Jump to content

basilis_tsi

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About basilis_tsi

  • Birthday 01/07/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.antallaktika-shop.gr

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

basilis_tsi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά τι λέτε για το Σάββατο , εγω λογικά θα μπορω .
  2. καλησπερα , ειμαι απο κορινθο εγω, εαν γινονται οι συναντησεις καπου σχετικα κοντα μεσα
  3. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου .
  4. Καλησπέρα στην παρέα , έχω golf 5 με τα 140 και σκέφτομαι να πάω να βάλω το προγράμματα τις revo αύριο μιας και αύριο τελειώνει και η προσφορά που έχουν . Απλά έχω καποιουσ ενδοιασμούς , δεν Θέλω να ξεκινησει το αμάξι τα προβλήματα. Έχω διαβάσει Όλα τα θέματα για τα προγράμματα Αλλά μπορω να πω έχω μπερδευτεί χειρότερα... Θα ήθελα να μου πει την γνώμη του κάποιος που φοράει revo μπάς και βγάλω μια απόφαση και το βάλω αύριο . Σας Ευχαριστώ έκτο προτέρων .
  5. καλησπερα , πρωτα απο ολα κοιταξε εαν εχει φρεο ( βγαλε ενα καπακι απο τις βαλβιδες πληρωσης και πατα ενα εμβολακι που εχει μεσα, εαν βγαλει αεριο εισαι κομπλε απο φρεο ) μετα κοιτα στο κομπρεσερ εχει μια βαλβιδα με δυο καλωδια στο ενα απο τα δυο πρεπει να παει ρευμα (αυτο το κανεις με ενα δοκιμαστικο) εαν παει ρευμα φταιει η βαλβιδα αυτη και δεν χρειαζεται να αλλαξεισ κομπρεσερ , εαν δεν παει ρευμα τοτε φταιει μια βαλβιδα που βρισκεται διπλα απο το ψυγειο του a/c η λεγομενη πρεσοστατικι . ελπιζω να βοηθησα για οτι αλλο χρειαστεις πεσ μου. Υ.Γ.: τα κομπρεσερ του α/c στο golf 5 δεν εχουν πηνιο για την εμπλοκη του αλλα με την βαλβιδα που βρισκεται επανω του γινεται ο οπλισμος του.
  6. Οι δαγκανες απο το renault megane rs ή απο grande punto abarth , αξιζει να μπουν ? (ειναι brembo και οι δυο) σε 17 αρα ζαντα του gt η γνησια , μεχρι τι διαμετρο δισκο μορουμε να βαλουμε ?
  7. θα ηθελα να εβαζα το revo αλλα μου φαινοντα παρα πολλα τα λεφτα αλλα μαλλον θα παω σε κατι custom οπως ειπες και εσυ για πιο οικονομικα , σε ευχαριστω για την απαντηση σου .
  8. Καλησπερα παιδια , θελω να κανω μια ερωτηση , εχω ενα golf 5 tsi 140 και εχω το γνωστο προβλημα με την αναβαθμηση ( αυξηση καταναλωσης και μειωση δυναμης). εαν βαλω προγραμμα η καταναλωση στα χαμηλα θα επανελθει οπως ηταν ? Ειχα παρει σημερα τηλεφωνο στην cargate για να ρωτησω τιμη για το revo και μου ειπαν 800 ευρω.... πολλα δεν ειναι ????
  9. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις
  10. θελω την μεγαλη δαγκανα της brembo τα gran turismo ...
  11. καλησπερα , εχω ενα golf tsi και του εχω βαλει 17 αρες ζαντες απο το gt , σκεφτομαι να του βαλω τα brembo gt με δισκο 328Χ28, θα χωρεσουν στην ζαντα ? τα εχει βαλει καποιος ?
  12. Για να μην ανοιξω καινοθριο θεμα , θελω να κανω μια ερωτηση , σκεφτομαι να βαλω τον μαυρο ουρανο και τα κολονακια απο το r32 , το εχει κανει καποιος ? κσερετε ποσο στοιχιζει περιπου ?
  13. εαν βαλω το cruise control με το εγκεφαλακι αυτο και αργοτερα αλλαξω εγκεφαλακι για να βαλω και το τιμονι με χειριστηρια , θα συνεργαζεται μετα με το διακοπτη του cruise control ή δεν θα εχω προβλημα ? σε ευαχριστω πολυ για τον χρονο σου
  14. Καλημερα , στο δικο μου ο κωδικος του εγκεφαλου τιμονιου ειναι : 1Κ0 953 549 ΒΝ , μπορειτε να μου πειτε τι υποστιριζει ο εγκεφαλοσ αυτος ? υπολογιστη ταξιδιου ? τιμονι με χειριστιρια ?
  15. Εάν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα θα έρθω και εγώ με ενα άτομο ακόμα
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.