Jump to content

gkaraman

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About gkaraman

  • Birthday 02/27/1974

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Passat

gkaraman's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. 1. Δεν έχω κάνει download τις επαφές στη μνήμη του fiscon (αντιγραφή αν αυτό εννοείς - τις κρατάει και μετά το σβήσιμο του αυτοκινήτου). Κάθε φορά που συνδέεται fiscon<->κινητό γίνονται διαθέσιμες οι επαφές του κινητού μέσω του fiscon (δηλαδή π.χ. όταν συνδέεται το τηλέφωνο της συζύγου είναι διαθέσιμες μόνο οι δικές τις επαφές). 2. Οι επαφές σε οποιοδήποτε από τα τηλέφωνα συνδέω στο fiscon είναι διαθέσιμες το πολύ σε 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή της σύνδεσης fiscon<->κινητό. Ελπίζω να σε βοήθησα.
  2. Όχι δεν υποστηρίζει... Μετέτρεψα όλες τις επαφές σε greeklish για να μπορώ να τι βλέπω.
  3. 430¤ (380¤ FISCON+20¤ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ+30¤ ecu programming ή κάπως έτσι το τελευταίο)
  4. Fiscon basic plus, το έχω στο passat μου με rcd510. Πολύ ευχαριστημένος. Πλήρη συμβατότητα με ότι κιν. τηλ. το έχω συνδέσει. Ισχύουν όλα τα παραπάνω που ζητάς.... Fiscon
  5. Μόλις ελέγξεις με το VAGCOM την ορθή λειτουργία του passat σου στείλε μήνυμα. Thanks
  6. Είδα ότι υπάρχει και στην Ελλάδα αντιπροσωπεία/εκπροσώπηση της συγκεκριμένης εταιρείας (στην Αγ. Παρασκευή). Τους βρήκες και δε σου γέμισαν το μάτι ή πρώτη φορά τ' ακούς; Πάντως το ότι έχει ανταπόκριση σε e-mail σε επίπεδο μισής ώρας είναι καταπληκτικό!
  7. Ναι, ναι μπήκα στο site. Λεπτομέρειες επί του "έργου" όμως; Πως πάει το αυτοκίνητο, αίσθηση στο δρόμο, επιτάχυνση, ρεπρίζ κτλ..
  8. Ενδιαφέρων ακούγεται. Περιμένουμε λεπτομέρειες.
  9. Γεια σου Δήμο, Είχα και εγώ αντίστοιχο προβληματισμό όταν επέλεγα αυτοκίνητο και ορίστε μερικά στοιχεία που είχα λάβει υπόψη μου: α) Το Α4 1.8T 120HP είναι πιο αργό σε τελική και 0-100 από το αντίστοιχο 1.8Τ 160HP, αλλά έχει αξιοπρεπέστατες ρεπρίζ (που εν πολλοίς, δικαιολογούνται από τη παρουσία του turbo). β) Σε επίπεδο τιμής+εξοπλισμός το VW υπερέχει ξεκάθαρα. Φαντάσου ότι το φθηνό Audi 1.8Τ 120HP (βασικό μοντέλο) είναι πολυυυυυυυυυυυύ φτωχό και είναι ακριβότερο από το passat 1.8T 160HP highline, ακόμα και από το passat 2.0T sportline 4motion. γ) Τα VW σε ποιότητα είναι πολύ κοντά στα Audi και δεν δικαιολογείτε η μεγάλη διαφορά της τιμής. δ) Από όνομα το Audi είναι σαφώς ανώτερο. Τελικά μετά από όλα αυτά........... Πείρα passat cc 1.8Τ (τέλη Μαϊου έρχεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι)
  10. Παραγγελία άμεσα..... ειδάλλως προλαβαίνεις, δε προλαβαίνεις..... Χωρίς DSG έχει περίπου 3 μήνες παράδοση.
  11. Καλημέρα, Ο πωλητής μου ανέφερε το ποσό των 2375¤.
  12. Θα περάσουν.... δύσκολα..... Το δικό μου κατασκευάζεται 17ή εβδομάδα (τέλη Απριλίου), Ελλάδα 21ή (τέλη Μάιου) και βάλε και 1-2 εβδομάδες ακόμη..... Με το καλό 2ή εβδομάδα του Ιουνίου - 2 μήνες δηλαδή..... Καψούρεμα χοντρό φίλε.
  13. Το άκουσα και εγώ..... Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλο το κύμα κατάργησης που θα πάρει και τα Golf, Touareg, Tiguan....... Η VW θα μείνει μόνο με Polo και Phaeton......... τα άκρα δηλαδή.......
  14. Το επιβεβαιώνω και εγώ. Πριν από λίγο μίλησα με την αντιπροσωπία και μου είπαν πως εφόσον ισχύει η ρύθμιση σχετικά με τα τέλη ταξινόμησης κατά την περίοδο του εκτελωνισμού, η μείωση θα περάσει αυτόματα στην τελική τιμή του αυτοκινήτου. Επίσης μου είπαν πως -εσκεμμένα- καθυστέρησαν τους εκτελωνισμούς αυτής της εβδομάδας προκειμένου για να επωφεληθούν οι πελάτες της μείωσης των τελών ταξινόμησης που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 6/4. Για να δούμε...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.