Jump to content

geocooler

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by geocooler

  1. Καλησπέρα σε όλους, Έκλεισα σήμερα ραντεβού στον Φιλιππαίο για την επόμενη Παρασκευή προκειμένου να το κοιτάξουν... Μου το ξανάκανε άλλη μία φορά μόνο και η λυχνία έσβησε με το γνωστό τρόπο... Επίσης θα αλλαχθεί η Ν75 και θα γίνει update στην ECU για να λυθεί και το πρόβλημα με το "κόμπιασμα" στις 3500 στρ. και η γενικά πεσμένη απόδοση του κινητήρα.Δεν ξέρω αν αυτά τα 2 συνδέονται μεταξύ τους... Ελπίζω μετά από αυτά να επανέλθουμε στην προηγούμενη καλή απόδοση και να μην έχω άλλα προβλήματα!!!
  2. Καλησπέρα και από μένα... Επειδή αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα (δεν μου το κάνει βέβαια συνέχεια) και το αυτοκίνητο (Jetta '07) είναι εκτός εγγύησης μπορεί να μου πει κάποιος το κόστος? Απ'ότι έχω καταλάβει μιλάμε για 2 βαλβίδες, σωστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
  3. Καλημέρα σε όλους!!! Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι... Ξεκινώντας για το γραφείο το πρωί και αφού έχω αφήσει το αυτοκίνητο στο ρελαντί για 1 περίπου λεπτό , μέχρι να πέσουν οι στροφές δηλαδή , αρχίζει να αναβοσβήνει η ενδεικτική λυχνία του κινητήρα ( που βρίσκεται κάτω από την ένδειξη EPC). Σβήνω και ξαναβάζω μπροστά τον κινητήρα και είναι οκ... Κάποιο άλλο πρόβλημα για την υπόλοιπη ημέρα δεν μου ξαναπαρουσιάζει... Έχει κανείς ιδέα περί τίνος πρόκειται? Μια καλή ιδέα θα ήταν να το συνδέσω με διαγνωστικό για να δω αν έχει καταγραφεί κάποιο error στον εγκέφαλο αλλά για την ώρα δεν υπάρχει χρόνος... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!!!
  4. Καλημέρα και από εμένα!!! Είμαι ο Γιώργος και πρόσφατα έγινα κάτοχος ενός ασημί Jetta TSI 140 PS μοντέλο 07... Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και πιστευω ότι είναι η ιδανική επιλογή για μένα... Έχει πολύ καλύτερους χώρους από το GOLF και το δικό του,ξεχωριστό, χαρακτήρα...Όσο περνούν οι μέρες βλέπω να κυκλοφορούν όλο και περισσότερα... Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να κανονίσουμε μία συνάντηση όλοι οι ιδιοκτήτες Jetta.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.