Jump to content

left_askit

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by left_askit

  1. Golf tsi 122ps highline 3d blue shark sport packet sienna ηλιοροφη esp πακετο φωτισμου coming home leaving home κλπ συναγερμος 3ημιση μηνες αναμονη.... Σημερα κλεινω μηνα με 900χλμ(ας μην ειχα εξεταστικη κ θα ημουν πολυ πιο πανω...!) Το αμαξι με εχει ενθουσιασει.Βρισκω αφορμες για να το οδηγαω..!
  2. Απλα δεν υπαρχεις!!!!
  3. Εμενα μεσα απο την karenta μ ειπαν να μην πλησιασω 18αρα ζαντα για το golf στην Ελλαδα..Σιγουρα οι vancouver ειναι πανεμορφες αλλα εγω θα φοβομουν λιγο.Προτιμησα τις 17αρες Sienna..Ρωτησα τον πωλητη π με εξυπηρετησε ποσοι πελατες του το εχουν παραγγειλει με vancouver(γιατι σ λεω ημουν σε διλλημα για το ποιες ζαντες να του φορεσω) κ μ ειπε οτι σε αυτον τουλαχιστον κανενας..Οποτε καλως η κακως κατεληξα στις 17'..Φιλε παντως εκανες πολυ καλη επιλογη..!!Ειναι σχεδιαστικα πολυ ομορφες!καλοριζικο!
  4. Αντε κ καλο πασχα μετα σ λενε!!αυριο θα το ριξεις στο golf..!Oxi στο αρνι! Καλοριζικο φιλε κ χρονια πολλα!
  5. Με πηραν τηλ απο την αντιπροσωπεια για να μ πουν για την νεα τιμη μετα την μειωση των τελων κ μ ειπαν οτι εχουν στην αποθηκη τους ενα golfakiε σπορ πακετο sienna..Πηγα φυσικα..!Οι ζαντες για οσους εχουν απορια ειναι ιδιες με αυτες του crosspolo αλλα λιγο πιο σκουρες.Ανεβαζω κ μια φωτο π τραβηξα με το κινητο μ για να δειτε ακριβως πως ειναι live!(ανεβαζω κ μια με το crosspolo π φοραει τις ιδιες για να δειτε πιο καθαρα)
  6. Σχεδιαστικα οι vancouver (18') ειναι οι καλυτερες.Αλλα... Δεν ειναι νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο οι 18αρες ζαντες για τους δρομους της Ελλαδας αν με καταλαβαινεις... ..Προσωπικα εγω φορεσα τις 17' Sienna.. Κ για την ιστορια οι τιμες των σπορ πακετων ειναι.. porto 17' 523e vanvouver 18' 769e sienna 17' 631e bilbao 18' 942e Αυτες ειναι οι τιμες πριν την μειωση των τελων..Υπολογισε τωρα περιπου το καθε σπορ πακετο 20-30 ευρω φθηνοτερο..Ελπιζω να σε βοηθησα!
  7. Το εχω το αρχειο κ την εχω δει σε φωτο αλλα δεν ειναι σαν να την βλεπεις ζωντανα ή τουλαχιστον σε φωτο καποιου αλλου...Κ εμενα η vancouver μ αρεσε περισσοτερο αλλα μ ειπαν μεσα απο την αντιπροσωπεια να μην βαλω 18'αρα ζαντα..Η ιδανικη ειναι 17'.Αν η vancouver ηταν 17' ειχε φυγει αμυριστη!!
  8. Παιδια εχω παραγγειλει το golf mk6 κ το περιμενω στα μεσα Μαιου..Απλα εχω προβληματιστει γιατι εχω βαλει σαν εξτρα το Sport Packet Sienna κ δν εχω πετυχει καποιον στο φορουμ π να εχει κανει την ιδια επιλογη με εμενα κ να δω κ καμια αληθινη φωτογραφια με το αμαξι..Το χειροτερο ειναι οτι δεν το εχω δει και καθολου στον δρομο....Κ σκεφτομαι...Μηπως δεν εκανα καλη επιλογη?? Σας ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον..!
  9. golf δεν ειχα αλλα απο προπερσι περιπου π πηρα το διπλωμα οδηγω ενα passat του '98 αστρωτο στην ουσια(50000χλμ) 125 αλογα..Οδηγικα ενιωθα το golf στο test drive οτι το οδηγουσα πολυ καιρο..Δεν ξερω αν ετυχε οταν εκανες test drive να βγαλεις το ASR & ESP για να δεις πραγματικα ποσο δυνατο ειναι το αμαξι..... Ενα πραγμα με χαλασε λιγο..Οτι στην αλλαγη ταχυτητας περιμενα οτι το turbo θα ακουγοταν λιγο περισσοτερο..Ισως να εφταιγε κ το οτι το αμαξι π εκανα test drive ηταν αστρωτο..Εσενα πως σ φανηκε οδηγικα??
  10. Φιλε Αντωνη εγω το πηρα blue shark με extra ηλιοροφη,esp,πακετο με αναδιπλουμενους καθρεφτες, εσωτερικο φωτισμο, αισθητηρες βροχης, αντιθαμβωτικο καθρεφτη,συναγερμο,και sport πακετο sienna..!Θελω να πιστευω οτι τα αξιζει τα χρηματα π θα δωσω!Δεν περναει ο καιρος με τιποτα!TEST drive το εκανες???
  11. Δικος μ εισαι εσυ!!Κ εγω ιουνιο το περιμενω κ το παρειγγειλα πριν 1 μηνα περιπου!Τι χρωμα το πηρες κ τι εξτρα εβαλες??ΑΑΑ!Κ καλοταξιδο με το καλο!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.