Jump to content

John CupraII

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

About John CupraII

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

John CupraII's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Έχει δίκιο ο Στέλιος μετά τις τελευταίες μετρήσεις με το ίδιο αυτοκίνητο ίδιο setup ίδιο πρόγραμμα ίδια ταχύτητα στο σασμάν στα δύο ΜΑΗΑ της Αθήνας πράγματι διαγράψαμε το αισιόδοξο από το GPS. Το παρατσούκλι δεν το βγάλαμε εμείς Παρατηρήστε ότι ενώ η διαφορά στην μετρημένη είναι μόλις 2,7 άλογα (υπέρ του αισιόδοξου) στην διορθωμένη η διαφορά ανεβαίνει στα 6,4 άλογα (πάλι υπέρ του αισιόδοξου) Φυσικά η γνωστή "παρέα" κάτι θα σκαρφιστεί πάλι ώστε να τα φέρει στα μέτρα της και να αναιρέσει για άλλη μια φορά αυτά που βλέπουμε με τα μάτια μας.
  2. ¶ρα φίλτατε Νίκο σύμφωνα με αυτά που λες γεννιούνται πολλά ερωτηματικά!!! Ποιός ο λόγος πρώτα να τριφτεί το πιστόνι και μετά να φωτογραφηθεί? Ποιός ο λόγος να τριφτεί γενικά το πιστόνι αφού αυτό δεν του κάνει καλό? Ποιός ο λόγος να μην υπάρχουν φωτογραφίας πριν και μετά (το κατα τα άλλα λάθος) τρίψιμο των πιστονιών όπως πολύ το σωστά έθεσε και ο Kirra? Ποιός ο λόγος που βγήκαν από το αυτοκίνητο? Ποιός ο λόγος που ενώ είναι από δίλιτρο μπήκαν στην θεματική ενότητα των 1.4tsi και μάλιστα από έναν άσχετο με τον ιδιοκτήτη χρήστη? Και κάτι τελευταίο, αν και δεν έχω δει καινούργια πιστόνια από δίλιτρο παρατήρησα ότι σε αυτά του 122 υπάρχουν χτυπημένα κάποια νούμερα. Αν υπάρχουν αντίστοιχα νούμερα χτυπημένα και σε αυτά του 2.0tfsi (όπως τα τριμμένα) τότε ΠΟΣΟ έχουν τριφτεί??? Και τι άλλα σημάδια εχουν τριφτεί?? Τέλος για τους φίλους της δημοκρατίας που δεν αντέχουν την θέα της σβάστιγας ούτε για αστείο ............απλά ας κοιτάξουν αλλού.!
  3. Ομολογώ ότι για απόφοιτος του ΕΜΠ έχεις πολύ πλούσιο και κόσμιο λεξιλόγιο.....!!! Γύρνα λοιπόν στην στάνη σου γιατί όλο αυτό τον καιρό που ζεις με τα ζώα έχεις ξεχάσει πως να συμπεριφέρεσε σε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....!!! Καληνύχτα!
  4. Φτάνει ρε Αποστόλη....! (Υπάρχουν πολλά είπα-ξειπα δικά σου εδω μέσα και αλλού δεν νομίζω ότι κερδίζουν κάτι τα παιδιά (Κρίτωνας - Στέλιος) από αυτά που λες πλέον) Δεν διατίθεμαι να ανοίξω νέο πόλεμο εδω μέσα ότι θες στείλτο με ΠΜ.
  5. Κρίτωνα καταρχήν ομολογώ ότι περίμενα άλλη μια επίθεση αλλά εξεπλάγην ευχάριστα που κράτησες χαμηλούς τόνους μιας και το τελευταίο μου ποστ δεν υποννοεί ΤΙΠΟΤΑ κακό για το άτομο σου (ούτε για τον Στέλιο). Και εξηγούμαι: Όπως λέει και ο ίδιος ο Αποστόλης, όλοι γνωρίζουμε για τα κοψιματάκια που έχει λόγω αναβαθμισμένου hardware αλλά και πειραματισμών που γίνονται (προσοχή το λέω 10000% καλοπροαίρετα) εκ μέρους σας για το δυνατότερο TSI. Και συνεχίζω καλοπροαίρετα λέγοντας ότι πολύ καλά κάνετε και ψάχνεστε ανεξαρτήτως αποτελέσματος και μπράβο που έχετε αυτήν την πολυτέλεια χρόνου αλλά και διαθέσιμου ''πειραματόζωου''. Το παραπάνω ποστ μου λοιπόν δεν βρίσκει εσένα φάουλ αλλά τον ίδιο τον Αποστόλη που μια λέει είμαστε ΟΚ και την άλλη συνεχίζει να ψάχνεται για λύση στο ''πρόβλημά του''... χωρίς εσύ στην προκειμένη περίπτωση να ευθύνεσε. Όπως καταλαβαίνεις η φράση ''Ρε Αποστόλη μας Γ@...ες'' είναι κάτι που θα έλεγες εσύ όταν σου εξηγήσω με ΠΜ (δεν αφορά τους υπόλοιπους) τι ακριβώς συνέβη-συμβαίνει. Αν και σε προηγούμενες μεταξύ μας αντιπαραθέσεις κάποιοι ''δικοί σου'' ξεπέρασαν τα όρια... (στον καιρο.... που λένε και οι ναυτικοί ) φυσικά και συμφωνώ ότι ένας ευχαριστημένος πελάτης πρέπει να λέει την γνώμη του. Όμως και ένας δυσαρεστημένος πελάτης έχει δικαίωμα να πει την γνώμη του όταν δεν βρίσκει λύση (όπως ο Παντελής που αναφέρεις). Ο Manos λοιπόν μπορεί πράγματι να είχε κάποιο πρόβλημα αλλά όπως τελικά έμαθες από εδω μέσα (στο τοπικ που ο ίδιος άνοιξε) έγινε το απαραίτητο update στο λογισμικό του και όλα καλά. Κανείς δεν έτρεξε να μπαλώσει τίποτα. Όπως είπα και πιο πάνω το ξεκίνησες καλά...γιατί πας να το χαλάσεις? ¶σε για λίγο στην άκρη την καραμέλα (σε παρακαλώ τα λέω χώρις ίχνος ειρωνίας!!) ότι πάμε να τσιμπήσουμε πελάτες τρομοκρατώντας τους. Είμαι στην διάθεση σου όποτε θες με έναν πελάτη μου με TSI να μετρήσουμε το AFR με δικό σου όργανο στο δρόμο και με ανεξάρτητο όργανο σε δικό σου dyno (για να κάνουμε και μέτρηση να δούμε και την απόδοση) ώστε να τελειώνουμε το θέμα με τα AFR μια για πάντα. Δεν θεωρώ aggressive την πολιτική μας προώθησης (ώς ντιλεράκος που είμαι όπως λες άσε να ξέρω καλύτερα ) απλά είπαμε ότι κάνουμε κάτι που τόσο καιρό όλοι νόμιζαν ότι δεν γίνεται. Το ίδιο aggressive ήταν για τα τότε χρόνια και η φράση του Γαλιλαίου ότι ''η γη είναι στρογγυλή, αιωρείται στον αέρα και κινείται'' και φυσικά όπως ξέρεις είχε δίκιο! Δεν πιστεύω ούτε στους γκουρου της μηχανολογίας ούτε στους γκουρού του προγραμματισμού..... πιστεύω μόνο σε ότι βλέπω με τα μάτια μου. Αυτό προσπαθώ να περάσω στον κόσμο και όταν έρχεται κάποιος πελάτης στο μαγαζί έχοντας ακούσει ένα σωρό διαφορετικές απόψεις και θεωρίες εγώ απλά του φλασάρω το αμάξι και βγαίνουμε δοκιμή. Εδώ θα συμφωνήσω 100000%. Δεν είναι και λίγο να έχεις βρει λύση μετά από άπειρα ξενύχτια και δοκιμές σε κάτι που οι άλλοι ακόμα ψάχνονται και να τους κάνεις μάγκες από την μια στιγμή στην άλλη.
  6. Εγώ τότε γιατί ξέρω πως υπάρχουν ντοκουμέντα που αναιρούν αυτά που λες και αν εμφανιστούν κάποιοι θα πουν.......... ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  7. Μάνο πέρνα από το μαγαζί όποια μέρα θέλεις να σου περάσουμε το update και την αντλία αστην για αργότερα. ¶λλωστε αν θυμάμαι καλά πρόγραμμα τελικό φοράς.
  8. Καλημερα Τζώνη. Δεν είναι μόνο όσοι είναι πάνω από 200 αυτοί που έχουν θέμα. Τι εννοώ; Πράγματι υπάρχει bug το οποίο δεν προκαλεί άμμεσα το safe mode αλλά έμμεσα ... δυστυχώς δεν μπορώ να το αναλύσω παραπάνω για επαγγελματικούς λόγους. Αν κρατιέσε στο 11.5 AFR που μας δίνει γύρω στους 850oC όπως το ρυθμίζουμε εμείς δεν έχεις λόγο να ανυσηχείς και φυσικά χωρίς κοψίματα.
  9. Κώστα δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Όπως επίσης και το θέμα με το σπασμένο TSI είναι ακομα θολο.... Προσπάθησε πάντως να λύσεις το θέμα με τα κοψίματα καθώς πρόκειται για γνωστό-λυμένο bug του εργοστασιακού προγράμματος. Καλές Διακοπές.
  10. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του,ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
  11. Αν έχεις πρόγραμμα ρυθμισμενο για 100αρα και βάζεις απλή ....απλά κυνηγάς την τύχη σου!!!!!! Αν είσαι "μαμα" τότε να αλλάξεις βενζινάδικο γιατί πρέπει να είναι πολύ μαπα βενζίνη που βαζεις.
  12. Κρίτωνα ειλικρινά (και χωρίς καμμία ειρωνία) είναι πιο σωστή απάντηση που έχεις δώσει σε οτιδήποτε έχω γράψει εδώ μέσα!!!!! Αύριο θα τα πούμε και τηλεφωνικά
  13. Ε καλά μόνο αυτή η περίπτωση υπάρχει...... Την περίπτωση να παραθέσει τις μετρήσεις και να τις ''μελετήσετε'' λίγο εσείς οι πτυχιούχοι πως την βλέπεις??? Λέω εγώ ο ντιλεράκος...... Δεν νομίζω να είπε κανείς τίποτε κακό για την Ρεβο ούτε και για αυτούς που την αντιπροσωπεύουν. Ο Τσίλης ζήτησε την βοήθειά μας/σας και πιστεύω ότι τα φόρουμ αυτόν τον σκοπό έχουν (ή τουλάχιστον είχαν ). Έτσι κι αλλιώς 20 γραμμές log από 115-118 κανάλια είναι αρκετές (όχι για μένα... προς Θεού....!!!!) για εσάς τους πτυχιούχους για να καταλάβετε αν συμβαίνει κάτι με το αυτοκίνητο του ανθρώπου. Γιάννης (....ο ντιλεράκος)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.