Jump to content

lewnidas

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lewnidas

  1. Αυτη την στιγμη που μιλαμε δουλευει το κιβωτιο σου? Αν ναι γιατι βιαζεσαι να το αλλαξεις? Ιδιου τυπου κιβωτιο θα βαλεις,η γνωμη μου ειναι να περιμενεις λιγο να βελτιωθει οπου εχει προβλημα και να βαλεις το ανανεωμενο dsg7. Και εμενα κανει τους θορυβους που περιγραφεις,ειδικα σε λακουβες,εχω 18.000 χλμ αλλα λειτουργει κανονικα. Ποτε θα αλλαξεις το κιβωτιο? Περιμενουμε τις εντυπωσεις απο το νεο και ελπιζω δουλευει σωστα και αθορυβα.
  2. Ευχαριστω πολυ solaris αλλα θελω να αλλαξω μονο την κεντρικη κονσολα,η οποια παραειναι τσιμπημενη.....
  3. Εχω διαπιστωσει πως πηγαινωντας ρολαριστος σε κατηφορικο δρομο ακουγεται ενας θορυβος. Στην αντιπροσωπεια με βεβαιωσαν πως εκαναν δοκιμη και σε αλλο dsg και εκανε ακριβωσ το ιδιο οποτε ειναι φυσιολογικο. Εχει κανεις dsg-7 να το επιβεβαιωσει? Και στις αλλαγες ακουγετε αλλα πολυ λιγο.
  4. Βαλε φωτο να το δουμε... Ποσο σ πηγαν τα h&r με τοποθετηση? Που τα εβαλες? Λετε να εχουν προβλημα τα αμορτισερ? Δεν νομιζω ρε παιδια,αφου το αμορτισερ ειναι κατασκευασμενο να δουλευει σε ολη την διαδρομη του ελλατηριου,και φυσικα το σημειο που θα ισοροπει τωρα το αμαξι περιλαμβανετε στην διαδρομη του μαμα ελλατηριου... Δηλαδη αν εχεις 2 subwoofer πισω με ενισχυτες και πηγαιναν 100 κιλα που θα κατεβαζε το αμαξι 2 ποντους θα ειχε προβλημα η αναρτηση? Δεν νομιζω..... Αναμενω φωτο,εχω dcc και ψηνομαι.........
  5. Βαλτο μονος σου. Η σελιδα που εβαλε ο solaris βοηθαει και τον ευχαριστουμε πολυ. Χρειαζετεαρκετες ωρεσ αλλα ποιο συνεργειο θα προσεξει τα κουμπωματα και α πλαστικα οπωσ εσυ???
  6. Δεν ειναι τρια,ενα ειναι ενιαιο η κοσνολα και σιγα την κονσολα, πραγματικα 20 τετραγωνικα εκατοστα πλαστικο.
  7. Φυσικα παρολο που δεν ειναι xenon,ειναι η πιο καλη επιλογη γιατι αυτη η λαμπα ειναι φτιαγμενη για τον τυπο φαναριου που εχεις. Ετσι θ εχεις χρωματισμο xenon,με οχι τοσο μεγαλη ενταση βεβαια,σωστες δεσμες και θα δουλευουν αψογα...
  8. Φιλε μου αυτεσ ειναι λαμπες απλες halogen και οχι xenon. Δεν συνεργαζονται καν με μετασχηματιστες τασης. Ειναι λαμπες που απλα η αποχρωση τους φερνει σε xenon (xenon effect)
  9. afoy exei anoiksei kwdikos kanonika. fernei o filosidhs alla sthn timh poy proanefera
  10. Εχω το sport πακετο με τους μαυρους αεραγωγους,εχω δει φωτο με μαυρη την κονσολα περιμετρικα του ραδιο-cd και του κλιμα την οποια ονομαζει βαση χρωματος η vw piano black και ειναι φοβερο... Ρωτησα λοιπον στην αντιπροσωπεια και μ ειπαν τιμη 270 ευρω..... Δεν ειναι υπερβολικα για μια φλουδα πλαστικο???? Εχει καποιος βρει καμια ποιο λογικη λυση??
  11. Αυτες ειναι λαμπες για εργοστασιακο φαναρι xenon. Δεν ειναι H4 η H7 xenon ωστε να προσαρμοστουν σε απλου τυπου φαναρι.(halogen) Εδω ειμαστε για να ανταλασουμε πληροφοριες για δικο μας κερδος,οποτε σιγουρα θα υπαρχουν και αντικρουωμενες αποψεις,οι οποιες παλι εμας ωφελουν..
  12. Εμενα εναν θορυβο που μου εκανε πισω ηταν απο την κλειδαρια τησ πορτας. Και αυτο λογω του οτι ηταν στεγνη. Και ομωσ φαινεται οτι ερχεται απο πισω ο θορυβος. Αν ανοιξετε την πορτα οταν ακουτε τον τριγμο και σταματησει τοτε με πολυ λιγο γρασο στην κλειδαρια ξεμπερδεψατε. Και εμενα κανουν μερικες αυτον ηχο βαντουζαρισματος τα παρυθυρα.
  13. Βγαζουν και υποτιθεται οτι τα διαθετουν για μονο για μηχανηματα και οχι για οχηματα δρομου.. Φερε μου κιτ xenon της philips και σου δινω 1000 ευρω που εχουν τα εργοστασιακα. Ωραια το αμαξι σου και το κιτ xenon που εχει,ανατρεπει τους νομους της φυσικης. Ολοι οι κατασκευαστες αυτοκινητων που βαζουν projector δεν γνωριζουν... Οι ελληνες ειμαστε παντα ενα βημα μπροστα..... Καλα σοβαρα μιλας? δινεις 380 για τις μουφες που δεν ειναι καν bixenon δεν δινεις για τα εργοστασιακα? Μηπως εμπορευεσαι η τοποθετεις κιτακια? Οσο για το χρονο αναμονης,εχεις απολυτο δικιο...ειναι ξενερα να περιμενεις τοσους μηνες,ειμαι παθων....
  14. Εεε,εσυ δεν λες να καταλαβεις...., δεν συζητας,θες να ακουσεις οτι τα κιτ xenon ειναι γαμάτα. Στην ομιχλη θα δεις πιο ευκολα που πανε οι δεσμες,για αυτο σ εφερα το παραδειγμα,να το δεις μονος σου να πειστεις. Ειμαι γνωστης τι πρεπει να σου πω δηλαδη? Γιατι οι μεγαλες σοβαρεσ εταιριεσ δεν εμπορευνται κιτ xenon θες να μ απαντησεις? (οπως osram,philips και πολλεσ αλλες) Την πατησα και εγω για αυτο στα λεω,ειναι κριμα να δινουμε τα λεφτα μας για να φτιαχνουμε κακες κατασκευες, Δεν λεω φωτιζουν δυνατα,αλλα δεν ειναι σωστα,ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ..
  15. Εβαλα στο golf 5 κιτ xenon και για αυτο στο scirocco εβαλα εργοστασιακα xenon. Μην επιμενεις το εχω ψαξει πολυ το θεμα.Φευγουν δεσμες οπου να ναι... και θα με θυμηθεις οταν οδηγησεις σε ομιχλη. Απαγορευονται οχι μονο για τα πλυστικα,απαγορευονται γιατι εχουν αλλο φαναρι τα xenon και απαγορευονται γιατι δεν εχουν τους αισθητηρες στα ψαλιδια που ρυθμιζουν αυτοματα το υψος αναλογα με το φορτιο και την κλιση του εδαφους.
  16. Θα τυφλωσει οπως και να ρυθμιστει γιατι το κατοπτρο του φαναριου ειναι φτιαγμενο για απλη λαμπα και οταν βαζεις xenon απλα στραβωνεις τον κοσμο γιατι οι δεσμες πανε στο θεο... Επισης δεν υπαρχει (στην Ελλαδα τουλαχιστον) μηχανημα ριθμισης φωτων xenon και η τοποθετηση τουσ ειναι παρανομη. Eχει γινει μοδα τωρα και τα βαζουν και οι νταλικες με αποτελεσμα τα φωτα των περισσοτερων αυτοκινητων να ειναι επικινδυνα......
  17. lewnidas

    Dcc

    mia xara douleuei h anarthsh kai exeis kai epilogh sklhrothtas... gnarizei omws kaneis ti paizei me elathria xamhlwmatos? exoun kukloforhseis apo thn hr kai lene pws prodiagrafontai na sunergazontai kai me dcc alla sthn praksi den kserw ti tha ginete..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.