Jump to content

ant1981

Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ant1981

  1. ΧΧΧΧΑΑΑΑΑΧΑΧ απαιχτο....
  2. Οντως παιδια κι εγω εχω κατασταλαξει οτι κατι τρεχει με συμπλεκτη ή δισκο πλατο.Για αντλια νερου δεν το σκεφτηκα καν.. Αλλα για βολαν που μου ειπαν..σε καμια περιπτωση. Γιατι οπως ειπε και ο θανος θα με ξυριζανε κανονικα.... Ιδωμεν.... Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια!
  3. Καλησπερα παιδια! Λοιπον, το γκολφακι μου (τσι140, 2007, 87000χλμ) εχει το εξης: Στο ρελαντι, οταν ειναι ζεστο το αμαξι, ακουγεται ενας ελαφρυς ηχος μπροστα, λες και ακουμπαει καπου η προπελα. Οταν παταω συμπλεκτη σταματαει εντελως. Τωρα, οταν βαζω aircondition και εχω την ενταση στο 1,2,3,4 αντιστοιχα , εκει ο ηχος ακουγεται του κερατα. Παλι οταν παταω συμπλεκτη σταματαει. Πηγα σε συνεργειο να ρωτησω, βαλανε το μηχανημα στον εγκεφαλο ολα οκ. Μου ειπαν ισως να θελει αλλαγη δισκο-πλατο ή βολαν. Δεν το διευκρινησαν ακομα, θα το ξαναπαω. Τι πιστευετε; εχει τυχει σε καποιον παρομοιο;
  4. Κοιτα να δεις τα μοσχαρια...Να κατεβεις κατω να τους αρχισεις τα μπουνιδια τα μ@λ@κισμενα. Τελικα ειναι να μην ασχολεισαι με τετοιες κοντρουλες στο δρομο γιατι υπαρχουν πολλοι επικινδυνοι....
  5. has not set their status

  6. has not set their status

  7. salonica for ever!!!

  8. Ωραιος ο παιχτης......Ετσι μπραβο, γιατι μιλανε πολυ απο δαυτους με τα type s... Δεν τον χαλασε καθολου!! Τοσο καιρο εχω το golfaki μου και ακομα δε μου εχει τυχει να πετυχω στο δρομο ενα type s, αλλα γουσταρω να το ακουω απο αλλους!! Εξαιρετος!!!!!
  9. Σωστοοοος........Οπως και να χει δεν τους χαλασε καθολου.....Ωραιος!
  10. Λοιπον.... Εχθες καθως ερχομουν απο παραλιακη με την γυναικα μου, κοντα στα φαναρια της βουλας με πλησιαζει ενα mitsubisi evo...(απο παλαιοτερα μοντελα). αεροτομες, σκαστρες, εξατμισεις.....ενα λευκο ηταν... Παραταυτα, αρχιζει και μου μαρσαρει... εγω ξεκιναω νορμαλ στο φαναρι, και αυτος αρχισε να μου κολαει...δεν ασχοληθηκα εννοειται! Ο παλιο καγκουρας το μ...νι με μενα βρηκε να τα βαλει.. Πολυ προκλητικος η τρυπια παλιοπουστ@ρ@ ... Και ολα αυτα απο το πουθενα χωρις καν να τον προκαλεσω.... Θα μου πειτε γιατι τρελενεσαι...σιγα...απο καγκουρες ενα σωρο... Εχω τσι 140. Ε δεν μου παει να το παιζω γρηγορος σε ενα punto ... Δεν μπορουσε να ταν κανα gti απο δω μεσα εκεινη την ωρα να γινοταν μαχη;;;; Ο μαπας..
  11. Φιλε Ιωσηφ.....Για τα fsi 1400 αν θυμαμαι καλα τσιμπανε λιγο λαδι.. Για το δικο σου μη φοβασαι τιποτα.. Τα παιδια παραπανω σε εχουν καλυψει πληρως πιστευω.. Μη ακους τον καθε καγκουρα να σου λεει μ@λ@κιες... Εχω ακουσει μεχρι και για το οτι ''καθε 15000χλμ θελουν αλλαγη τα ρουλεμαν στο turbo'' ;;;;;;;;;;;; Ημαρτον πια....
  12. Αν και αναμενομενο, δεν τον χαλασε καθολου..!
  13. Εγω προσωπικα θα σου ελεγα να μην κανεις ακομα τιποτα... Απο γρατσουνιες και Μ@Λ@ΚΕΣ ενα σωρο. Με τον καιρο θα δεις κι αλλες (το απευχομαι) μιας και οι ελληνες οδηγοι δεν χαμπαριαζουν τιποτα. Εδω το αφηνεις για λιγο να πας για ενα εσπρεσακι και γυρνας και βλεπεις τον προφυλακτηρα γρατσουνισμενο και ξεκουμπωτο.Πραγματικα εκνευριστικο ρε παιδακι μου, τι πραμα ειναι αυτο!! Ολοι στα τετοια τους. Καλυτερα να τις κανεις ολες μαζι αργοτερα. Εκτος και αν εχεις γκαραζ.
  14. ant1981

    ΜΠΟΓΙΑ

    οκ ρε μαγκες Θα δοκιμασω το διαλητικο για αρχη.. Thanks!
  15. ant1981

    ΜΠΟΓΙΑ

    Ελα joop. Αυτο δεν ξερω σιγουρα, αν και το ξαναειπαμε πιο πανω, αλλα...θα ηταν καλυτερα να μου ελεγε καποιος που το εχει δοκιμασει... πριν ξεκινησω να ψαχνω για πηλο!
  16. ant1981

    ΜΠΟΓΙΑ

    Φιλτατε ευχαριστω!
  17. ant1981

    ΜΠΟΓΙΑ

    Οποιοδηποτε διαλυτικο; απο που θα το παρω;
  18. ant1981

    ΜΠΟΓΙΑ

    Καποιος αλλος παιδια;; Ετυχε σε καποιον; Μια ακομα αποψη θα βοηθησει περισσοτερο..
  19. Τι επαθε το παλικαρι. Καλα κανω και δεν παιρνω στο κλαμπ το αμαξι...με τους απαραδεκτους Ταξακι παιδια και αγιος ο θεος....
  20. Φιλτατε μαλλον τα φιλαρακια σου απ αυτα που λες εκδηλωνουν μια παραξενη και κακοηθης ''ζηλια''. Δε μπορει καποιος να δινει τοσα λεφτα και να σου λεει ο αλλος αυτες τις μ@λ@κιες. Εγω θα ντρεπομουνα να τα ελεγα αυτα σε φιλο και ας μη μου αρεζε το αμαξι του. Τελος παντων οπως και να χει ολα τα αυτοκινητα βγαζουν ψιλοπροβληματα. Μην ακους αυτα που λενε για τα golf γενικως. Εχω βαρεθει να τα ακουω. Και πιστεψε με κατα βαθος σχεδον ολοι θα γουσταραν να εχουν ενα golf gt. Κοιτα μολις το στρωσεις, να τους παρεις μια βολτουλα να δουν τι σημαινει αμαξι. Εκανες πολυ καλη επιλογη για μενα!! Καλοριζικο!!!
  21. ant1981

    Ζευγαρι

    Ηταν ενα ζευγαρι δηθεν αγαπημενο. Καθως φευγουν απο το club το βραδυ....μπαινουν στο αυτοκινητο... ξεκιναει ο τυπος το αμαξι.... Αυτη: αγαπη μου πρεπει να σου πω κατι Αυτος: ναι μωρο μου σ΄ακουω Αυτη: Νομιζω πως ηρθε η ωρα να σκεφτουμε μερικα πραγματα για εμας και το παιδι.. Αυτος: δηλαδη;;; (αγχωμενος) Αυτη: ε να...σκεφτηκα να χωρισουμε...τα εχω με τον κολλητο σου τον γιαννη.. Αυτος: τι;;; (του κοπηκε η ανασα) βαζει 3η και 100χλμ Αυτη: εμ ρε μωρο μου γ@μ@ει πιιο καλα απο σενα..ειναι τέλειος..και την εχει διπλασια και πιο χοντρη απο σενα.. Αυτος: ε;; βαζει 4η και 140χλμ Αυτη: μη τρεχεις αγαπη φοβαμαι...α και εχω πολλαπλους αργασμους...χα χα ξεχασα να σου πω.. Αυτος: μααα...γιατι;;; βαζει 5η και 190χλμ Αυτη: μη τρεχεις ετσι σου ειπα (αγχωμενη)...α.. θα παρω και τον γιο μας να ξερεις... Αυτος: οχιιι.. βαζει 6η και 230χλμ Αυτη: μα τι κανεις πως τρεχεις ετσι..α.. θα παρω και ολα τα σπιτια μιας και ειναι δικα μου..θα σε διωξω Αυτος: γκασπ ανεβαζει 250χλμ.. Αυτη: μωρο μου θα μας σκοτωσεις (φοβισμενη)... α ..πηρα και ενα δανειο στο ονομα σου 3000000Ε και σου εκανα μηνυση για 10 βιασμους... Αυτος: 270χλμ Αυτη: μωρο μου εισαι τρελος; πως πας ετσι; χα χα..πηρα και ολα τα λεφτα σου..2000000Ευρω Αυτος: γργργρ..(Βαζει τη ζωνη διακριτικα) 290χλμ Αυτη: αγαπη μου κοψε...Ξερω σε στεναχωρησα...Ειναι κατι που θες; Θελεις κατι;; ε; ε; Αυτος: Εχω αυτο που χρειαζομαι..... Αυτη: Δηλαδη τι; Αυτος: Αεροσακο..........ΜΠΑΜΜΠΟΥΜΠΦΦΝΤΟΥΦΜΠΑΜΝΤΝΤΣΣΜΠΑΜ Αυτος:
  22. Καλημερα.Ιδιος κινητηρας ειναι. Εγω εχω το tsi140 και περυσι ειχα αλλαξει την βαλβιδα στο τουρμπο η οποια ηταν στην εγγυηση. Κατα τα αλλα ειμαι σχεδον στα 74000χλμ και δοξα το θεο το golfaki μου ειναι power. (Αν εξαιρεσεις τους μπηνεδες που μου το εχουν γρατσουνισει ή εχουν πεσει πανω μου ). Προσωπικα εγω θα διαλεγα το 6αρι με 160ιπ με κλειστα ματια....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.