Jump to content

OTTO_engine

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About OTTO_engine

  • Birthday 01/03/1975

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

OTTO_engine's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. μάλλον δεν έγινα κατανοητός.... δεν άλλαξα τα εμπρός τελικά ο μάστορας έξω μου είπε να τα κρατήσω τα χαρτιά που μου έστειλε η καρεντα τα έχω αν θέλετε στείλτε ένα μαιλ να σας τα στείλω γιατί δε μπορώ να τα ανεβάσω....
  2. Παιδιά καλημέρα..... έχω ένα 122 tsi και πήγα να του αλλάξω τακάκια.... είδαμε το εξής παράδοξο.... τα πίσω χαρτί και τα μπρος στη μέση!!! το χω 2 χρόνια - 43500χιλ - αλλά τον πρώτο χρόνο δούλευα Κόρινθο, οπότε το αμάξι στρώθηκε σε εθνική. μου παν οτι όταν κάνεις ταξίδια τα πίσω δουλεύουν όσο τα μπροστά.... τώρα μπρος έχω τα μαμά και πίσω μου έβαλε με 40€ τα ztec μεσαία πάστα. να σημειώσω οτι η καρεντα ήθελε να μου τα αλλάξει όλα από τα 30000 χιλ όταν τα πίσω ήταν λίγο κάτω από τη μέση!!! τιμές για καρέντα ξέρετε..... έχω τώρα την επέκταση εγγύησης και στο ψάξιμο να τα αλλάζω στην αντιπροσωπεία τους έβαλα να μου στείλουν ένα χαρτί που λέει τι καλύπτει και με αυτό αποφάσισα να κάνω την δουλεία έξω!!!! Μου ρίξαν το παραμύθι οτι αν βγει πρόβλημα κάπου που να σχετίζετε με τα τακάκια χάνω την εγγύηση!!! είμαι μέλος στην ελποιζω και θα τους μαμήσω.... θα ζητήσω τα 500 πίσω....
  3. Επειδή έχω καναδυό μικρές γρατζουνιές, τελείως επιφανειακές, μάλλον στο βερνίκι ( ίσως ελάχιστα στο χρώμα ) και δεν ξέρω πως να τις αντιμετωπίσω, τι ιδιαίτερο έχει το πλύσιμο εκεί? γιατί το προτείνεις ενώ ζητούν αλοιφές οι υπόλοιποι φίλοι? ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  4. Καταρχήν μην εξάπταισε! Εγω πως και πως περιμένω να πιάσω έναν.... Στείλε πμ να σου πω τι θα του κάνω. Έστω και αν τ' αμάξι είναι αλλουνού. Αλλά άντε και την έφαγες ... να κλειστείς μέσα?
  5. Να σε ρώτησω κάτι???... Έχοντας τον μοχλό στο νεκρό, καθώς το πάω τέρμα αριστερά την στιγμή που πάω να βάλω πρώτη, εκεί νοιώθω μία μικρή γωνίτσα, σα δοντάκι. Κάνοντας λοιπόν προς τα πάνω, νοιώθω εκεί ακριβώς ένα "μικρό" ΤΑΚ λίγο πριν μπεί η πρώτη. Είναι βισιολογικό???
  6. Να σε ρώτησω κάτι???... Έχοντας τον μοχλό στο νεκρό, καθώς το πάω τέρμα αριστερά την στιγμή που πάω να βάλω πρώτη, εκεί νοιώθω μία μικρή γωνίτσα, σα δοντάκι. Κάνοντας λοιπόν προς τα πάνω, νοιώθω εκεί ακριβώς ένα "μικρό" ΤΑΚ λίγο πριν μπεί η πρώτη. Είναι βισιολογικό???
  7. Φίλε Μάκη καλησπέρα.... Καινούριος στο φόρουμ και σας χαιρετώ όλους. Αυτό το "δεν κουμπώνει η 1η..." είναι σαν να σκαλώνει κάπου ο λεβιές? Σαν κάπου μέσα στο κυβώτιο να κοκαλώνει κατι τον μοχλό και να νοιώθεις μια ελαστικότητα στο ζόρι που του βάζεις?
  8. Να σου πω έτσι είναι.... στο τέλος μένει μόνο η οδήγηση. Η χαρά και η ικανοποίηση της ανεξαρτησίας. Να πηγαίνεις όπου θέλεις, όταν εσύ το θές.... να φτάνεις στο προορισμό σου και να θέτεις τον επόμενο.
  9. Όχι ρε άνθρωπε ... τι μπαλκόνι? Δε θέλω να πω την γειτονιά για να μην ερεθίσω κανέναν άλλο. Το ίδιο να κάνετε και εσείς μην λέτε πολλά, γιατί κάποιοι πέρνουν ιδέες. Βέβαια.... να πω την αλήθεια.. αν "ερεθιστεί" κανείς και του μπουν ιδέες να ξανατολμίσει...............εδω είμαι να τον τακτοποιήσω....χχχχ
  10. Και ρώταγα εγώ που θα βρω ψυχίατρο.... Έλα τώρα που σας βρήκα..... να κάνουμε group therapy 20 ημερών αυτοκίνητο, GOLF VI TSI 1400 122, το πάρκαρα μεσημέρι 2 στενά από το σπίτι για να κοιμηθώ. ... Κουκουλίτσα κλασικά... του είπα γειά και πήγα σπίτι. Όταν γύρισα 2 ώρες μετά, πήγα να βγάλω την κουκούλα. Πάω από την πλευρά του οδηγού..... την μαζεύω από κάτω..... τρώω το 1ο εγκεφαλικό, καπάκι το 2ο, το 3ο, το 4ο, μου κρέμασε το χέρι, τρέχαν σάλια κλπ. Στον ουρανό ακριβώς πάνω από την μεσαία κολώνα στο νεύρο πάνω βλέπω μια ΠΑΤΟΥΣΑ. Από παπούτσι.... λέω ΜΠΑ.... απο τα φασολάκια θα ναι.... κοιτάω πιο κει....... ΑΛΛΗ ΜΙΑ στο όριο μπαρμπρίζ - κεντρικού καθρέφτη, μισή στο τζάμι και μισή στον ουρανό. Ψάχνω να δω από που ανέβηκε ... 3ο ίχνος στο καπό στο τσάκισμα που κάνει το σχέδιο, στο φανάρι του συνοδηγού. Βγάζω την κουκούλα και ψάχνω σα τρελλός. 2 βαθουλώματα τελικά, του καπό και του ουρανού, το 3ο δεν άφησε τίποτα. Πρίν το παραλάβω είχα φάει τον κόσμο να βρώ πάρκινγκ, 3 μήνες έψαχνα, 2 μέρες μετά από αυτό ........... βρήκα. και μαζεψα και μία γρατζουνιά στη πόρτα και χτύπημα στον προφιλακτήρα πίσω... στο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ..... το χτύπημα πίσω το έκανα μία μέρα μετά από την μικροδιόρθωση της γρατζουνιάς. Οχι ξεμάτιασμα θέλω........... ΒΟΥΝΤΟΥ.......... Ευτυχώς έχω μικτή. Πάντως όσοι με ξέρουν με θεωρούν τυχερό που δεν τον τσάκωσα τον Μ@Κ@Κ@........... φυλακή θα μουν. Αν δω να ακουμπούν πάντως έστω και αλλουνού αμάξι........ μη σας πώ τι θα γίνει.
  11. Ρε Δήμο σε πιο τόπικ να πω τον πόνο μου για τον μ@κ@κ@ που περπατησε στο αμάξι? Ξέρετε κανέναν ψυχίατρο? το φόρουμ έχει να προτείνει κανέναν?
  12. Καλημέρα στο φόρουμ... Δήμο Καλημέρα! Η δουλειά είναι πολυ πολύ καλή, δε φενεται τίποτα από καποιες οπτικές γωνίες. Όμως όπως ξέρεις τα πάντα ψυχολογία είναι, δε θα πώ ψέματα πως δε σκέφτομαι και μία πιο δραστική επέμβαση. Επειδή γενικά δεν βλέπω να αλλάζω αμάξι εύκολα για πολύ πολύ καιρό, όπως ο κάθε μέσος Έλληνας άλλωστε, ίσως το βάψω σε κάποια ευκαιρία. Αν ήμουν τύπος που κάθε 2-3 χρόνια αλλάζει αυτοκίνητο - μέσος Ιταλός - τότε θα χα ένα plus να μην αλλάξω τίποτα. Βλέπουμε πάντως.... εξάλλου όλα ψυχολογία είναι. Απλά για ενημέρωση του φόρουμ ο Δήμος και ο Νίκος, έχασαν πέρίπου 1 εργατώρα ( χωρίς την αναμονή στεγνώματος ) για να διορθώσουν μία καλή "υπογραφή" που έβαλα μόνος μου στην πίσω πόρτα. Κέρασαν και τον καφέ. Χρήστος.
  13. καλησπερίζω το forum...... σε λιγο ερχομαι και γω!!!!!!!!! σε 5 - 6 μέρες παραγγέλνω και γω εχω κάτι προσφορές θα δω και Φιλιππαίο - Φιλοσίδη και καταλίγω ...... αν ξεπεράσω και το κόλλημα του ...... χρώματος!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.