Jump to content

portis

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About portis

Other Info

  • Car Type
    Don't have a car

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

portis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ευχαριστω.Θα επανελθω με πληροφοριες και φωτογραφιες.Ελπιζω να μη μου φαει μια περιουσια παντως...Αυτο με το εξωτερικο με τρομαξε λιγο Ευχαριστω και παλι...
  2. Καλησπερες.Εχω ενα VW τ2.Δηλαδη το ειχε ο πατερας μου.Δεν εχω ιδεα απο αυτοκινητα και δεν ξερω αν δουλευει πια.Εχει πολλα σαπισματα και δεν ξερω πως παει απο μηχανικα.Απο οτι μου ειπε ο πατερας μου μαλλον μια μπαταρια θελει.Δεν ξερω απο χαρτια τι θα χρειαστει.Νομιζω εχει να τα ανανεωσει απο το 2005.(Δεν εχω ιδεα και απο χαρτια)Μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως μπορω να κανω η που να ψαξω για να το φτιαξω?Ποσο μπορει να κοστισει?Δεν ειμαι πολυ λεπτομερης απλα μια πρωτη ιδεα να ξερω αν αξιζει να το ψαξω η οχι.Εξωτερικα φαινεται να εχει το μαυρο του το χαλι αλλα ισως τα φαινομενα να απατουν.Εχει σημασια αν ειχε επαγγελματικη αδεια?Λιγα πραγματα για να ξερω απο που να αρχισω. Υ.Γ Ειμαι επαρχεια οποτε μην αναφερετε για συνεργεια κτλπ. Υ.Γ2 Ειμαι προθυμος να αγορασω ενα τετοιο βανακι.Ειναι ευκολο να βρεις σε καλη κατασταση?Και ποσο θα κοστιζει ενα τετοιο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.