Jump to content

Stelios_Golf 6

Members
  • Posts

    3,536
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Stelios_Golf 6

  1. Εγώ λυπάμαι πολύ για την κατάσταση που έχει περιέλθει το club , κάποιοι δεν έμαθαν από τα λάθη του παρελθόντος και εθελοτυφλούν. Πλέον έχει σταματήσει να με εκφράζει το club και σκέφτομαι σοβαρά να ζητήσω διαγραφή του λογαριασμού μου.

  2. Αγαπητέ Στέλιο,

     

    Μπορώ να θυμηθώ παραπάνω απο 2 ή 3 όπως λες μέσα στους προηγούμενους 6 μήνες που παρευρέθηκα. Δεν νομίζω πως αξίζει να αναλωθούμε στον αριθμό αλλά θα σε παρακαλούσα να είσαι σίγουρος για τα λεγόμενα σου προτού τα γράψεις.

    Σ' ευχαριστώ πολύ,

    Θοδωρής

     

     

    Είμαι σίγουρος για τα λεγόμενα μου και όλοι στο club όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι ποτέ δεν μιλάω επί ματαίω.  Επίσης τα λεγόμενα μου μπορούν να

    επιβεβαιωθούν από τα τακτικά μέλη του vwvclub που προσέρχονται σε εβδομαδιαία βάση στις συναντήσεις.

     

     

    Με εκτίμηση ,

    Στέλιος

  3. Παιδιά εγώ σας τα είπα και εχθές τα γράφω κι εδώ να τα δουν κι οι υπόλοιποι που δεν ήρθαν. Τις δύο πέμπτες από τις 4 του μήνα ίσως και την τρίτη δουλεύω και εντάξει άνθρωποι είμαστε υποχρεώσεις έχουμε κάτι μας συμβαίνει και δεν μπορούμε να ακολουθούμε συνεχώς οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος ! Από εκεί και πέρα όταν γίνονται συναντήσεις οι περισσότερες έχουν αρκετά καλή επιτυχία σε αριθμό αυτοκινήτων βλέπετε και απ΄οτις φωτογραφίες και η αλήθεια είναι ότι κάνουμε σχεδόν πάντα τα ίδια πράγματα και σε αυτό παίρνω ένα μερίδιο ευθύνης, όμως ένα άτομο ΔΕΝ αρκεί για την πόλη της Θεσσαλονίκης...  

    Όσον αφορά τους mod τα δύο παιδιά ο mourh και ο speedy νομίζω ότι κατά βάση υπάρχουν για να συντονίζουν το φόρουμ βασικά αλλά βέβαια θα έπρεπε να δίνουν και το παρών όποτε αυτό είναι δυνατό γιατί και το να συντονιστεί το φόρουμ κι αυτό απαιτεί χρόνο ! Νομίζω ότι το βασικό πρόβλημα είναι ότι στην δεύτερη πληθυσμιακή πόλη της Ελλάδας δεν υπάρχουν άτομα του Δ.Σ. με περισσότερο χρόνο να ασχοληθούν σοβαρά με το θέμα ! Βέβαια κι αυτό είχε κάποια προβληματάκια παλαιότερα όταν υπήρχε ο Άρης ! οι παλιοί θα το θυμάστε ! Αυτά προς το παρών.

     

     

    Άσε το παρελθόν γιατί ξύνεις πληγές Κοσμά.

  4. Τα πράγματα έχουν ως εξής :

     

    Mourh (Global moderator) : Έχει να έρθει σε συνάντηση πάνω από 6 μήνες.

     

    Speedy (Local moderator) : Τους τελευταίους 6 μήνες έχει έρθει 2-3 φορές.

     

    Κοσμάς ( Meeting Moderator) : Σύμφωνα με χθεσινά λεγόμενα του δεν μπορεί και δεν έχει το χρόνο λόγο δουλειάς να συνεχίσει να διοργανώνει event και εκδρομές.

     

     

    Αυτή είναι η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη αυτή την στιγμή.

     

    Υ.Γ. Οι admin και οι υπεύθυνοι του club καλό θα είναι να κοιτάξουν λίγο καλύτερα την οργάνωση στην Βόρεια Ελλάδα. Φιλικά πάντα και χωρίς καμία διάθεση
    να κατηγορήσω κανένα, απλά παραθέτω τα γεγονότα ως έχουν, χωρίς να εξετάζω τον λόγο απουσίας ή παρουσίας του καθενός.

  5. Ηταν λευκαμαξο και ανηκει την οικογενεια των "χιονοειδων" που ειναι παντα πιο γρηγορα απ τα silver refrex... :shok: :shok: :homestar:

     

    Ισχύει, το μυστικό οφείλεται στην μαγική σύνθεση των χιονοειδών χρωμάτων τα οποία εξοικονομούν βάρος λόγο της ειδικής σύστασης τους σε κυανιούχο τιτάνιο και μειώνουν τον αεροδυναμικό συντελεστή σε 0.001 Cw. :fpc:

  6. Με αδικείς! Προφανώς το είδα, αναρωτιέμαι τι ΘΑ φτιάχνει (ΑΝ...) στο μέλλον από οχήματα που μας ενδιαφέρουν.

    FYI, στο Σαράγεβο φτιάχνουν πλέον μόνο κάτι ανταλλακτικά, παλιότερα όμως έφτιαχναν οχήματα, γι αυτό η Βοσνία είναι ΓΕΜΑΤΗ από Golf mk2, σχεδόν όλα diesel.

    Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει που γίνεται τι , αλλά η ποιότητα τους να είναι η σωστή. Δεν το είπα για να σε αδικήσω.

  7. κατα την γνωμη μου ειναι μια πολυ καλη επιλογη για καθημερινη οδηγηση  και για πιο sport καταστασεις τωρα αν θες να μπεις στην πιστα υπαρχουν αγωνιστικες αναρτησεις

    θα ηθελα να μου πεις τον τροπο που την χαμηλωσες και αν συναντησες καποιο προβλημα

     

    Ελατήρια κοινά πέρνει αλλά θα φθαρεί πιο γρήγορα.

  8. Η ποιοτητρα κατασκευης δεν εξαρταται απο ποια χωρα κατσκευαζεται ενα υλικο αλλα απο τα στανταρς που ακολουθει το εργοστασιο στην γραμμη παραγωγης.

     

    +1

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.