Jump to content

iohokahey

Members
  • Posts

    126
  • Joined

  • Last visited

About iohokahey

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    ..Black Rider..

iohokahey's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. λοιπον την καλησπερα μου! επιστροφη μετα απο καιροοο στο φορουμ μιας και μπηκαν στην μεση οικογενειες παιδια κτλ κτλ.. επειδη ομως το μικροβιο δεν φευγει ποτε οτι και να κανεις,συνεχιζω να κραταω το γκολφ σε μια κατασταση οσο μπορω.. παμε στο θεμα λοιπον που θα θελα την βοηθεια σας.. δεν βρηκα κατι αντιστοιχο στο φορουμ γι αυτο και ανοιξα νεο θεμα,παρακαλω τους moderators για συγχωνευση αν καπου εχω λαθος.. τα κουμπια στα γκολφ (και οχι μονο) οπως ολοι ξερουμε ξεφλουδιζονται..ψαχνω λοιπον στο ebay και βρισκω με νικελ στις ακρες για να γλιτωσω το ξανα ξεφλουδισμα αλλα δεν ξερω κατα ποσο ταιριαζουν..μιλαω για κουμπια παραθυρων αν δεν το διευκρυνησα.. βρισκω λοιπον κατι σετακια με κουμπια παραθυρων(5 πορτο) διακοπτη φωτων και mirror switch αλλα με μερικους κινεζους που μιλησα μου λενε οτι δεν ταιριαζουν σε golf v 1.4fsi 2005! η ερωτηση λοιπον ειναι η εξης..πρεπει να κοιταξω μονο τα pins να ταιριαζουν ή υπαρχει και αλλου θεμα? αν εχει αλλαξει καποιος και μπορει να στειλει λινκ θα ηταν το τελειο.. υγ.εχω και τους κωδικους αν χρειαστει..
  2. την καλησπερα μου παιδια!! μετα απο καιρο (χρονια)απουσιας μου στο φορουμ,επανηρθα!! μπαινω γρηγορα στο θεμα γιατι με καιει.. παρηγγειλα κατι φαναρια που εχουν φυσα για 12 plug pin αλλα το αυτοκινητο μου εχει 10.. υπαρχει κατι που μπορω να κανω? ευχαριστω εκ των προτερων και ξανα-καλως σας βρηκα!!
  3. πολλά θέματα ανοιχτά για xenon σε golf v φιλε..
  4. το δεύτερο που παραθέτεις φίλε μου το χα αναρτήσει σε ένα άλλο θέμα στο forum μας..μα δυστυχως δεν πωλείται νομίζω..
  5. για δείτε αυτά τα φανάρια ρε παιδιά..με το που τα είδα σκέφτηκα να τα μοιραστώ μαζί σας..μήπως απλά τα σπάνε??η τιμούλα τσιμπάει βέβαια,γνωστό χαρακτηριστικό της osir.. http://www.zmaxautosport.com/osdeadcaheki1.html
  6. iohokahey

    Problima

    θα μπορουσες να μην ασχολεισαι με το ταπερclub τοτε.. ..
  7. iohokahey

    Problima

    παρα πολλοι λογοι φιλε μου..μπορει κ απο βενζινη..καλυτερα δες τι αλλαγες εγιναν τις τελευταιες μερες..δεν μπορει απο μονο να ξυπνησε το αμαξι κ να ειπε δεν επιταχυνω..βοηθησε μας λιγο.. Υ.Γ.γραφε αν μπορεις ελληνικα κ οχι greeklish..ειναι ορος του φορουμ..
  8. αντε κ να βλεπω φτιαγμενα fsi να γουσταρω!!
  9. προσωπικη μου αποψη βεβαια αλλα δεν πιστευω πως χρειαζονται οι ασθητηρες παιδια..δεν εχουμε κ καμια μαουνα να παρκαρουμε..σχεδον παντου μπαινει το golfaki μας..κανα τετραμηνο χρειαζεσαι μολις το παρεις για να μαθεις τις διαστασεις του κ μετα ολα οκ..
  10. 16αρες ζαντες φιλε μου αν δεν θες να κοψει τελικες το αμαξι σου..17αρες αν δεν σε ενδιαφερει..εγω ειχα 16 για κανα χρονο κ μετα δεν αντεξα κ εβαλα 17..παντως απο θεμα εμφανισης καμια σχεση..εννοειται 17..αν θες κατι αλλο pm..
  11. eibach φοραω παιδια κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..θα τα συνιστουσα ανεπιφυλακτα..φυσικα κ τα h&r ειναι respect..
  12. παιδια εγω τα αντικατεστησα κ τα εβαψα τα πλαινα κ σε καποια φαση θελω να κανω κ τα μπροστα..τιμη δεν θυμαμαι γιατι εκανα κι αλλα πραγματακια αλλα δεν ηταν πολλα θυμαμαι..συμπερασμα παντως ειναι οτι ΣΙΓΟΥΡΑ αξιζει να το κανεις γιατι αλλαζει εντελως το συνολο του τουτου σας..μπορειτε να το δειτε κ στην φωτο αλλωστε..τα προηγουμενα πλαστικα ειχαν γινει γκρι απο ηλιο κ πλυσιματα..
  13. δεν ξερω αν γινεται,φανταζομαι πως ναι,αλλα πολυ καλη επιλογη φιλε μου..+10000000!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.