Jump to content

nikos sv

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikos sv

  1. Ολοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλα!!! Στην ανάγκη και συγκέντρωση διαμαρτυρίας εξω απο την Cosmocar να καλέσουμε και κάποιο κανάλι μήπως και μας πάρουνε στα σοβαρά!!!!!
  2. Ειμαι εκτός εγγύησης!! Υπάρχει περίπτωσει να υπάρχει αναβαθμιση για την μονάδα ABS?
  3. Μετα απο 2,5 χρονια συμβιωσης με το Golfακι μου ηρθε και η σειρα μου!!! Μια μερα απο αυτες, εντελως ξαφνικα το αμαξι σαν να επαθε εγκεφαλικο αναψανε διαφορα λαμπακια (ABS-asp-airbag-check-(!) τιμονιου ) και το DSG βγηκε εκτος!! οποτε εμεινα στη μεση του δρομου!! Το πηγα σε μια αντιπροσωπια και μετα απο καποιες ωρες ψαξιμο στο διαγνωστικο (γιατι ειχε βγαλει πολλες βλαβες )το συμπερασμα ητανε Μοναδα ABS και βλεπουμε!!! ΣΟΚ!!!! τη σημαινει βλεπουμε τους λεω δηλαδη μπορει να ειναι και κατι αλλο? τρελαθηκα με αυτο, τρελαθηκα και με την τιμη της μοναδας ABS. Μπαινω μεσα στο αμαξι βαζω μπρος τα λαμπακια ολα σβηστα!! ταχυτητες κανονικα λεω λες!! και το παιρνω και φευγω.Μετα απο 15 μερες το εκανε παλι.Παιδια HELP!!!μηπως το εχει παθει και καποιος αλλος απο εδω μεσα? Καποιος απο μια αλλη αντιπροσωπια μου ειπε οτι μπορει να χρειαζεται να περαστει καποια αναβαθμιση για το ABS.Την τελευταια φορα που εκανα σερβις μου ειχαν περασει δυο αναβαθμισεις (24F4 και 80B4 )μηπως υπαρχουν και αλλες? ξερει κανεις? συγνωμη παιδια για την φλυαρια αλλα δεν ξερω τη να κανω!!!
  4. και σε ποια τιμη ειναι ξερετε?
  5. Κατα την δικια μου αποψη λαθος σου που ακυρωσες .Εγω το εχω και δεν παιζετε το σασμαν .Το καλυτερο ειναι να οδηγουσες ενα με DSG και μετα να αποφασιζες!!!
  6. ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια σου,
  7. ξέρεις που θα τα βρω?
  8. Υπαρχει αλλο update απο το 731
  9. Mπορώ να βάλω στο Golf vi DSG-7 στο τιμόνι που εχει (πολυλειτουργικό) μόνο τα paddles,χωρίς να αλλάξω τιμόνι ???
  10. Διαβάσα την περίπτωσει του και κατευθείαν πηγα στην αντιπροσωπία και τους ειπα οτι γινεται να μπει.Στην αρχη μου ειχε πει ο πωλητης οτι ειναι δυσκολο γιατι πρεπει να αλαχτουν 3με4 εγκεφαλακια! Τους εξηγησα οτι ενας φίλος το αλλαξε μεσα σε 10 λεπτά και με το Vag Com αλλαξε καποιο κωδικο και τελος!!Με κοιταζε λες και του μίλαγα κινέζικα!!!
  11. Θα ηθελα να ρωτησω, εαν ξερεις καποιος, σε Golf vi 160 dsg- 7 με τιμονι χωρις paddles, εαν γινεται να τοποθετηθει τιμονι με paddles .(ξεχασε ο πωλητης να το γραψει στην παραγγελια
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.