Jump to content

yiannismichalas

Members
  • Posts

    60
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yiannismichalas

  1. εμενα γιατι δε μου κολαει κανεις εδω???
  2. καλησπερα, καντα με ενα βρεγμενο πανι απ αυτα που σκουπιζεις το αμαξι απ εξω.. αν δε βγενουν μπορεις να χρησιμοποιησεις και λιγο βουρτσα απ αυτες που ειναι για τα παπουτσια , απαλα ομως... εγω αυτο ειιχα κανει και καθαρησαν.
  3. Η διαφορα του απλου κεριου με το teflon ειναι οτι το κερι απλα πεφτει πανω στο αμαχι και δεν χρειαζεται κατι αλλο, ενω το teflon που συγκεκριμενα ειναι σκληρο κερι αφου πεσει πανω στο αμαξι πρεπει η βουρτσα να ξαναπερασει το αμαξι ωστε να απλωθει και να δεσει με το χρώμα.
  4. ευχαριστώ για τα σχολια.. το καπο ειναι carbon κανονικό της seibon ... τους καθρευτες θα βαψω καποια στιγμή σίγουρα αλλα για ουρανό δε νομιζω...
  5. Οι ζάντες μου.. fondmetal βαμμένες μαύρες.. http://img18.imageshack.us/i/img0714yu.jpg/
  6. καλησπέρα , ενδιαφέρεται να αγορασει ένας γνοστος μου τα αμορτισερ μου (gti v) με ελατηρια χαμηλοματος eibah 3,5 ποντων.. μήπως γνωρίζει κανείς αν κάνουν σε tsi 122 ? και αν ναι πως θα ''καθησει'' το αμάξι?
  7. γιατι καμοια σχέση..? τα τριξιματα ακουγονται επειδη δεν αποροφάει ολους τους κραδασμούς η αναρτηση και μεταφερονται στο πλαισιο , ετσι αν κανουμε πιο στοιβαρο το πλαισιο π.χ. με αντιστρεπτικες , θολομπαρα κτλ θα μειωθουν τα τριξιματα.. ετσι πιστεύω τουλαχιστον.. αν δεν ισχυουν αυτα που λεω ας με διορθωσει καποιος.
  8. καλησπέρα, μπορει καποιος να μου πει αν βαλεις αντιστρεπτικες , σταματανε τα τριξιματα στην κεντρικη κονσολα λογο σκληρων αναρτήσεων?
  9. καλησπέρα, μπορει καποιος να μου πει αν βαλεις αντιστρεπτικες , σταματανε τα τριξιματα στην κεντρικη κονσολα λογο σκληρων αναρτήσεων?
  10. ριξε και εδώ μια ματια.. εγω απο εδώ παραγγέλνω. www.chainreactioncycles.com
  11. yiannismichalas

    ...

  12. yiannismichalas

    03

    From the album: ...

    © © Hellenic VWClub - Members

  13. yiannismichalas

    02

    From the album: ...

    © © Hellenic VWClub - Members

  14. yiannismichalas

    01

    From the album: ...

    © © Hellenic VWClub - Members

  15. καλησπέρα, αν εννοεις τα δισκόφρενα ναι χρησιμεύουν παντού. απλα θέλουν συντήρηση και δεν τους κάνει καλο η ακινησία.. οπότε πρεπει αν παρεις κατι πρωτα να σκευτεις τι χρήση και τι συντήρηση που είσαι διατεθημένος να κανεις.
  16. δεν ειναι δικο μου... αλλα εχω παρομοιες.. θα ανεβασω φωτογραφιες συντομα.
  17. Καλησπέρα, Εγω έχω καπό carbon της seibon... το μονο κακο που έχει είναι πως δεν υπαρχει μπλοκο αστυνομιας που να μην με εχουν σταματίσει ... Από άποψη βάρους ειναι σχεδον το μισό απ το μαμα, δεν τα έχω ζυγήσει απλα στο χέρι οπως το κρατουσα.. Και η άποψη μου για τα carbon αυτοκολιτα ειναι οτι ειναι πολυ ''wannabe''.. καλυτερα να βαλεις μαυρο αυτοκολητο οπως σκεύτομαι να κανω στους καθρέφτες μου.
  18. Καλησπέρα, Continental sport contact 3 αυτα εχω τωρα και ειμαι υπερευχαριστημένος. Επισεις σε πιο οικονομικο ειναι τα toyo proxes 4, δεν ειναι σαν τα continental αλλα εμεινα και απο αυτα αρκετα ευχαριστημενος.
  19. Εχω δει αρκετά αυτοκίνητα με μαύρους αισθητηρες και δεν χτυπανε ασχημα κατά τη γνώμη μου , και νομίζω πως καλύτερα να βάλεις μαύρους απ το να παραγείλεις το χρώμα σου και να έχει χρωματική διαφορά..
  20. Nαι στον Κουρκουλο πήγα.. δεν μπορεί να κανει κατι συμφωνα με τις οδηγίες και δεν αναλαμβάνει να κάνει πειράματα γιατί υπάρχει περίπτωση να το κάψει. Μου το έχει δεσει πρόχειρα και απλα περιμένουμε να μαθουμε τωρα..
  21. Ευχαριστώ, τις οδηγίες τις έχω αλλα ούτε εγω καταλαβαίνω τιποτα ούτε ο ηλεκτρολος που πήγα και το κακο είναι εδω Κερκυρα δεν εχει ξαναβαλει κανεις αυτο το μπαρομετρο και δεν μπορω ούτε να ρωτισω κανενα. Οριστε και οι οδηγιες οποιος καταλαβει κατι να μου πει και μενα...
  22. σωστα στο nautica ημουν.. ευχαριστο για τα σχόλια.. ειχα το μαυρο golf 5gt με τα τετραπιστονα ... πρεπει να ειχες ερθει και σε μία συναντηση αν θυμαμαι καλα το αυτοκινητο σου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.