Jump to content

Giorgio7

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About Giorgio7

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

Giorgio7's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και για τις πιθανές λύσεις. Ακόμα δεν έχω προβεί σε καμία ενέργεια... Σκέφτομαι... ακόμα που θα καταλήξω !!
  2. Καλησπέρα Παιδιά , Εδώ και 4 μήνες το αυτοκίνητο μου εμφανίζει ένδειξη προβλήματος στο ABS Scirocco1.4 TSI 72000km Ενδείξεις Σε απότομο φρενάρισμα άνοιγαν όλα τα φωτάκια- ενδείξεις στο καντράν και έδειχνε ένδειξη ότι δεν λειτουργούσε το ABS Έγινε Update στο ABS στη VW MAROUSI καθώς το αυτοκίνητο ήταν ήδη εκεί για Service και πραγματοποιήθηκε και έλεγχος αναβαθμίσεων Εντέλει με ενημερώσαν ότι θέλει η μονάδα ABS ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ Υπολογισμός αρχικού κόστους 1740 ευρώ και μετά από συζήτηση με τον διευθυντή μειώθηκε στα 1200 ευρώ Επειδή σκοπεύω να χρησιμοποιήσω το αμάξι για ταξίδι! Μπορεί κάποιος να προτείνει μια λύση... Ειλικρινά δεν ξέρω αν αξίζει να επισκευαστεί στην VW με τέτοιο μεγάλο χρηματικό ποσό!! Αναμένω τη βοήθειά σας !!!! Kind Regrards!!
  3. Επανήλθα μετά από καιρό!(τα είχε παίξει το internet!)ευχαριστώ για τις πληροφορίες με βοήθησαν πολύ στο να καταλήξω τι να κανω.εχω βρεί αρκετά rcd 510 και σκεφτομαι να πουλήσω το rcd 310 μιας και δεν το χρειάζομαι.τι λετε θα βρεθει κανείς να το θελει?
  4. το ξερω οτι ειναι VW BLUETOOTH KIT δεν ειπα οτι θελω συστημα πλοηγησης..το touch screen με ενδιαφερει μονο!!αυτο που ρωταω ειναι αν αξιζει η αλλαγη και αν θα υπαρχει καποιο προβλημα με το συγκεκριμενο!!
  5. Kαλησπερα παιδια ειμαι ο Γιωργος νεος στο φορουμ και ειμαι εδω και λιγες μερες κατοχος ενος Scirocco 1.4 122 hp. Kαθως εψαξα λιγο στο internet και μιας και δεν ειχα την δυνατοτητα να βαλω Touch screen , λεω να το βαλω τωρα. Εχω βρει το συγκεκριμενο στο ebay http://cgi.ebay.com/VW-RNS-510-MFD3-BLUETO...tem180327603032 και ελεγα να πουλησω το δικο μου και να το βαλω. Aυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν πιστευετε οτι αξιζει σαν αγορα αλλαγη και αν ειναι Plug and play ή παιζει καποιο θεμα με καλωδιωση και τα λοιπα. Ευχαριστω προκαταβολικα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.