Jump to content

mosxoklis

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About mosxoklis

  • Birthday 09/20/1989

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

mosxoklis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. λογικα ειναι η σκαστρα σου..εγω παραγγειλα μια σκαστρα της forge που ειναι απο τις καλυτερες στην τιμη των 230 αλλα για να κανει θορυβο πρεπει να παρεις εναν ανταπτορα που κανει 70 ευρω..αν δεν θελεις να να δωσεις τοσα λεφτα βρες μια μεταχειρισμενη
  2. οχι σε 3 σημεια του οδηγου και 2 σημεια του συνοδηγου...απλα με τα καλυμματα θελω να ειναι ομορφα για να μην χαλαει το σαλονι του
  3. παιδια γεια σας εχω στο αμαξι μου δερματινα καθισματα εδω και 2 χρονια και τα περιποιουμενα πολυ καλα με αλοιφες και τετοια απλα με τον καιρο αρχισε να φθειρεται ...που μπορω να βρω καλυματα για τα 2 μπροστινα καθισματα για golf gti mk5???
  4. mosxoklis

    golf gti mk5

    να και το ανανεωμενο μου golfaki
  5. παιδια γεια σας ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα μια βοηθεια απο εσας,,,,εχω το golf gti mk5 και σκεφτομαι να του βαλω το προγραμμα το revo stage 2τι αλλα θα μπορουσα να κανω για να του δωσω λιγα αλογα ακομα παραπναω???
  6. παιδια γεια σας ειμαι καινουργιος στο forum και θα ηθελα λιγη βοηθεια αν σας ειναι ευκιλο....εχω το golf gti 2008 και σκεφτομαι να του βαλω μια σκαστρα forge ενα φιλτρο και μια εισαγωγη ωσπου να του βαλω το προγραμμα,,,,ποια ειναι η αποψη σας?????
  7. nai paidia to jvc einai poli kalo mixanima kai egw auto exw stin golfara mou>>>>>>>
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.