Jump to content

trickius

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

About trickius

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

trickius's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Επειδή το έψαχνα πρόσφατα είδα ότι έχει γίνει σε κάποια 5αρια όσο μπορούσε να διαβαστεί ο κωδικός immobilizer μέσω vag-com καλωδίου. Δεν έχω δεί κάποιο αναλυτικό howto σε 6αρι αλλά είδα σε κάποια αγγλικά forums οτι μερικοί το έχουν κάνει σε skoda π.χ. http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php?120835-Upgrading-Midline-MFD-up-to-Highline-on-Golf-MK6 Ίσως να το κάνει και η αντιπροσωπεία αλλά προς τι κόστος είναι το θέμα..
  2. Ναι υπάρχει και αυτή η επιλογή winner μην το γελάς.. Δεν θα πάω κατευθείαν εκεί. Απλά κοιτάω να δω τι περιφερειακά είναι συμφέρον να βάλω από την αρχή. Μιλάω για εισαγωγή, εξαγωγή και αντίστοιχο πρόγραμμα που στην περίπτωση που έχω βλέψεις προς τα πάνω δεν θα χρειαστεί να το πληρώσω διπλό π.χ κονσέρβα και μετά custom. Αν το κόστος ξεφύγει προς τα πάνω αρκετά με το υβριδικό μπορεί να το παρατήσω κιόλας.. δεν είναι κακό να συζητώ τις επιλογές μου όμως. Η αλήθεια είναι όμως οτι το υβριδικό έχει ενδιαφέρον και μηχανικά.. δυστυχώς το μικρόβιο του πειράγματος ξεκίνησε από το ktm μου και δεν λέει να κοπάσει.. ανάλογα τα λεφτά που θα πέσουν στα χέρια μου θα δω πως θα κινηθώ.
  3. Σημείο αναφοράς για το που θα κυμανθεί το ποσό που θα σκάσω για βελτιώσεις του αμαξιού.. και αυτό για να ξέρω τι περιφερειακά θα βάλω από νωρίς επάνω χωρίς να πηγαίνω μπρος πίσω σε setup (και σε ανάλογο χρήμα). Για την ώρα το αμάξι είναι τελείως μαμά.
  4. thanks! και μιας και σε βρήκα διαθέσιμο και όλοι οι υπόλοιποι γενικά για cavd κινητήρα ψάχνουμε μόνο αυτές που φοράει το cavd ή μας κάνουν όλες της γκάμας του 1.4 tsi (gt, 140, 160) ;; να υποθέσω οτι το ebay είναι καλή πηγή αν ξεφύγουμε από κινεζιές;
  5. Ερώτηση άσχετου σε υβριδικούς.. η μαμά k03-248 που χρησιμοποιείται σαν βάση για φτερωτές από μεγαλύτερες k04-023 , k04-064 στο μαντέμι από πίσω είναι κολλημένη και η πολλαπλή.. όταν αλλάζει η φτερωτή τρώμε από το μαμά μαντέμι και η πολλαπλή παραμένει ως έχει;
  6. Μπορείς να ξεδιπλώσεις λίγο την ιστορία σου γιατί δεν καταλαβαίνω αν λόγο του update έπαθες ζημιά ή λόγο του οτι δεν το έκανες. Επίσης λέτε για διάφορα προβλήματα. Ευτυχώς στο δικό μου tsi 160 του 2009 και 95αρα βάζω και δεν το τσιτώνω και δεν έχω καμμιά ζημιά ακόμα. Το update το είχα κάνει γύρω στο 2011. Βέβαια γράφω λίγα χιλιόμετρα κάθε χρόνο (συνολικά 20k) λόγο ύπαρξης μοτοσακό αλλά δεν είναι κακό να μαθαίνεις τι παίζει τριγύρω.
  7. Εφόσον δεν τον γνωρίζει κανείς ενημερωνω πως τελικά το συγκεκριμένο φίλτρο δεν είναι το original αλλά το περνάνε κανονικά χωρίς πρόβλημα στην εγγύηση. Το καλό είναι οτι στον Λαμπριανίδη το δίνει στα 10 ευρώ.
  8. Παιδιά γειά χαρά θα πάω και εγώ το αυτοκίνητο μου για το πρώτο service από εβδομάδα και θα τους πάω τα δικά μου αναλώσιμα (λάδι, ανταλλακτικά). Μια ερώτηση μόνο το φίλτρο λαδιού που χρειάζεται απ' ότι διάβασα είναι το ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ MANN W 712/90 αυτό είναι το γνήσιο ανταλλακτικό που βάζει και η αντιπροσωπεία η αντίστοιχο του; Θέλω απλώς να είμαι έτοιμος πριν μου πουν καμμιά λαμογιά οτι δεν ισχύει μετά η εγγύηση.
  9. Δεν έχω ηλιοροφή αλλά έχω μια ερώτηση.. αυτό με το παρατεταμένο είναι στον εργοστασιακό συναγερμό ή στο meta που βάζουν οι αντιπροσωπίες; (είμαι στην δουλειά και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα)
  10. Καλά έπαθα πλάκα.. γίνεται με παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού να ανεβαίνουν τα παράθυρα;; Ούτε αυτό δεν ήξερα.. α ρε Φιλοσίδη. Thanks guys!
  11. Δεν παίζει ρόλο η επαναφορά εφόσον όπως το μαρτυρά κι η λέξη είναι η κίνηση της ανάρτησης μετά την συμπίεση (τότε που λογικά θα έχει βρει στον θόλο). Η επαναφορά είναι για το πόσο κοπάνημα έχεις. Υπολόγισε μόνο την προφόρτιση (το ελατήριο).
  12. +1 από μένα για φούσκες, ακρόμπαρα. Εναλλακτικά πέστους να κοιτάξουν και βάσεις μηχανής.
  13. Συμφωνώ.. αν υπήρχε τελευταία καινούργιο το GT170 θα το είχα χτυπήσει πριν πάρω το 6αρι. Όχι μόνο απο θέμα κινητήρα αλλά και ζαντικού και στησίματος. Αλλά σε σχέση με το 140 δεν είχε νόημα.
  14. Επειδή την ψάχνω δεν σημαίνει αύτό οτι με κάνει ξερόλα. Αντέδρασα στο υφάκι σου οτι τα βγάζω από το μυαλό μου. Δεν έχεις επίσης την δυνατότητα να συζητήσεις για κάτι που αφορά προτίστως την ασφαλειά σου και μετά όλα τα άλλα. Ι ρεστ μαι κεις..
  15. Όχι φίλε μου ούτε αναρτησάς είμαι ούτε μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου τον Μάστορα που λες.. Απλά από τα λίγα που ξέρω από αγωνιστικά μηχανάκια και ρυθμίσεις και από αυτά που έχω διαβάσει προσπαθώ να σε προφυλάξω. Εσύ ζήτησες πληροφορίες. Επίσης για χάρη της μούρης που θες να πουλήσεις στους κολλητούς σου με το χαμηλωμένο τούμπανο αψηφείς κάποια σημαντικά πράγματα σχετικά με τις αναρτήσεις και δεν δέχεσαι και κριτική κιόλλας.. Καλή τύχη ότι και αν αποφασίσεις.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.