Jump to content

babisr21

Members
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

babisr21 last won the day on February 10 2014

babisr21 had the most liked content!

About babisr21

  • Birthday December 23

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Έβρου

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

3,589 profile views

babisr21's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

5

Reputation

  1. Παλικάρια καλησπέρα θέλω τα φώτα σας. Χρειάζομαι δισκόπλακες μπρος πίσω για το Golf 5 TSI με BMY κινητήρα, από όσο ξέρω μπροστά φοράει 288mm πίσω 256mm, ο τύπος στα ανταλλακτικά όμως με τον αριθμό πλαισίου επιμένει ότι πίσω είναι 255mm. Ισχύει κάτι τέτοιο;
  2. Παιδιά θέλω την βοήθεια σας σχετικά με τις ψείρες στα φανάρια το συγκεκριμένο μοντέλο παίρνει 4 συνολικά ψείρες, βάζω t10 canbus αλλά καμία δεν λειτουργεί σωστά ακόμα και ακριβές μάρκες, ανάβει και μετά σβήνει. Τι προτείνεται να κάνω?
  3. Παίδες καλησπέρα στο αμάξι του πατέρα μου αλλάξαμε μπαταρία γιατί νομίζαμε ότι ήταν η αιτία που δεν έπαιρνε μπρος αλλά τώρα βγάζει έναν περίεργο θόρυβο. Υπάρχει περίπτωση να χάλασε η μίζα? IMG_1701.MOV
  4. Παλικάρια θέλω λίγο τα φώτα σας.. Με τον συγκεκριμένο κωδικό 1Κ0 145 803 P από φίλο μου στην Skoda του βγάζει ένα i/c με τιμή στα 285 μαζί με ΦΠΑ είναι όλο αλουμινένιο χωρίς τα πλαστικά καπάκια αλλά του βγάζει επίσης ότι δεν είναι γνήσιο πήρα τηλέφωνο στην vw-audi Κομοτηνής να ρωτήσω με τον ίδιο κωδικό και βγάζει τιμή 476 ευρώ μαζί με ΦΠΑ.. Και είμαι τώρα σε δίλημμα δηλαδή πόση διάφορα παίζει να έχει το γνήσιο με αυτό που βρήκα εγώ? Μήπως απλά θα πληρώσω παραπάνω λόγο σφραγίδας audi πάνω? Τι λέτε και εσείς?
  5. Έβαλα χθες την gfb dv+ αλλά απέκτησα turbo flutter την έβαλα πολύ προσεκτικά όπως ακριβώς είδα στις οδηγίες έτσι και αλλιώς είναι κάτι πολύ απλό. Κάποιος που έχει να έχει την ίδια σκάστρα μπορεί να μου πει αν έχει turbo flutter? Θα μου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα? Επίσης αν βγάλω το ελατήριο λέτε να φύγει το turbo flutter?
  6. Μπορεί κάποιος που να ξέρει σίγουρα να μου πει την σωστή καλωδίωση για κινητήρα BMY? Δεν μου εμφανίζει καμιά φώτο και δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα έτσι..
  7. Σήμερα παρήγγειλα τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3, Παρασκευή η Σάββατο πρωί θα τα έχω περάσει στο αμάξι οπότε και θα σας πω εντυπώσεις σύντομα.
  8. Μου άναψε το λαμπάκι ψεκασμού και το αποτέλεσμα σαν να μην εχω τουρμπίνα.. Πήγα στην αντιπροσωπεία το βάλαμε στο διαγνωστικό και έβγαλε αντλία νερού. 350 ευρω + 80 περίπου για εργασία.. Τέλειααα.. Υπήρχε ήδη ανοιχτό θέμα. Κάνουμε αναζήτηση δεν βαριόμαστε.
  9. Ναι την ανοικτού τύπου είχα και κάνει ακριβώς όπως λες μην πω και χειρότερα αφού ακόμα και σε αλλαγές με χαμηλές στροφές ακουγόταν..
  10. Εγώ γύρισα ξανά πίσω στην μαμά δεν μπορούσα άλλο να ακούω το ξεφύσημα.. Δεν είχα κανένα θέμα πάντως απο απόδοση η σφάλματα.
  11. Φίλε το αμάξι ακούγεται μόνο όταν το πατάω αλλά μην φανταστείς τίποτα τρομερό. Το μπλόκο ήταν σε σημείο που αν έτρεχα θα ήμουν το λιγότερο ηλίθιος, πήγαινα πολυ χαλαρά δεν ακουγόταν τίποτα. Απλά πρέπει να ξέρουμε τους νομούς καλά για να μην μας το παίζουν ιστορία.
  12. Τιποτα κοιτουσε σαν κοτοπουλο με γουρλωμενα ματια.
  13. Χαχαχαχ λες ε? Παντως δεν ειναι τροπος αυτος για ελεγχο εξατμισης.. Αλλα μπορει να τους εχουνε περασει ντεσιμπελομετρο μεσα στα αυτια.
  14. Καλησπερα παλικαρια Λοιπον χθες με σταματαει η τροχαια και ο διαλογος πηγε καπως ετσι.. -Γεια σας(με υφακι) -Καλησπερα(με υφακι και εγω) -Απο που ερχομαστε? -Βολτες εκοβα -Ηπιαμε καθολου? -Ουτε σταγονα -Διπλωμα, Αδεια, Ασφαλεια.. -Τα δινω και καθως τα κοιταζει και λεω ειμαστε κομπλε σκαει η ασχετη απο αυτοκινητα γυναικα γυρω στα 40φευγα με υφος λες και ειχε να της το κανει ο αντρας της 10 χρονια και μου λεει για πατα το γκαζι στις 10.000 στροφες, εγω λεω απο μεσα μου θα το περασε για F1 και ρωταω ποσο? Απανταει 10.000, λεω απο μεσα μου τελος παντων και το παταω στις 1000, κοιτιουνται και λεει ο αντρας.. -Ακουγεται? -Ακουγεται λεει αυτη.. -Αντε αντε φυγε μου λεει -Και να γλυτωσει προστιμο 200 ευρω ρωταει αυτη? Δεν ξερω γιατι φαγωθηκε ετσι το αμαξι δεν ακουγοταν καθολου πριν με σταματησουν. Ειναι τωρα αυτος σωστος τροπος για να κανουν ελεγχο εξατμισης? Ντεσιμπελομετρο δεν κουβαλανε τα τζιμανια? Αλλα και να κουβαλανε σιγα μην ξερουν να το χρησιμοποιουν οπως πρεπει.. Σε αποσταση 40 cm απο το τελικο ,με γωνια 40 μοιρων, με 0 περιβαλλοντικο θορυβο(λεμε τωρα)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.