Jump to content

balloonas

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About balloonas

  • Birthday 05/29/1981

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

balloonas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημερα παιδιά . χρειάζομαι τα φώτα σας. Ξαφνικα στο golfaki v μου δεν ξεκλειδωνει η πορτα του συνοδηγου.προσπαθω και με τον τηλεχειρισμό αλλα και απευθειας με το κλειδη απο την πορτα του οδηγου αλλα τιποτα. Ακούγεται ενας ηχος σαν να προσπαθει να ανοιξει αλλα δεν. Μπορει καποιος να με βοηθησει με καποιο κολπο; ειναι προβλημα που εχει βγει και σε καποιον αλλο;εχω σοβαρο προβλημα γιατι δεν ανοιγει καθολου η πορτα του συνοδηγου.το εχω κανει μονοθεσιο. Ευχαριστω εκ των προτερων.
  2. ευχαριστώ πολύ φίλε μου
  3. καλησπέρα σε όλους.θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γιατί μου δημιουργήθηκε μια απορία.πού μπορώ να δώ τι euro είναι το αμάξι μου euro5 ή euro4 .στην άδεια δεν γράφει κάτι.ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  4. καλημέρα σε όλους.λοιπόν για να σας προλάβω πριν αγοράσετε απο κάπου βρήκα άνθρωπο που μας τα φτιάχνει με 8 euro τη σελίδα.απο ελλάδα βέβαια.όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει pm να του πώ απο που.
  5. παιδιά το ένα link είναι αυτό το οποίο δεν γνωρίζω για την αξιοπιστία του γιατί έστειλα mail και δεν μου απάντησε ακόμα.το άλλο θα το αναρτήσω το βράδυ που θα πάω σπίτι γιατί το έχω στον άλλο υπολογιστή.το άλλο είναι πιο ακριβό αλλά μου απάντησε τουλάχιστον αμέσως οπότε μάλλον και πιο αξιόπιστο.αν βρεί κάποιος άλλος κάτι καλύτερο ας ενημερώσει.
  6. μπορούμε να φτιαξουμε και vw αλλά δεν θα μου άρεσε. έστειλα mail βασικά και μου είπαν ότι αν θα πάρουμε πάνω απο 10 σελίδες με 21 αυτοκόλλητα η κάθε μια θα μας τις δώσει 15 ευρώ τη μια. αλλα ρώτησα και εκεί που τα έφτιαξα εγώ και μου είπε περίπου 10- 12 ευρώ τη σελίδα.όσες και να πάρουμε.βέβαια αυτός μου τα φτιάχνει με βυνίλιο ματ και πλαστικοποίηση ωστε να καθαρίζετε ανα πάσα στιγμή.
  7. ψάχνοντας στο διαδύκτιο λοιπόν βρήκα κάποια πολύ έξυπνα αυτοκόλλητα βυνιλίου και σας τα επισυνάπτω.το έψαξα λίγο και λόγο δουλειάς έκατσα και έβγαλα τέσσερα αυτοκόλλητα δοκιμαστικά, τα κόλλησα και είναι σούπερ.δεν ξέρω πως σας φαίνεται η ιδέα και αν ενδιαφέρεται κανείς για group buy απο κάπου?
  8. οκ το πήρα φιλαράκο.σε ευχαριστώ πολύ...
  9. δεν ξέρω τι γίνεται με το πμ φίλε . πως φτιάχνω?
  10. αν μπορείς φιλαράκο στείλε μου το τηλέφωνο του εξατμισά σου και που είναι.
  11. Καλησπέρα σε όλους.αφού ο ασυνείδητος που με χτύπησε και έφυγε βρέθηκε και μου έκανε δήλωση,είπα να αλλάξω το πίσω σπόιλερ του golf tsi140 με αυτό του gti.πρέπει να βάλω όμως μια μπούκα στο αυτοκίνητο και γι αυτό πήγα σε εναν εξατμισά ο οποίος μου είπε για μπούκα διπλή με τοποθέτηση 100 euro.μου είπε όμως οτι καλό είναι να καταργήσουμε το μεσαίο καζάνι και οτι θα είναι πολύ καλύτερα.έχει κανείς κάποια αποψη?καταρχήν για την κατάργηση στο καζανάκι και κατα δεύτεροω για την τιμή που μου είπαν για την μπούκα.ευχαριστώ πολύ εκ τών προτέρων...
  12. μήπως υπάρχει και καμιά αλλη γνώμη.με τον ηλεκτρολόγο αντιπροσωπείας vw που μίλησα μου είπε οτι δεν το έχει ξαναδεί.καμιά βοήθεια ρε παιδιά?
  13. παίδες ευχαριστώ για τις απαντήσεις.η πρώτη βέβαια δεν ισχύει γιατί έκανα service στα 15.000 και το έσβησαν κιόλας αλλά όπως λέει και ο παραπάνω φίλος δεν είναι αυτη η ένδειξη για service.απο την άλλη δεν νομίζω να τα έπαιξε το display γιατί αν ήταν κάτι τέτοιο θα το έβγαζε συνέχεια.δεν έχει συμβεί σε κανέναν αλλο εδω μέσα ρε παιδιά?τόσο τυχερός είμαι?
  14. καλησπέρα σε όλους.ξαφνικά στα 15.000 χιλ μου εμφάνισε στο κοντέρ το θαυμαστικό που βλέπετε στη φωτογραφία.μετά το σβήσιμο και ξαναάναμα τησ μηχανής εξαφανίστηκε αλλά δεν είχα προλάβει να το τραβήξω φωτογραφία .τώρα στα 19.500 χιλ μου το ξαναεμφάνισε για μια διαδρομή 500 μέτρων και μόλις έσβησα την μηχανή και ξαναέβαλα μπρος δεν το ξαναείδα.πρόλαβα και το έβγαλα φωτό για να το δείτε και να μου πείτε τη γνώμη σας ή κάποια λύση.αν ξέρει κάποιος τι είναι ασ μου απαντήσει γιατί στο manual δεν γράφει τίποτα για αυτό το σύμβολο.ευχαριστώ εκ των προτέρων..αμα ανοίξετε τη φωτό θα το δείτε πιο καθαρά.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.