Jump to content

manossfakianakis

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About manossfakianakis

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

manossfakianakis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. μια βοηθεια κανεις για το vagcom σε τ5

  2. μια βοηθεια κανεις για το vagcom σε τ5

  3. παιδια εχω μια trans t5 του 09. ειναι canbus. οταν γυρναω το κλειδι στην πορτα , τα παραθυρα κλεινουν. αλλα απο το χειριστηριο δεν κλεινουν. μπορει να ενεργοποιηθει το συστημα ?
  4. γεια σας παιδια και απο Κρητη... Πως μπορω και εγω να κανω update στο 7.0; . το δικο μου update ειναι το 597.... πρεπει να τα βαλω ολα ;
  5. Για σας παιδια. Ειμαι καινουργιος, μιας εβδομαδας μελος... διαβαζω διαφορα καλα και προβληματα με vw ΙΧ αλλα οχι κατι σχετικο με VAN ... T4 δηλαδη.!! Εχω μια transporter t4 syncro 2002 με AXL 2.5 tdi κινητηρα. το προβλημα μου ειναι με το πισω διαφορικο. οταν κανεις σε κατηφορα λασπη οπισθεν σπινιαρου οι 2 εμπρος τροχοι και ο πισω αριστερος (οδηγου) ο αλλος πισω τροχος μενει τελειος ακινητος με αποτελεσμα το αυτοκινητο να σπινιαρει ακινητο. Το αυτοκινητο εχει ABS KAI EDS(ηλεκτρονικο πλοκε) και κανονικα επρεπε να φρεναρει τον τροχο που σπινιαρει για να δωσει κινηση στον αλλον που ειναι ακινητος εχει κανεις ιδεα απο αυτα γιατι στην εταιρια εχουν πληρη μεσανυχτα. σηκωσαν το αμαξι σε 2 γρυλους και μου ειπαν οτι το διαφορικο ειναι ενταξη.!!! ξερει κανει που μπορω να διαβασω σχετικα με syncro? ευχαριστω.
  6. Για σας παιδια. Ειμαι καινουργιος, μιας ωρας μελος... διαβαζω διαφορα καλα και προβληματα με vw ΙΧ αλλα οχι κατι σχετικο με VAN ... T4 δηλαδη.!! Εχω μια transporter t4 syncro 2002 με AXL 2.5 tdi κινητηρα. το προβλημα μου ειναι με το πισω διαφορικο. οταν κανεις σε κατηφορα λασπη οπισθεν σπινιαρου οι 2 εμπρος τροχοι και ο πισω αριστερος (οδηγου) ο αλλος πισω τροχος μενει τελειος ακινητος με αποτελεσμα το αυτοκινητο να σπινιαρει ακινητο. Το αυτοκινητο εχει ABS KAI EDS(ηλεκτρονικο πλοκε) και κανονικα επρεπε να φρεναρει τον τροχο που σπινιαρει για να δωσει κινηση στον αλλον που ειναι ακινητος εχει κανεις ιδεα απο αυτα γιατι στην εταιρια εχουν πληρη μεσανυχτα. σηκωσαν το αμαξι σε 2 γρυλους και μου ειπαν οτι το διαφορικο ειναι ενταξη.!!! ξερει κανει που μπορω να διαβασω σχετικα με syncro? ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.