Jump to content

Gaalans

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gaalans

  1. Καλημέρα έχει δοκιμάσει κανείς τις παρακάτω λάμπες ? Η7 Cree Led Projector bulb headlight White το link είναι τυχαιό υπάρχουν πολλές μέσω E-bay και άλλων site. http://www.carpartslights.com/2-h7-cree-smd-led-projector-bulb-fog-light-drl-headlight-white-p-1031.html Στο ποδήλατο που έχω Cree light 1800 Lumens στα 8,4v απλα σκοτώνει, σε αμάξι δεν τις έχω δει ακόμα.
  2. Τελικά έβαλα 205/55/16 Continental Premioum Contact II έκανα και το μεγάλο service και μου εμείναν μονο οι αναρτήσεις. Είχα καταλήξει στις Bilstein κίτρινες αλλα ο μηχανικός μου πρότεινε Sachs μαύρη αέρος-λαδιού για μεγαλύτερη άνεση γιατί έχω και 2 μικρά παιδάκια, την Bilstein την μαύρη μου είπε να την αποφύγω. Το κακό είναι οτι κανείς γνωστός μου δεν έχει Passat με τα Bilstein κίτρινα αμορτισερ για να καταλάβω την διαφορά. Πάντως το service κάνει θαύματα το αμάξι είναι τελείως διαφορετικό και πολύ πιο οικονομικό.
  3. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, Θα παώ στο 205/55/16. Για τις αναρτήσεις μου είπαν πως οι κίτιρνες θα είναι πολύ σκληρές. Συνδιασμός Bilstein μαύρες με ένα πιό σκληρό ελατήριο θα ήταν καλύτερα ? Δεν θελω να χαμηλώσω το αμάξι. Έχω το Passat 1.8T του 1999.
  4. Καλησπέρα είναι ο καιρός να αλλάξω λάστιχα και σκέφτομαι να βάλω τα continental 195/45/16 με τις γνήσιες ζάντες και αναρτήσεις Bilstein κίτρινες. Θα ήθελα τις γνώμες σας για αυτο τον συνδιασμό. Έχω το Passat 1.8T.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.