Jump to content

makedon

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About makedon

Contact Methods

  • Website URL
    http://gzmeis.blogspot.com
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Jetta

Recent Profile Visitors

4,499 profile views

makedon's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά θα έρθω και γω με το Jetta- κι, ελπίζω να χει κάποιος αυτοκόλλητα!Sorry αλλά είναι η πρώτη φορά που πιστεύω να τα καταφέρω και να έρθω πρεπει να το δηλώσω και κάπου αλλού?
  2. makedon

    Safe Mode

    Φιλε GKB TSI ακριβως το ιδιο προβλημα σε TSI 140 2007 107000χιλ την Παρασκευη.Σημερα αλλαξα σκαστρα Ν75 και μαγνητικη και πληρωσα μαζι με σερβις λιπαντικο (174eur) συνολο με εργατικα 680eur, με 15%εκπτ.Ποσο πληρωσες εσύ? Αστα να πανε και ηταν εκτως εγγυησης, τι αλλο θα βγαλει!!!!!!!!!!!ΑΜΑΝ Ελπιζω να μην εχω την ιδια συνεχεια μεσενα!
  3. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ. ΠΗΓΑ ΑΝΤ. ΒΑΛΑΝΕ ΣΠΡΕΥ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ.ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΦΥΣΙΚ(ΕΓΓΥΗΣΗ) ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ
  4. Παιδια εχει βαλει κανεις motorkote (Λαμπριανιδης) στο κιβωτιο ταχυτητων, οχι το 100 γιατι μου ειπαν οτι ειναι ελληνικη πατεντα.Εχει διαφορα; κανει δουλεια? Λεω να το δοκιμασω! Ξερει κανεις συνεργειο για να το βαλω;
  5. σε ποια αντιπροσωπεια?και παλι πολυ λιγα εδωσες!τα τακακια τα ζητησα εγω,εχω τον tsi 140.Τελικα το αμαξι μετα το σερβις πεταει!!!!!!!!!Μολις γυρισα απο ταξιδι(1300χιλ συνολικα)και το ευχαριστηθηκα, και τα καινουρια λαστιχακια πολυ καλα(pireli p7)
  6. γεια σας παιδια και παλι εβγαλε προβλημα το jettaki αυτη τη φορα στο συχρονιζε της 5ης.εχω ειδη αλλαξει της 2ας πριν 1 χρονο.μηπως πρεπει η VW να μας αλλαξει ολο το κιβωτιο; η ας εκανε μια ανακληση για επιδιορθωση οπως τοσες εταιρειες κανουν! καινουργιο αμαξι και ολο συνεργειο παω! θελει και καποιες μερες να επισκευαστει !!!!!!!!!! και μια αποροια ρε παιδια εχει κανεις πληρωσει 510ευρω servis γενικο 60000χιλ. (οτι αυτο προβλεπει εκτος υγρα φρενων) + μπουζι και τακακια μονο εμπρος? γιατι θα τρελαθω! Ευχαριστω ΥΓ. παντως οσο περναει ο καιρος νομιζω οτι εχει πεσει λιγο το jettaki σε αποδοση.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.