Jump to content

kattt

Members
  • Posts

    192
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

kattt last won the day on February 6 2012

kattt had the most liked content!

About kattt

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

kattt's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Τελικά εγώ δεν θα μπορέσω να έρθω. Καλά να περάσετε
  2. Εάν δεν προλάβει ο Professor τότε να αλλάξει η τοποθεσία συνάντησης και να γίνει στο συνεργείο που θα έχει το passat!!!
  3. Ούτε και εγώ ενημερώθηκα τηλεφωνικά άρα καλά και εγώ δεν ενημερώθηκα, οπότε μάλλον δεν είμαι στην πλειψηφία των μελών ενημερώθηκε και "ενέκρινε"......
  4. Εγώ και οικογένεια έχω και δουλειά το πρωί αλλά επειδή το θέλω πολύ θα πάω!!! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει κάτι. Αν κατάλαβα καλά ορισμένοι λένε πως την πέμπτη να μαζευτούν όσοι μπορούν για να "εκλέξουν" meeting mod. Εάν είναι έτσι να το πουν για να μην έρθω, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω τον ένα φίλο και να μην ψηφίσω τον άλλο. Όπως είπαν και οι admin στην πανελλήνια, όποιος θέλει να γίνει mod ας το γράψει στο θέμα που έχει ανοιχθεί για αυτό το σκοπό και ας αποφασίσουν οι admin βάση κριτιρίων ποιούς θα κάνουν mod. Βαρέθηκα πια να πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό και να μην μπορούμε να κατανοήσουμε τα ποιό απλά.
  5. Ρε παιδιά μάλλον έχετε μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Ο Κοσμάς είπε να βρεθούμε την πέμπτη για ένα καφέ όπως κάθε εβδομάδα, αλλά μετά από τα post μερικών είπε αφού θα βρεθούμε, να συζητήσουμε και αυτό το θέμα. Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα τι ενοχλεί μερικούς αν βρεθούνε όσοι μπορούν την πέμπτη για καφέ και ας ξαναβρεθούμε πχ το Σάββατο ή την Κυριακή για ότι άλλο θέλετε.
  6. Μπράβο και πάλι μπράβο στον καλλιτέχνη Ραφαήλ και στον τιτίκο που έφτιαξαν το βιντεάκι. Καλά ποιός είναι αυτός που βάζει ρουζ στο Golfάκι του? χαχαχα
  7. Έχω πληροφορίες ότι 4 κοπέλες καθάριζαν επί ώρες ένα Golfάκι και ότι αυτός ήταν ο λόγος που μερικοί καθυστέρησαν να έρθουν για καφέ!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.