Jump to content

Laeticia

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Laeticia

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

Laeticia's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημέρα, Πριν από 6 ημέρες και πηγαίνοντας στο παρκινγκ να πάρω το αυτοκίνητο μου, διαπίστωσα οτι λείπει το ένα κρύσταλλο από τα δύο προβολάκια ομίχλης. Μου φάνηκε ιδιαίτερα περίεργο καθώς δεν υπήρχαν σημάδια ή υπολείματα από το κρύσταλλο που να δηλώνουν ότι έσπασε και δεν μπορούσα να καταλλάβω πως βγήκε απο τη θέση του. Έτσι δοκίμασα να δω αν βγαίνει το άλλο κρύσταλλο που ήταν στη θέση του. Πραγματι υπάρχει ένα κενό στη περίμετρο του πλαστικού της μάσκας και τοποθετώντας το δάχτυλό μου με ιδιαίτερη ευκολία έβλαλα το δευτερο κρύσταλλο. Φαντάστηκα ότι αυτό ήταν φυσικό και το τοποθέτησα πάλι στη θέση του σύμφωνα με τις εγκοπές που έχει και κανόνισα να επισκευτώ την αντιπροσωπεία για να δηλώσω το πρόβλημα. Σήμερα οδηγώντας προς το συνεργείο άκουσα ένα περιέργο θόρυβο και φτάνοντας εκεί κατάλαβα οτι πρόκειται για το δεύτερο κρύσταλλο.... σε δοκιμή που έκανα σε μοντέλο της αντιπροσωπείας τα κρύσταλλα δεν μπορούσαν να αποσπαστούν τουλάχιστον με την ίδια ευκολία. Έβγαλαν τις απαραίτητες φωτογραφίες και περιμένω να δω αν καλύπτεται από την εγγύηση... Έχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα??? Με εκτίμηση, Φωτόπουλος Γ.
  2. Καλημέρα, Το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετώπισα πριν από πολύ καιρό και αφειέρωσα πολύ χρόνο προσπαθώντας να καταλάβω απο που προέρχεται ο θόρυβος!!! Η πρώτη σκέψη μου ήταν ότι κάτι συμβαίνει με το μπαρμπρίζ. Τελικά στη δική μου περίπτωση υπήρχε κάποιο σκουπίδι (ξερό φύλλο) στο σημείο που μαζεύονται τα νερά των υαλοκαθαριστήρων. Από τότε το έχω αντιμετωπίσει συνολικά 3 φορές. Ελπίζω να βοήθησα αν όχι όλους σίγουρα κάποιους. Με εκτίμηση, Γιώργος
  3. eixa to triksimo auto sto tzami kai apla piesa ligo to lastixo konta ston kathrefti kai ola mia xara....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.