Jump to content

xpol

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About xpol

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

xpol's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. να καταθεσω κι εγω την αποψη μου... απο το βιβλιαρακι της vw που μας δινουν εχω διαβασει οτι χρειαζεται περι το 1.5 λεπτο προθερμανση, ωστοσο λενε αυτοι η προθερμανση καλυτερα να γινεται εν κινησει επειδη το βλεπουν απο σκοπια περιβαλλοντικη(και καλα να μην υπαρχει ασκοπη εκπομπη καυσαεριων ενω το αμαξι ειναι σταματημενο). προσωπικα περιμενω μεχρι να πεσουν οι στροφες του ρελαντι και μετα αρχιζω τις μανουβρες στο γκαραζ και μεχρι να βγω με αργες κινησεις περνα αλλο ενα λεπτο περιπου και μετα φυσικα μεχρι να βγω απο τον πειραια περνα αλλο ενα 10λεπτο σε χαμηλες στροφες. οποτε πιστευω καλα ειναι.
  2. 90 ευρω ε?ενδιαφερον...η δουλεια ειναι καλη?Σε ποια περιοχη βρισκεται αυτος ο λαμαρινας να δω αν βολευει?
  3. ρε παιδια κι εγω ειμαι καπως υποχονδριος μ'αυτες τις μικρογρατζουνιες και τις προαλλες που το χα δωσει σε εναν να μου κανει τοπικη βαφη, στα σημεια που ηταν αυτες οι γρατζουνιες μαλλον δεν εχει πιασει καλα το χρωμα και εχει αφησει 2-3 σταμπες ενω επισης απο λαθος στο χρωμα που χει κανει ο τυπος εχει εμφανη διαφορα ο προφυλακτηρας με το χρωμα του λοιπου αμαξωματος. Ξερει μηπως κανεις ποσο κοστιζει βαφη προφυλακτηρα σε αντιπροσωπεια ή τελος παντων σε κανα αξιοπρεπες φανοποιειο?
  4. το προηγουμενο αμαξι μου ηταν ενα ford fiesta. πολυ καλο, σκετο σκυλι!!
  5. θεωρω κι εγω οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο και οτι αυτα φτιαχνουν απο μονα τους. Για παραδειγμα εμενα τις προαλλες ειχαν προβλημα τα παραθυρα και δεν ανεβαιναν μεχρι πανω αν σηκωνες το κουμπι μεχρι τη δευτερη σκαλα αλλα την επομενη μερα ηταν μια χαρα χωρις να κανω κατι. κι ολα αυτα σε καινουριο σχετικα αμαξι(10000χλμ)
  6. επειδη ειχα παλιοτερη εμπειρια απο εξατμιση που ειχα βαλει στο προηγουμενο αμαξι, αρχικα μου αρεσε και η διαφορα στη δυναμη(ελαχιστη μεν, αλλα κατι γινοταν) αλλα και ο ηχος αλλα με τον καιρο καταντησε καπως εκνευριστικος ο θορυβος ειδικα σε ταξιδια γι'αυτο και προσανατολιζομαι απλα και μονο να βαλω το τελικο κομματι της εξατμισης του gt ισα ισα να βγει εξω για καθαρα εμφανισιακους λογους...ωστοσο αν μπορω να συνδυασω αποδοση και χαμηλα επιπεδα ηχητικης ρυπανσης με καποια χειροποιητη δεν θα μου κακοπεφτε.
  7. καλησπερα και καλη χρονια σε ολους. θα ηθελα να σου ζητησω παναγιωτη περισσοτερες πληροφοριες αν γινεται για την εξατμιση που εχεις βαλει(που την εβαλες, ηταν καλη η δουλεια, ποσα λεφτα πηγε κτλ.) Ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.