Jump to content

thachont

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by thachont

  1. Λοιπόν αν δεν έχω δουλίτσα θα κάνω τον κόσμο άνω κάτω να έρθω και εγώ αλλά προτείνετε ένα μέρος και μια ώρα για σιγουριά!!!
  2. Αν γνωρίζω καλά η εντολή για τα παράθυρα δίνεται από μια πλακετούλα που την βάζεις έξτρα από τον συνεγιαρμό και στοιχίζει γύρω στα 40€ για τα 2 παράθυρα(μπροστά ή πίσω)!!!
  3. Κοιτα... Εγώ δεν έχω λαμπάκι για τα τακάκια αλλά αυτό που ξέρω είναι πως οί τιμές για τα τακάκια λογικές!!! Μην το αμελήσεις!!! Οι δισκοπλακες για 6ν2 που έχω αλλάξει κάνουν 55€ η αγορά + τακάκια(δεν θυμάμαι τιμή αλλά τα αλλάζεις αναγκαστικά μιας και αλλάζεις δισκοπλακες!) + τοποθέτηση!!! Τώρα το πόσο θα κρατήσουν.... ρώταν κανέναν που έχει το ίδιο μοντέλο με σένα αλλά να θυμάσαι ότι ο ρυθμός που τρώγονται τα τακάκια αλλάζει από άτομο σε άτομο λόγο του στυλ οδήγησης!!!
  4. Κάτι μου λέει ότι κλέιδωσε και θέλει κωδικό!!! Κοίτα τα χαρτιά του και ψάξε για τον κωδικό!!!
  5. Το θέμα δεν είναι ότι θα σταματάς με χειρόφρενο! Το θέμα είναι ότι θα θες δισκόπλακες αν το παραμελήσεις!!!
  6. By the way τώρα είμαι στα 100.000χλμ και το δίσκο πλατό μου κάνει κάτι νούμερα(τριξήματα) και αρχίζει η αντιστροφη μέτρηση για αλλαγή!!! Μάλλον θα πάω σε aftermarket για περισσότερη αντοχή!!!
  7. Αν είναι σε μέγεθος 2 ντιν θα μπεί και θα πει και ένα τραγούδι!!! Το θέμα είναι αν θές πραγματικά να το βάλλεις μιας και στο εμπόριο κυκλοφορούν 100αδες πηγές 1ντιν που είναι πολύ καλήτερες!!! its your choise!
  8. Ρε συ αν ήμασταν φιλόλογοι ή κάτι σχετικό να συμφωνήσω με την επίθεσή σου αλλά ούτε οι όροι χρήσης λένε πουθενά για ορθογραφία ούτε το κλαμπ έχει κάποια σχέση με αυτή!!! Και swimmingcromel τουλάχιστον την κεφαλίδα του θέματος γράφτην σωστά!!!!
  9. !!!!!!!!! Γούστα! Απλά τα angel είναι πολυφορεμένα!!! Never mind κουκλί το έκανες το Polo!!!
  10. Βαρελάκι ή Ένα πιο ελεύθερο φίλτρο???
  11. Αν θυμάμαι είχα βρεί για 9ν και 9ν3 στο e-bay!!! Έψαχνα για 6ν2 αλλά δεν βρήκα τίποτα!!! Κοίτα εδώ!!!
  12. Μπορείς να βάλεις και πηγή 1 din και να καλύψεις το κενό με ιδικά πλάισια που εφαρμόζουν τέλεια!!! Κυκλοφορούν σε όλα τα μαγαζιά!!!
  13. Όταν κάνουνε αστυνομικό όποιο γελειο τυπά βρίσκουνε και του δίνουν το δικαίωμα να το παίζει σερίφης τότε ένα μένει να πώ: "Εεε Ρε σφαλιάρες που πάνε χαμένες και πέφτουν σε λάθος άτομα!!!"
  14. εγώ τα αλλαξα χώρια! Όταν μπήκα στο αμάξι ύστερα από την αλλαγή του δισκοπλατού νόμιζα ότι είχε κοπεί η ντίζα!!! Βελούδο!!!! Υστερα από λίγο καιρό άλλαξα και ντίζα με συνέπει το αμάξι να απομονώνει ψηλότερα από ότι είχα μάθει και μου έσβηνε συνέχεια!!!
  15. Δεν είναι λίγα!!!! εγώ το άλλαξα στα 55000 όχι γιατί πατίναρε αλλά γιατί είχε γίνει πέτρα ο συμπλέκτης!!!
  16. Όχι απαραίτητα σε ιδικούς!!! Για μένα αρκεί να μην πάρω χαμπάρι τη μ@λ@κί@ και θα είμαι μία χαρά!!!
  17. Κοίτα εγώ προσωπικά αν κάτσω να κάνω κάτι και δεν είναι ακριβώς οπως το θέλω τότε το μάτι μου όποτε θα το κοιτάω θα πηγαίνει συνέχεια στο σημείο που είναι λάθος και θα στραβώνω συνέχεια!!!
  18. άμα πιάνουν τα χέρια σου και έχεις και όρεξη........"κηδείες κάνεις"!!!!
  19. Τι να σου πω??? Τα angel είναι πολυφορεμένα και έχω και ένα κολληματάκι με τα devil eyes!!!
  20. Δεν έκατσα. Τα πήρα και άρχησα κατευθίαν να τρέχω να σε προλάβω αλλά....
  21. Οπότε μάλλον δεν γλυτώνεις ράβε-ξύλωνε!!!
  22. Φίλε έψαξα πρίν λίγο καιρό στο e-bay και βρήκα αρκετά φανάρια devil eyes αλλά όχι για 6ν2 μοντέλα!!!
  23. Εγώ όταν το άλλαξα(δίσκοπλατό) πλήρωσα 150€ μόνο τα εργατικά!!!
  24. Αν Θεωρείς τα 100€ λίγα τότε....... Παρεπιπτόντως μικρές τριπούλες μπορεί ένας είδικός να τις κλείσει!!! Praktiker και λοιπά μου ακούγονται ψιλοάκυρα!!!
  25. Οχι δεν εννοώ εσένα!!! Όπως είδες με το που ξεκινήσαμε σε πέρασα και έφυγα μπροστά! Εννοώ το παλικαράκι με το golf από αμαλιάδα που μου πρότεινε να γυρίσουμε παρέα!!! Never mind όμως γιατί κατάλαβα νωρίς την μ@λ@κί@ μου και με σύντομες οδηγίες πήρα τον δρόμο του γυρισμού!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.