Jump to content

giannis6n

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About giannis6n

  • Birthday 11/01/1986

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Polo 6N
  • Car's nickname
    polina

giannis6n's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Mονο το υφασμα εχει πεσει τα σκληρο μερος ειναι στη θεση του! αν ξερει κανεις τιποτα ας ριξει καμια ιδεα
  2. Παιδια καλημερα! Ειχα θεσει καποια στιγμη ενα θεματακι σχετικα με αλλαγη ταπετσαριας ουρανου κτλ... Αλλαγη δεν εχω καταφερει να κανω ακομα! Απλα αν ξερετε και εσεις να μου πειτε καμια παντεντα να κανω να συμαζεψω το ασυμαζευτο γιατι εχει πεσει τοσο χαμηλα που ακουμπαει κεφαλι!!! Τραγικα τα πραγματα ετσι μου ερχετε να το ξυλωσω ολο οπως ειναι χωρις πολλους ενδιασμους!! βοηθηστε αμεσα!! THNX
  3. πλησιάζει η απόσυρση!!!

  4. Gia na etoimazomaste gia to polaki me ta 180......

  5. Gia na etoimazomaste gia to polaki me ta 180......

  6. thanks! τον τοποθέτησα τελικά!!!
  7. Καλησπέρα σε όλους για ακόμη μια φορά! πριν 2 μέρες πήρε το αυτί μου ένα περίεργο θόρυβο καθώς έστριβα το τιμόνι είτε αριστερά είτε δεξιά και όταν το αμάξι έπεφτε στους συνηθισμένους ανώμαλους δρόμους της Αθήνας. ¶νοιξα λοιπόν το παράθυρο καθώς ο ήχος ακούγονταν από έξω και άκουγα ένα φοβερό τρίξιμο δυνατό νομίζοντας ότι είναι από τα αμορτισέρ. εν τέλη το πήγα σε ένα δικό μου άτομο μηχανικό την επομένη, και μου είπε πως είναι τα "λάστιχά τις κρεμαγιερας" έχουν στεγνώσει. το σήκωσε τα λάδωσε όπως επίσης λάδωσε και τα μπροστινά αμορτισέρ από εκεί που ρυθμίζουμε την σκληρότητα και το αμάξι έπαψε να κάνει θόρυβο αφού γύρισα 2 , 3 φόρες το τιμόνι να απλωθεί το λάδι παντού. την ίδια μέρα λοιπόν το βράδυ ακούγονταν ο θόρυβος στο πιο λίγο. φαντάστηκα ότι δεν θα έχει απλωθεί το λάδι ακόμα καλά. έτσι λοιπόν πηγα σε μια εκταση ασφαλτική κοντά στη γειτονία μου και το έκοψα στα ανάποδα. άλλα αποτέλεσμα δεν είχα ρε παιδιά! ο θόρυβος ακούγετε ελλεηνα δυνατά και είναι πολύ ενοχλητικός και για τους μέσα αλλά και για τους έξω. με κοιτάνε όλοι λες και σέρνω τίποτα μπουκάλια πίσω!!!! τι παίζει έχετε καμία ιδέα? γιατί το ξανά άρχισε πάλι το θόρυβο τόσο γρήγορα? Ελπίζω να μην ξανά αφήσω post στα "προβλήματά" να πάω σε άλλη κατηγορία μετά! ήδη έχω ξοδέψει 600 ευρώ αυτό το μήνα για το polo ε δεν πάει άλλο μετά δεν θα έχω να πάρω και τα τσιγάρα μου!!!
  8. Παιδία μολισ αλλαξα μοτερακι απο τους υαλοκαθαριστηρες. εβαλα καινουργιο και σας στελνω για να σας ενημερωσω ποσο μου στοιχισε. 80 ευρουλακια μαζι με τισ ντιζες.
  9. καλησπεριζω ολο το club ! ειναι δυσκολο να αλλαξουμε καθρεπτη μονοι μας στο polaki?
  10. τέτοια λεγε μου να το στείλω κανονικά μετά !!!! thanks πάντως θα το ψάξω καλά πρώτα δεν χαρίζω λεφτά ετσι!
  11. το ίδιο ακριβώς συμβαίνει όταν ανεβάσεις τα παράθυρα ενώ το αμάξι είναι σταματημένο. δοκίμασε το φίλε να δεις. έμενα ζορίζετε να ανέβει κι ολας και το ρελαντί παιζει μεχρι που μου εχει σβησει ετσι η μηχανη πριν την καθαρισω αλλα το προβληαμ ειναι μονιμο πλεον
  12. φίλε DimP το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. το πήγα συνεργείο μου καθάρισε την πεταλούδα άλλα τίποτα σε κάθε μικρή απόστασή ανεβάζοντας και κατεβαζοντας ταχητητα πρωτη δευτερα κυριος σε φαναρια και κινηση, με το σταματα ξεκινα ανεβαζει στροφες στα ξαφνικα και αποτομα ,κανοντας το γνωστο θορυβο μαρσαρισματος και επιτα μου σβηνει.το ιδιο παθενω και στο πεξιμο του γκαζιου στο παρακαρισμα. Δεν παει αλλο αυτο βαρεθηκα! αλλη μια φορα θα το παω στο συνεργειο και θα του πω να μου αλλαξει πεταλουδα. ξερεις κανεις ποσο θα μου στοιχίσει καινουργια η οχι?
  13. Παιδια ειχα στειλει και πιο παλια για το σχετικο θεμα αλλα δεν εβγαλα ακρη σχετικα με ενα μαγαζι που ηθελα στα δυτικα προαστια για την αλλαγη του ουρανου του polo! αν δεν την αλλαξω αμεσα σε λιγο θα με σκεπασει ολοκληρο! εχει σακουλιασει πολυ! λογο περιορισμενου χρονου δεν εχω προλαβει να κανω πολλα! εχετε να προτινετε κανενα μαστορα καλο στα δυτικα? αρκει να κανει καλη δουλεια , αυτο με νοιαζει!
  14. το βιβλιο αυτοκινητου 8α σε καθοδηγησει με αριθμισμενη σειρα στην ασφαλεια που θες και νομιζεις πως ειναι καμενη!
  15. ωραια η ιδεα σου για αξονα φιλε το ειχα μεσα στα σχεδια αργοτερα!! αλλα σημερα μιλησα με τον μηχανικο μου και μου ειπε πως δεν αξιζει να το φτιαξω απλα να το σουλουπωσω μονο! θελει πολυ χρημα να μαζευτει οπως θελω εγω! αν το δωσω 2χιλιαρικα και βαλω αλλα 2 οπως ειπες και εσυ dark angel και ο μηχανικος 8α παρω πολυ καλο polaki 9n με αξονα πισω λιγα χλμ πρωτο χερι! θα παω να το δω και οτι μου την βαρεσει !!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.