Jump to content

Nasfak

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nasfak

  1. Παίδες χρειάζομαι τα φώτα σας. Έγω έχω στο αυτοκινητό μου το εξής multimedia. Έχει κανείς αναβαθμίσει τους χάρτες στο GPS; Εμένα έχει το iGO.
  2. Ξέρεις καθόλου το πως συνδέεται με το multimedia;
  3. Το multimedia αυτό είναι πολύ καλό. Το πήρα μαζί με το αμάξι (Golf6) απ την αντιπροσωπεία και με έχει εξυπηρετήσει πολύ. Ταιριάζει απίστευτα με το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Πολύ καλή ποιότητα ήχου, το GPS είναι μία χαρά (με έχει βοηθήσει και μέσα σε πόλεις και σε επαρχεία), οθόνη με πολύ καλη ανάλυση και μεγάλη. Μία ερώτηση έχω μόνο: τι ρυθμίσεις έχετε στην tv γιατί εμένα δε μου παίζει, μου βγάζει συνεχώς χιόνια.
  4. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έπειτα από έρευνα διαπίστωσα οτι υπάρχει ένα λάθος του site απο το οποίο δανείστηκα τα links, στο 1ο και 2ο link οι φωτό είναι ανάποδα. Τεσπά. Τελικά κατέληξα και πήρα τη 2η επιλογή. Εντυπώσεις;;; Απλά γ@μάτο!!! Εφαρμογή τέλεια, είναι από λάστιχο, σκληρό, αντιολισθητικό. Γενικά ταιριάζει πολύ με το αμάξι. Όταν μπορέσω θα παραθέσω φωτό. Το μόνο αρνητικό: το πήρα περίπου 80€ από Καρέντα. Η 1η επιλογή είναι από παχύ αφρολέξ και σε συζήτηση με τον υπεύθυνο στα ανταλλακτικά, μπορεί με κάποια βαριά καταπόνηση ή αδέξιο χειρισμό να το σκίσεις. Τιμή περίπου στα 52€. Όσον αφορά την 3η επιλογή, μου φαίνεται πολύ ακριβό και πολύ "βαρύ" για το αμάξι, και πρεπει να ασχημαίνει το εσωτερικό πολύ. Κατά τη γνώμη μου το 2ο είναι ότι πρέπει.
  5. Σύντροφοι golfακηδες καλημέρα, θελω τη βοήθεια σας. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κάλυμμα για τη μοκέτα για το πορτ μπαγκάζ του golf μου, από το πάθημα ενός φίλου (είχε κάποια μπουκάλια με υγρό και του άνοιξε ένα και έγινε η μοκέτα χάλια). Μετά από έρευνα που έκανα στο νετ τα μόνα που έχω βρει είναι τα εργοστασιακά: http://www.volkswagen-accessories.ie/boot_liner12 http://www.volkswagen-accessories.ie/boot_tray10 http://www.volkswagen-accessories.ie/boot_box5 Εντάξει, το 3ο το αποκλείουμε λόγω τιμής, και σκέφτομαι για ένα απ τα άλλα δύο. Εσείς έχετε πάρει ή βρει κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Nasfak

    Blacked Out

    Παρών κι εγώ
  7. Παίδες καλησπέρα, θέλω τα φώτα σας. Λόγω άνοιξης το golfaki μου (μαύρου χρώματος) εχει γεμίσει κηλίδες από γύρη. Κιτρινόμαυρο έχει γίνει. Το έπλυνα στο χέρι, τις έτριψα με το σφουγγάρι και το σαμπουάν αλλά.... κανένα αποτέλεσμα. Οι κηλίδες εκεί. Το έχετε αντιμετωπίσει αυτό;
  8. Ερώτηση: titanium ή alu light για golf μαύρου χρώματος??? Μιλάω για μεμβράνες llumar.
  9. χαχαχαχαχα σωστός Επίσης 3)κάνει για όπλο, λόγω βάρους. Το πετάς στο κεφάλι του κλέφτη και παθαίνει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 4)και για γυμναστική, λόγω βάρους πάλι.
  10. Επιτέλους πήρα το νέο μου αμάξι (Golf 5θυρο 1.4 Tsi 160 highline). Το αμάξι απλά πετάει. ¶ριστες οι πρώτες εντυπώσεις. Έχω το εξής ερώτημα: ξέρει κανείς τις λειτουργίες του κλειδιού του αυτοκινήτου? π.χ. παρατεταμένο πάτημα ξεκλειδώματος = άνοιγμα πορτών και παραθύρων παρατεταμένο πάτημα κλειδώματος = κλείσιμο πορτών και παραθύρων
  11. Μου έδιναν κάποιο multimedia ηχοσύστημα με GPS,DVD κλπ δικό τους ή δερματινο σαλόνι. Το multimedia δε με έψησε, οπότε στράφηκα στο δερμα. ¶λλωστε πιστεύω πως το δερμα έχει πλεονεκτήματα απ την ταπετσαρία. ¶σε που αν βάλω παραπάνω εξοπλισμό θα μου καθυστερήσουν τ αμάξι κανα 4μηνο, ενώ τώρα θα το έχω σε μια βδομάδα. Πακέτο ζαντών? Sport pack της VW εννοείς ή κάποια προσφορά δικιά τους? Μπααααα δεν ιδρώνει τ αυτί τους. Φαντάσου πως όταν πήγα στη αντιπροσωπεία της K***enta (δε ξερω αν μπορώ να αναφέρω το όνομα), ο πωλητής μου είπε τη τιμή και όταν του μίλησα για προσφορές/δώρα, με κοίταγε σαν εξωγήινο.
  12. Golf 6 TSi 160Hp Highline, 24.500 με δέρμα, συναγερμό και αισθητήρες παρκαρίσματος. Εσύ για ποιό λες, και με τι προσφορά?
  13. Καλησπέρα συναδελφε GOGOPAT Λέω συνάδελφε γιατί κι εγώ πρόκειται να κλείσω αυτές τις μέρες το golfακι. Από που θα το πάρεις? Εγώ μάλλον από AutoMarin.
  14. Παίδες καλησπέρα. Πρόκειται να πάρω ένα Golf 6, χρώματος μαύρου, αυτές τις μέρες και έχω κολλήσει στο χρώμα του δερμάτινου σαλονιού. Πολλοί μου λένε να επιλέξω την κλασική λύση του μαύρου, αλλά θα θελα το χρωματάκι μου στο εσωτερικό. Κάθε σχόλιο δεκτό.
  15. Καμια εμπειρία από Auto Marin έχουμε? Πρόκειται να κλείσω το Golf6 μέσα στη βδομάδα και έχω πολύ καλή προσφορά από εκεί. Είμαι μεταξύ AutoMarin και Φιλιππαίου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.