Jump to content

tasos97

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About tasos97

  • Birthday 01/01/1997

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Λαγκαδά
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

tasos97's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Φίλε μου τα περισσότερα μετατροπές είναι,όπως είπες και εσύ λίγα είναι τα γνήσια.Απλά από την μία με ενδιαφέρει να έχει ήδη πάνω το 18άρι το μοτέρ για να γλυτώσω την μετατροπή μετά αλλά από την άλλη σκέφτομαι και τις βενζίνες.Και ο πατέρας μου το ίδιο είχε μέχρι που ήμουν 5 χρονών και όσο το θυμάμαι ήταν πανέμορφο,από ιστορίες που μου είχε πει έραβε πολύ κόσμο.
  2. Καλησπέρα,μαθητής της 3ης λυκείου από Σεπτέμβρη αλλά τυχερός λόγω ημερομηνίας, 1/1/15 κλείνω τα 18 και βγάζω δίπλωμα μετά από αναμονή τουλάχιστον 4 ετών καθότι μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων...Όλα αυτά τα χρόνια κρατούσα οικονομίες στην άκρη για αυτή τη στιγμή που θα βγάλω το δίπλωμα και θα πάρω το πρώτο μου αυτοκίνητο.Ε καλοκαίρι είναι,με έχει βαρέσει η ζέστη στο κεφάλι και έχω αρχίσει να ψάχνομαι για ποιο αμάξι να αγοράσω.Η μεγάλη μου αγάπη είναι το VW Golf Mk2,λόγω του πατέρα μου (τρελός γκολφάκιας) που είχε το KR 1.8 16v.Έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο που θέλω να παραθέσω σε όσους γνωρίζουν.Το αυτοκίνητο δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι το 1050 ή το 1800 (το προτιμώ) αλλά το κοιτάω καθαρά από οικονομικής άποψης καθώς λόγω μαθημάτων δεν θα μπορώ να δουλεύω αυτή τη χρονιά.Έχει υψηλό κόστος συντήρησης;Κατανάλωση;(1800)Μπορώ να βρω εύκολα ανταλλακτικά και με τι κόστος;Ποια είναι τα σημεία που είναι πιο ευαίσθητα και θέλουν προσοχή;Εκτιμώ τη βοήθεια σας και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο.Καλές βουτιές!
  3. Ιμιτασιόν με γρίλιες και προβολάκια έχω.200 ευρώ στην αντιπροσωπεία βάψιμο+αφρολέξ+σήμα+εργατικά.Αύριο λογικά θα μπει το αμάξι μέσα,οπότε με το κατέβασμα θα γίνει και ένα τσεκ στην μετώπη για να δουν αν είναι όλα οκ-αν και δεν νομίζω,το χτύπημα έγινε με μηδενικά σχεδόν χιλιόμετρα.
  4. Εντάξει φίλε μου και συγνώμη αν οι ερωτήσεις-ανησυχίες μου είναι χαζές αλλά πρώτη φορά μπαίνω σε τέτοια διαδικασία και δεν θέλω να γίνει κάτι στραβά γιατί δεν υπάρχει η οικονομική άνεση για ξανά βάψιμο ή το οτιδήποτε.Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!
  5. Το χρώμα του αυτοκινήτου είναι μαύρο μεταλλικό (κωδικό δεν θυμάμαι) και εδώ και 7 χρόνια δεν έχει βαφεί γι'αυτό ανησυχώ αν θα είναι το ίδιο όπως βγήκε το φτερό σαν να μην αλλάχτηκε ποτέ.
  6. Ευχαριστώ φίλε μου για την προσφορά αλλά αποφάσισα να πάρω από την Carner ετοιμοπαράδοτος 170 ευρώ-θα πάω να τον πάρω αύριο.Το θέμα είναι τώρα για βάψιμο αντιπροσωπεία ή έξω;Φοβάμαι μη βγει λάθος το χρώμα γιατί στην αντιπροσωπεία ένα φτερό που είχα αλλάξει δε φαίνεται καθόλου η διαφορά!Απλά μου είπαν γύρω στο 200άρι βάψιμο και τοποθέτηση του προφυλακτήρα και μου φαίνονται πολλά.Υπάρχει κάποιος καλός στην Θεσσαλονίκη για βάψιμο;Συγνώμη αν είμαι off topic.
  7. Καλημέρα στην παρέα,η αντιπροσωπεία ζήτησε 350 ευρώ για τον προφυλακτήρα τον απλό.Με γνώμονα αυτό πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί πιο πάνω αλλά δυστυχώς θα έχει παραλαβή στο τέλος του μήνα-έτσι η αγορά θα γίνει από το εξωτερικό.Η ερώτηση μου είναι αν η μάσκα από το GT Sport μπαίνει σε αυτόν τον προφυλακτήρα,γιατί μούρη με 200 άλογα αλλά ζάντα για 140 δεν μου αρέσει και πολύ.
  8. Φίλε μου με έβγαλες από μεγάλο κόπο και πολλές σκέψεις,ευχαριστώ πολύ!
  9. Αυτόν έχω τον τελείως απλό,TSI Sportline 12/06 είναι το δικό μου.Όταν βγήκε το GT Sport τον κόζαρα για να τον αλλάξω αλλά από την αντιπροσωπεία έβγαινε μία περιουσία και άφησα αυτόν. Edit: Τα προβολάκια από τον δικό μου μπαίνουν κανονικά σε αυτόν;
  10. Καλησπέρα,μετά από ένα χτύπημα στον μπροστά προφυλακτήρα κρίθηκε απαραίτητη η αλλαγή του μαζί με την μάσκα.Με αφορμή αυτό,σκέφτομαι να βάλω την γρίλια από το GTI.Με λίγη αναζήτηση στο εξωτερικό (ebay Γερμανίας) βρήκα κάτι που με παραξένεψε.Είδα 3 προφυλακτήρες από το ίδιο κατάστημα με 3 διαφορετικές τιμές!Καθώς δεν γνωρίζω γερμανικά,θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο τι διαφορά έχουν και ποιον θα πρέπει να επιλέξω;Παραθέτω τα λινκ παρακάτω.Ευχαριστώ προκαταβολικά Τάσος http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-5-V-GTI-R32-Stosstange-Vorne-Komplett-Nebelscheinwerfer-Smoke-Schrauben-/221397436393?pt=DE_Autoteile&hash=item338c50c7e9#shpCntId http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-5-V-GTI-Stosstange-Vorne-Wabengitter-TUV-Montageset-INCLUSIVE-/221281579131?pt=DE_Autoteile&hash=item338568f07b#shpCntId http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-5-5V-GTI-Stosstange-Vorne-aus-ABS-Wabengrill-Frontgrill-GTI-Gutachten-/221065040194?pt=DE_Autoteile&hash=item337880d142
  11. Πάντως πραγματικά αν δεν πλησιάσεις πολύ και δεν ξέρεις που είναι δεν φαίνονται.Φαίνεται είσαι και εσύ ψείρας σαν εμένα,και μόνο που γνωρίζεις την ύπαρξη τους τρελαίνεσαι Πάντως όντως έκανε δουλειά,και ήταν και καλή ευκαιρία να γυαλιστεί το αυτοκίνητο.Σε εμένα δυστυχώς έχουν μείνει ακόμα κάποια σημάδια τα οποία πέρασαν στη βαφή,και ούτε με αλοιφές ούτε με κερί δεν φεύγουν.Ευτυχώς ή δυστυχώς,είναι στην οροφή και πολύ μικρά οπότε αν δεν τα δείξεις σε κάποιον δεν τα παρατηρεί καν.Απλά έμαθα να ζω με αυτά
  12. Φίλε σε μένα στα επόμενα 2 πλυσίματα έφυγαν,κ ακόμα και τώρα όταν κάποιος ασυνείδητος έβρεξε το αμάξι με το πρώτο κιόλας πλύσιμο έφυγαν!Βάλε μία φωτογραφία να δούμε το πρόβλημα και σου συνιστώ να κάνεις ένα καλό πλύσιμο το αμάξι 2 χέρια και με τον καιρό θα φύγουν,από τη στιγμή που όπως λες άρχισαν να εξασθενούν με τις αλοιφές.
  13. Καλησπέρα,τι θα λέγατε όσοι από εδώ πέρα ασχολούμαστε με το συγκεκριμένο παιχνίδι να μαζευόμασταν σε μία αίθουσα online να κάναμε ένα meeting,να παρουσιάζαμε τα αυτοκίνητα μας,να κάναμε κόντρες κλπ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.