Jump to content

aggelooos2000

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About aggelooos2000

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

Recent Profile Visitors

1,294 profile views

aggelooos2000's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Τελικα αλλαξα τις βιδες επανω στην πολυβαλβιδα αλλα τα ιδια. Καμια βελτίωση. Μαλλον για αντλια μου ειπαν. Γιατι ομως? Παντα η βενζινη ηταν στη μεση. Να δοκιμαζα κ ενα φίλτρο βενζινης η τζαμπα θα παει και αυτο? Αν ειναι αντλια για τι κοστούμι μιλαμε?
  2. Τη βενζινη την ανανεωνω, καθε 1.5 μηνα καιω καποια ποσοτητα και προσθετω καινουρια. Η αντλια ακουγεται ελαχιστα οταν ανοιγω το διακοπτη, οπως εκσνε παντα δηλαδη. Το φίλτρο βενζινης δεν εχει πανω απο χρονο και σιγουρα δεν εχει ουτε 10000χλμ γιατι στη συνεχεια μπηκε το vialle. Με το vialle λειτουργεί τελεια. Ουτε κοψιματα ουτε τιποτα. Το εχω 6 μηνες και εχω κανει 15000 χλμ. Να υποθέσω για φιλτρο λες κατι τετοιο?http://www.gomet.radom.pl/index.php?option=com_k2&view=item&id=915:f-704-c-filtr-wysokiego-ci%C5%9Bnienia-lpg-dish&Itemid=194〈=en αν ναι απο που το πηρες και ποσο?
  3. Καλησπερα σας, σημερα πηγα να κανω ενα ανοιγμα και με το που πηγε 5000 με εκοψε αποτομα λες και πατησα φρενο. Το δοκιμασα ξανα και ξανα και συνεχως γινεται το ιδιο. Η βενζινη 100αρα shell και το αμαξι χωρις προγραμμα με τα 122. Να σημειώσω οτι το αυτοκινητο φοραει συστημα υγραεριου vialle lpdi και με το αεριο δουλευει τελεια. Το μυαλο μου πηγε σε μπουζι-πολαπλασιαστες αλλα στο vag com δεν εχει καταγραψει τιποτα. Καμια ιδεα?
  4. Καλησπερα σας, σημερα πηγα να κανω ενα ανοιγμα και με το που πηγε 5000 με εκοψε αποτομα λες και πατησα φρενο. Το δοκιμασα ξανα και ξανα και συνεχως γινεται το ιδιο. Η βενζινη 100αρα shell και το αμαξι χωρις προγραμμα με τα 122. Να σημειώσω οτι το αυτοκινητο φοραει συστημα υγραεριου vialle lpdi και με το αεριο δουλευει τελεια. Το μυαλο μου πηγε σε μπουζι-πολαπλασιαστες αλλα στο vag com δεν εχει καταγραψει τιποτα. Καμια ιδεα?
  5. Γεια σας, έχω εγκαταστήσει στο scirocco 122 το vialle lpdi εδώ και 6000 χλμ. Κόστος 2500 μαζί με κτέο. Μέχρι στιγμής δηλώνω ενθουσιασμένος. Δεν υπάρχει η παραμικρή διαφορά στην απόδοση του αυτοκινήτου και στη γενικότερη συμπεριφορά του. Καίει 8-9 λίτρα στα 100 αέριο και από βενζίνη τίποτα απολύτως. Παίρνει μπροστά αμέσως με αέριο. Ο ψεκασμός γίνεται από τα μπεκ της βενζίνης και έτσι γλιτώνουμε τρυπήματα στην πολλαπλή ενώ δεν υπάρχει ούτε πνεύμονας λόγο υγρού ψεκασμού. Το μόνο αρνητικό είναι ότι λόγο αντλίας στη δεξαμενή, η μικρότερη που κυκλοφορεί είναι 52άρα με αποτέλεσμα να προεξέχει 8 πόντους. Το κόστος είναι τσουχτερό αλλά όσοι δεν θέλετε να χαρίσετε τα αυτοκίνητα σας για να πάρετε κάποιο ντίζελ, νομίζω είναι μονόδρομος.
  6. Στο Μανδύλα στη Θεσσαλονίκη όλα αυτά. Στην ΕΤΕΑ ήταν που μου είπαν πως δε χρειάζεται τίποτα. Γενικά υπάρχει κόσμος με πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα? Πάνω από 100000 δηλαδή.
  7. Εγώ που είμαι στις 65000 έχω ακούσει κάποιες φορές τον ήχο από την καδένα, μετρημένες όμως. Σε ερώτηση μου στην αντιπροσωπεία μου είπαν να πάω άμεσα για αντικατάσταση γιατί η καδένα μου έχει ξεχειλώσει, θα πηδήξει δόντι κτλ κτλ... Κόστος 400 ευρώ μετά από έκπτωση 30% σε ανταλλακτικά και δωρεάν εργασία σαν αντιπροσωπεία από 1500 που θα πλήρωνα κανονικά. Όλα καλά λοιπόν ως εδώ αλλά το κουφό της όλης υπόθεσης ήταν ότι δεν έκαναν καν τον κόπο να ρίξουν μια ματιά το αυτοκίνητο παρά μόνο να κάνουν διάγνωση απλά και μόνο από την περιγραφή μου. Σε ερώτηση μου σχετικά με το αν θα λυθεί το πρόβλημα μου επ'αορίστου με τη νέα καδένα, το μεταβλητό κτλ ο ''τεχνικός σύμβουλος'' υποστήριζε πως τις καδένες κανονικά πρέπει να αλλάζονται στα χιλιόμετρα αυτά και πως και η καινούργια λογικά θα αντέξει άλλες 70000 χλμ. Επειδή λοιπόν κουτόχορτο δεν τρώμε, πήγα και ρώτησα και σε άλλη αντιπροσωπέια για να δω τι θα πούνε. Εκείνοι λοιπόν αφού κοίταξαν αριθμούς κινητήρα πλαισίου κτλ μου είπαν πως δε χρειάζεται να αλλάξω απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Πως δεν έχει τύχει να αλλάξουν σε κανένα αυτοκίνητο καδένες κτλ και πως αν επιμένω ή χρειαστεί να αλλαχτεί το κόστος είναι 400 ευρώ χωρίς όμως κάποια έκπτωση. Προσοχή λοιπόν γιατί οι άνθρωποι είναι απατεώνες, μακριά! Και κάτι τελευταίο που ξέχασα....Πριν λίγο καιρό έτυχε να αλλάξω όλα τα ψυγεία στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία μετά από ένα ατύχημα που είχα. Αφού λοιπόν τους έσκασα τα ωραία μου λεφτά και πήρα το αυτοκίνητο δε πρόλαβα να πάω σπίτι μου γιατί έμεινα στο δρόμο από υγρά που άδειασαν όλα στη διαδρομή! Το φόρτωσα και τους το ξαναπήγα. Προχθές έσπασε ο σωλήνας του ac και έχασα όλο το φρέον, είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν έγινε σωστά κατά την τοποθέτηση... Εκτός από απατεώνες λοιπόν είναι και άσχετοι! Μακριά τους, μη τους δίνετε τα λεφτά σας! Καλό σας βράδυ!
  8. Καλημέρα σας, επειδή οι σελίδες είναι πολλές θα ήθελα να ρωτήσω αν σας έχει βγει αξιόπιστο το 122αρι μοτέρ. Είχε κάποιος πρόβλημα με καδένα ή τουρμπίνα ή γενικά κάποια ακριβή ζημιά? Έχω προβληματιστεί τελευταία έντονα με αυτά που διαβάζω για τους τουρμοκομπρεσορες και ήθελα να δω αν ισχύει κάτι και εδώ. Έχω και εγώ το 122
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.