΚΑΡΕΝΤΑ http://www.karenta.gr/site/pdf/VW_Touran_acce.pdf Αν κάποιος βρει και τιμές για τα αξεσουάρ αυτά θα ήταν πολύ καλό. Με φιλικούς χαιρετισμούς
  3. GeorgeNatsis

    Touran

    Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Κατάφερα και το είδα (...ευτυχώς) και σε λίγους μήνες θα είμαι ένας ακόμα ευτυχής κάτοχος ενός Cross Touran. Απο τα λίγα που έχω διαβάσει απο αυτά που έχεις γράψει φαίνεσαι πολύ ευχαριστημένος και είμαι σίγουρος οτι θα μείνω και εγώ. Ελπίζω να έχω το ελεύθερο να σε συμβουλευτώ στο άμεσο μέλλον σε τυχόν απορίες μου (εάν πάντα είναι εύκολο). Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Ανυπομονώ να αρχίσω να γίνομαι ενεργό μέλος του forum με τις εμπειρίες που θα αποκτήσω.
  4. GeorgeNatsis

    Touran

    Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι για το Cross Touran DSG το 7θέσιο, αλλά δεν το βρίσκω σε καμμία αντιπροσωπεία για να το δω. Όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ σημαντικό να το δω μιας και είναι ένα απο τα σημαντικά για εμένα θέματα (έχω πολλούς να κουβαλήσω). Μήπως υπάρχει κάποιος κάτοχος του 7θέσιου που να έχει την ευγενή καλοσύνη να μου το δείξει (κερνάω κιόλας) ???? ΥΓ Μένω Βόρεια Προάστια αν αυτό σας ενδιαφέρει Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.