Jump to content

shaqattack

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shaqattack

  1. Σύμφωνα πάντα με το επίσημο φυλλάδιο της αντιπροσωπείας στο TRENDLINE ο υπολογιστής ταξιδίου PLUS μπορεί να μπει. Αν μπεις όμως στην ιστοσελίδα της VW και κατεβάσεις το αρχείο pdf από το "Βασικός Εξοπλισμος/Τιμές" θα δεις ότι ούτε στο TRENDLINE ούτε στο COMFORTLINE μπορεί να μπει. Το ξέρω ότι δεν σε κατατόπισα, γι' αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας, μάντεψε που.........; στην ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.
  2. Σας ευχαριστώ ρε παιδιά.Είμαι νέος στο φόρουμ και είμαι εντυπωσιασμένος από την ανταπόκριση όλων των παιδιών. Γι' αυτό και εγώ προσπαθώ να απαντάω όπου μπορώ γιατί έτσι τελικά βοηθάει πραγματικά ο ένας τον άλλον. Ακόμα 2 ερωτήσεις: 1) Όταν έχω 7η και είμαι στο χειροκίνητο (+/-) αν πατήσω καταλάθος το (+) γίνεται τίποτα; Ή αν είμαι στην 1η και πατήσω (-) γίνεται πάλι κάτι ή είναι κλειδωμένο τότε το κιβώτιο;Γνωρίζετε; 2) Η κατανάλωση στο χειροκίνητο (+/-) είναι ίδια με την κατανάλωση στο καθαρά αυτόματο ( D και S); Αν όχι τι διαφορά υπάρχει;
  3. Ευχαριστώ παλικάρια για τις απαντήσεις.Αλλά έχω και άλλες. 1) Όταν οδηγώ στο D στο καθαρά αυτόματο, μπορώ να βάλω εν κινήσει το S; 2) Όταν οδηγώ στο D στο καθαρά αυτόματο και όχι στο χειροκίνητο, επιτρέπεται εν κινήσει να κάνω δεξιά τον μοχλό και να το βάλω στο χειροκίνητο (+/-);Και το αντίθετο, δηλαδή αν οδηγώ στο χειροκίνητο (+/-) επιτρέπεται εν κινήσει να το κάνω αριστερά και να το βάλω στο D στο καθαρά αυτόματο; 3) Αν ναι, τότε η σχέση που έχει το κιβώτιο παραμένει σταθερή κατά την μεταφορά είτε στο χειροκίνητο είτε στο αυτόματο; 4) Και κάτι τελευταίο.Το αυτόματο (D και S) πόσες σχέσεις έχει; 7 σχέσεις όπως το χειροκίνητο;
  4. Και αν γνωρίζει κάποιος, ας μας πει αν υπάρχει ελληνική γλώσσα στο MFA ή γενικά στον υπολογιστή ταξιδιού PLUS.
  5. Φίλε από ότι κατάλαβα εσύ αναφέρεσαι στη περίπτωση που το έχω αυτόματο.Εγώ αναφέρομαι στην περίπτωση που το έχω στο D +/- στο χειροκίνητο, κατάλαβες;Δηλαδή, μπαίνοντας στη στροφή με 6η, αν πατήσω φρένο θα πρέπει να κατεβάσω σχέση (ας πούμε 2α) με το χέρι ή θα κατεβάσει μόνο του το DSG;Ελπίζω να κατάλαβες τώρα.Απάντησέ μου σε παρακαλώ αν γνωρίζεις.
  6. Εμένα το αυτοκίνητο θα έρθει σε 2,5 περίπου μήνες και δεν γνωρίζω τι λάστιχα θα έχει.Ο πωλητής όμως μου είπε ότι κάθε παρτίδα από το εργοστάσιο φεύγει με διαφορετικά λάστιχα ένεκεν των πολλών προμηθευτών με τους οποίους έχει σύμβαση η VOLSWAGEN και δεν ξέρουμε τι λάστιχα θα έχει.Μου είπε όμως ότι μπορουμε αν θέλω να τα αλλάξουμε με αυτά που θέλω.Αν τυχόν βάλω κάτι πολύ ακριβό θα πληρώσω όμως την διαφορά.
  7. Καλημέρα σε όλους.Έχω παραγγείλει το 122ps DSG 5d HIGHLINE και σε 2,5 μήνες θα είναι εδώ. Το παλιότερο αυτοκίνητό μου είναι AUDI A3 και το είχα πάρει αυτόματο απλό.Επειδή δεν έχω επαφή με το DSG καθόλου (δεν είχε η αντιπροσωπεία κανένα), θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το κιβώτιο στη χειροκίνητη έκδοση (διότι στο απλό αυτόματο D ή S γνωρίζω). 1) Όταν οδηγώ πχ με 6η ταχύτητα στην χειροκίνητη έκδοση και μπροστά βρίσκω μια πολύ κλειστή στροφή τι κάνω; Στο αυτόματο που είχα πατούσα φρένο να μειώσω ταχύτητα και αυτόματα μου κατέβαζε σχέση (από 4 ας πούμε σε 2) και μπορούσα μετά να επιταχύνω.Στη χειροκίνητη του DSG γίνεται το ίδιο ή πρέπει πριν μπω στην στροφή από μόνος μου να κατεβάσω σχέση;
  8. Εγώ παρήγγειλα το HIGHLINE 122ps DSG με paddles στο τιμόνι και κόστιζουν 113¤.Να ξέρεις όμως ότι αυτή η έκδοση έχει τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών στον στάνταρ εξοπλισμο. Στις εκδόσεις TRENDLINE & COMFORTLINE τότε πρέπει να στάξεις 400¤ για το τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών και άλλα 113¤ για τα paddles.ΣΥΝΟΛΟ: 513¤ Ότι άλλο σου πούνε δεν ισχύει.Στο λέω υπεύθυνα.Όσο για τα 160ps δεν νομίζω να έχει κάποια σχέση με τα paddles ώστε να μην μπαίνουνε.Στο λέω διότι εγώ έχω παραγγείλει το 122ps. Ελπίζω να σε κατατόπισα.
  9. Φίλε ακριβώς αυτό και ισχύει.Παρήγγειλα το HIGHLINE 122ps DSG και μου δώσανε το manual από το αυτοκίνητο test drive να το διαβάσω καμιά βδομάδα.Λέει επακριβώς να ξεκινάμε αμέσως μόλις βάζουμε μπρος τον κινητήρα χωρίς όμως να πιάνουμε υψηλές στροφές μέχρι να ζεσταθεί.Όταν κλείνουμε την μηχανή, αναφέρει ότι λειτουργεί ο ανεμιστήρας και δεν χρειάζεται να το αφήνουμε να κρυώσει.Αναφέρει μόνο μια περίπτωση ότι χρειάζεται να το αφήσουμε 2 δευτερόλεπτα στο ρελαντί πριν κλείσουμε, μόνο αν το έχουμε καταπονήσει πολύ το αμάξι.Ελπίζω να σας κατατόπισα.Ακριβώς μέσα από το manual σας μετέφερα τις οδηγίες.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.