Jump to content

m4b

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by m4b

  1. m4b

    Γινεται?

    Το ξέρω. Το έχω και εγώ στο δικό μου. Αλλά είναι διακοπτάκι στην πόρτα του οδηγού που όση ώρα είναι ανοιχτός ο κινητήρας μπορείς να τους κλείσεις και να τους ανοίξεις. Δεν είναι σαν την Mercedes που όταν σβήσεις τον κινητήρα, βγεις από το αυτοκίνητο και πατήσεις το τηλεκοντρόλ να κλειδώσει θα κλείσουν οι καθρέφτες αυτόματα.
  2. m4b

    Γινεται?

    Δεν νομίζω πως υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Το είδες από καμιά Mercedes και σ' άρεσε ε;!!
  3. Αντιπροσωπία είναι τι περιμένεις.. Και εγώ στην αντιπροσωπία το πήγα το δικό μου (λόγω κυρίως εγγύησης) και μου έβαλε κάτι γερμανικά λάδια. 118 Ευρώ με 10% έκπτωση λόγω του ότι έχουμε οικογενειακός VW (131 ευρώ θα μου έπαιρνε κανονικά). Αλλαγή λαδιού και φίλτρου και ένα recall που είχε έρθει από το εργοστάσιο. Δέσανε κάτι καλώδια κάτω από το τιμόνι.
  4. Μπορεί να μην μπόρεσα να παρευρεθώ την προηγούμενη φορά αλλά αυτή τη φορά θα σας κάνω την τιμή!! Λευτέρη πάμε ρεεεεε!!
  5. Είχε και κίνηση ρε συ γιαυτό χαθήκαμε...
  6. Ποιος άλλος θα ήταν μετά;!! Μα φυσικά εγώ!! m4b +1
  7. Βαριέμαι να πλύνω το αυτοκίνητο μου!!

  8. Βαριέμαι να πλύνω το αυτοκίνητο μου!!

  9. Μέσα για την ώρα και το μέρος. Mike και για μένα ρε συ ένα αυτοκολλητάκι...
  10. Έτσι θα γίνει. Απλά δεν έχουμε κλείσει ώρα και μέρος συνάντησης...
  11. m4b

    vwclub (6).jpg

    Το καμάρι μου! :love:
  12. Παίδες απλά περάσαμε τέλεια! Ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες που κάναν δυνατή αυτή τη συνάντηση! Θα ξανά κανονίσουμε πάρα πολύ σύντομα συνάντηση για βόλτα αυτή τη φορά σε κάποιο μέρος της Κρήτης! Φιλικά, Πάνος
  13. Και τελικά μας τα χάλασε ο καιρός...... Τι να κάνω τώρα; Να κατέβω να το πλύνω και να αρπάξω κανένα κρύωμα; ή να κάτσω στα αυγά μου; Ιδού η απορία!
  14. Οργανωμένα πράγματα! Αυτά είναι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο EXPERT-SOUND για την προσφορά του καθώς και άλλο ένα στον χρήστη Sokratis_cupra για την δικιά του προσφορά!
  15. Πολύ καλή ιδέα! Ποιος θα ήθελε να το αναλάβει;
  16. kouliss σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την υποστήριξη! Ας δώσουμε μια μέρα καιρό να το δουν όλοι και σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια διαφωνία το αλλάζουμε επίσημα για τις 15:00 στην πίστα καρτ Νέας Αλικαρνασσού. Όταν βρεθούμε θα συμφωνήσουμε ποιοι θα είναι οι υπεύθυνοι για τις συναντήσεις. Φιλικά, Πάνος
  17. Να πούμε 5 το απόγευμα στα καρτ; Απαντήστε γρήγορα για να ενημερωθεί η αρχική σελίδα...
  18. Έτσι να βλέπω να γεμίζουμε!!! ¶μα θέλετε το αλλάζουμε το μέρος συνάντησης. Όπως προείπε ο Λευτέρης (scirocco122) ήμασταν λίγα άτομα στην αρχή γι' αυτό συμφωνήσαμε πάρκινγκ Τάλως απόγευμα Κυριακής. Ότι θέλετε παίδες! Και για πίστα καρτ είμαι μέσα! Μόνο να το συμφωνήσουμε γρήγορα για να μην πάει κανείς κάπου άσχετα. Φιλικά, Πάνος
  19. Το ψήνω άσχημα για τα φανάρια. Κωλολένε! ¶σε που θα πουλήσεις και μούρη! Ίσως ψηθώ και εγώ για group buy αν πέσουν και άλλο οι τιμές...
  20. Από την μεριά μου να πω (ή μάλλον να συμπληρώσω και επιβεβαιώσω) ότι οι 18άρες ζάντες είναι γεγονός ότι αυξάνουν την κατανάλωση και τον θόρυβο. Δεν γίνετε να τα θέλουμε όλα στην εντέλεια. Πρέπει να θυσιάσουμε κάτι για να δείξει ωραία το αυτοκίνητο μας. Προσωπικά δεν με πειράζει που θα πληρώσω παραπάνω βενζίνη καθώς οι ζάντες που φοράω (Vancouver) ήταν και ένας βασικός λόγος που με τράβηξε το νέο Golf. Κανονικά πήγαινα για EOS. Ήμουν στο τσακ να το παραγγείλω.
  21. Φτου φτου φτου!!!!!!!!
  22. Χαχαχα! Τι να σου πω τώρα δεν ξέρω.. Μήπως είναι κάτι άλλο και νομίζεις ότι προέρχεται από το κιβώτιο;
  23. Ήχο μου κάνει όταν αλλάζει 1η - 2α ταχύτητα. Αυτό είναι φυσιολογικό όμως. Δεν μου κάνει θόρυβο στις λακκούβες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.