Jump to content

nikosapostolopoulos

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikosapostolopoulos

  1. γιατι δεν διαγραφονται αυτα τα μελη?????
  2. του εκαναν εκτπτωση φιλος!!!!
  3. ναι φιλε μου...!!!στειλε με πμ τηλ σου
  4. δλδ ρε παιδια για να καταλάβω.....καποιοι που εχουν βελτιωσει τα gt τους (εννοω τα 1.4 tsi) απο 250 εως 300+ hp τι τελικη ταχυτητα βλεπουν???
  5. ποσο στοιχιζει τωρα?θυμαμαι τοτε την ειχα αγορασει 450Ε απο τον Μπουλεκο
  6. μπραβο πολυ καλα νουμερα!!! μια ερωτηση μονο: στην αναβαθμιση της μαμα αντλιας υψιλης γιατι χρησιμοποιειτε οι περισσoτεροι KMD???την ειχα στο S3 που ειχα το 2008 και μου ειχε κολλησει και θυμαμαι τοτε την ειχαν βγαλει ολοι προβληματικη σαν αντλια.Λυθηκε το προβλημα που εβγαζε?
  7. πληρης μηχανολογικα εννοουσα....εγκεφαλος σιγουρα οχι!!! για πλεξουδα δεν γνωριζω....μπορει ναι μπορει οχι θα τον ρωτησω και θα σου πω
  8. Καλησπερα σε ολους και καλη χρονια ευχομαι...... προσπαθωντας να βοηθησω ενα φιλο που δεν ασχολειται με το ιντερνετ στο εγχειρημα του,ανοιγω το παρων topic!! Tο project που θελει να επιχειρησει ειναι η αλλαγη κινητηρα σε golf V 1.4 TSI 170hp και τοποθετηση του 2.0TFSI η 2.0TSI απο το GTi. To αμαξι του ειναι ηδη βελτιωμενο σε πολλα οπως: αναρτηση coilover-εξατμιση Φ76-φρενα S3-εντοσθια υψιλης APR-φιλτροχοανη και ολα τα σχετικα και θελει να προχωρησει στο εν λογω εγχειρημα για το λογο οτι ο 1.4 δεν μπορει να του δωσει τα 380+ hp που θελει να φτασει αυτος (σημειωτεον οτι ο κινητηρας BWA που βρηκε απο το GTi θα του στοιχισει μολις 1000Ε και ειναι πληρης με κ04 turbo πανω). Επειδη δεν ειμαι γνωστης και δεν γνωριζω αν ειναι εφικτο αυτο το "παντρεμα", του ειπα να προχωρησει σε big turbo kit, αλλα και παλι το κοστος τουρμπινας-τοποθετησης-προγαμματισμου ισως να ειναι και μεγαλυτερο απο την αγορα-τοποθετηση του νεου κινητηρα. Υπαρχει καποιος που να γνωριζει 100% αν μπορει να γινει η παραπανω μετατροπη?και ποιες ειναι οι παγιδες της αν υπαρχουν?
  9. σε αντιπροσωπεια φιλε μου την βρηκε την κωδικοποιηση και εκει του την εκαναν, οχι με vag com βεβαια αλλα με το συστημα που χρησιμοποιει η VW για να μπει στον εγκεφαλο του αυτοκινητου.Μη με ρωτησεις τιποτα αλλο δεν γνωριζω.......
  10. φιλος που το ειχε κανει σε 5αρη gt, χρειαστηκε μετα κωδικοποιηση με vag com!! ψαξτο...
  11. οι etuners παραδεχθηκαν το λαθος του???εγινε επιστροφη χρηματων??
  12. οκ ευχαριστω, θα μιλησουμε!!!
  13. ερωτηση: αν δεν το στειλουν ετοιμο σεταρισμενο στα ελληνικα οι κινεζοι, εδω Ελλαδα που μπορουμε να το κανουμε αυτο κ με τι κοστος???
  14. ναι ρε συ, ο φιλος archon_rc απαντησε φανταζομαι για την συγκεκριμενη πηγη του τοπικ!!! εγω ρωταω γενικως τι παιζει με αυτα τα μπλιμπλικια μιας και δεν το κατεχω....τι να κανω δλδ να αγορασω μια απο ebay και αν δεν τα παιρνει να την δωσω στον archon_rc επειδη ειπε μια γνωμη???δεν παει ετσι...
  15. ρε παιδια ψηνομαι και εγω........σιγουρα ομως μπορουν να τοποθετηθουν ελληνικοι χαρτες πλοηγησης και με ελληνικη φωνη??το ρωτας γιατι ειναι σεταρισμενο για αλλες χωρες το μηχανημα, μην το παρω και το φαω στη μαπα μετα!!!
  16. αν γραφουν αυτοι οτι ταιριαζει σε golf v μην ανησυχεις.....το θεμα ειναι οτι το gps δεν θα εχει τους ελληνικους χαρτες λογω του οτι το αγοραζεις απο το εξωτερικο!!θα υπαρχει η δυνατοτητα να μπουν εκ των υστερων??
  17. η dynavin ειναι απο τις καλυτερες κινεζικες απ οτι γνωριζω και απο τις ποιο ακριβες!!!! δεν παιζει να σε κοροιδεψαν απλα κοιτα αν σου εχουν βαλει το δικο της tv tuner, γιατι ειναι πανακριβο και συνηθως βαζουν καποιο aftermarket.
  18. ποιο turbo προτεινεις εσυ Κριτωνα για τα twincharged???εννοω μεχρι τα 300+
  19. βαλε ενα link να δουμε!!! εγω ρωτησα τα παιδια παραπανω για την 13Τ γιατι ψαχνομαι κ εγω για BT χωρις ομως παρατραγουδα με τον κομπρεσσορα και διαγραμμα dyno "τραπεζι" και ας χασω 20-40hp.πιστευω αν βγουν 300-310hp σε μεγαλο φασμα στροφων ειναι οκ για μενα! εσυ alextsis τι προτεινεις???
  20. φιλε Θεμη και Κριτωνα μια ερωτηση: μια td04l 13t δεν θα καθοταν καλυτερα προγραμματιστηκα χωρις να υπαρχει αυτο το θεμα με τον κομπρεσσορα???παρεχει στα 1400αρια οτι οσο εχω δει εως 300hp!!!
  21. τρελα νουμερα για 1.4 λιτρα....ευγε!!! μπορεις να μας γραψεις αναλυτικα τι φορας μπας και παρουμε κ εμεις σειρα??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.