Jump to content

petros55

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

petros55 last won the day on July 7 2015

petros55 had the most liked content!

About petros55

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

petros55's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. petros55

    Golf V - Vi

    εγω επειδη ειχα το πενταρι 1.6fsi και το αλλαξα με το εξαρι πριν κανα μηνα εχω να πω οτι πριν το αλλαξω μου αρεσε καλυτερα το πενταρι αλλα τωρα πλεον το εκσαρι!!!! οποτε μην προσπαθειτε να βγαλετε ακρη!!!!! το εκσαρι ειναι κατα την γνωμη μου ενα κλικ πανω σε ποιοτητα κυλισης και εσωτερικο. αν ειχα το πενταρι 122tsi ουτε που θα το σκεφτομουν για αλλαγη αλλα οταν οδηγησα το tsi ενος φιλου δεν ηθελα να ξαναμπω μεσα στο fsi! το καλο πιστευω και με τα δυο ειναι οτι το σχημα τουσ ειναι σχετικα διαχρονικο πιστευω.
  2. Εγώ είχα ένα golf V 1.6FSI TRENDLINE και πριν το αλλάξω πριν από κανά μήνα είπα να κάνω και ένα test drive το auris για να αποφύγω πιο πολύ τα απαράδεκτα after sales της vw στην πόλη μου. Περιττό να πω ότι μετά από πέντε λεπτά οδήγησης είπα από μέσα μου χίλιες φορές το golfaki που έχω παρά αυτό. Πήρα το golfVI 1.4 122ps με το οποίο απολαμβάνω οδήγηση, πάτημα, στρίψιμο, κράτημα, άνεση, κατανάλωση, ρεπριζ, εσωτερικό και για όλα αυτά ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ AURIS ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Παρεμπιπτόντως το σιροκο 122 του αδελφού μου σε 15 μήνες δεν έχει κάνει ούτε τσικ.
  3. 1)εγω δεν ξερω αν ο φιλος εχει γκολφ η οχι αλλα μου κανει εντυπωση οτι τον εδιωξαν απο την αντιπροσωπεια με ενα αμαξι που σερνοταν και το οποιο δεν ηταν σε θεση να κυκλοφορει στο δρομο αφου οπως ο ιδιος δηλωνει ηταν και απο ποδηλατο πιο αργο. 2)επιπλεον δεν εχω ακουσει αλλη περιπτωση που η αντιπροσωπεια ενημερωνει τον πελατη για το κοστος οταν αντικαθιστα κατι εντος εγγυησης. Μπορουμε τουλαχιστον να μαθουμε ποια ειναι??? 3)οταν ενα εταιρικο αυτοκινητο κρατα 90.000χλμ λογικα ενα ιδιωτικο θα κρατησει τα διπλα τουλαχιστον. Ολοι ξερουμε τι σκισιμο τρωνε τα εταιρικα. Σιγα μην ασχοληθηκε κανεις αν θα κρυωσει η τουρμπινα το καλοκαιρι. 4)εγω επειδη δεν γνωριζω αν ο φιλος λεει αληθεια η οχι για αυτο και δεν αμφισβητησα οτι μπορει να ειναι αληθεια αυτα που γραφει και για αυτο εγραψα την αποψη μου χωρις προσωπικες επιθεσεις και σχολια του τυπου δεν παμε καλα. 5)παρολο που δεν παω καλα εξακολουθω να πιστευω οτι αυτη η μηχανη εχει μπει σε παρα πολλα μοντελα απο eos, octavia, leon μεχρι a3 kai exei αποδειξει την αξιοπιστια της. Στα μηνύματα που αναρτώνται θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια, λιτότητα, ουσία και να είναι ευανάγνωστα. Να χρησιμοποιούνται Ελληνικά ΜΙΚΡΑ γράμματα (Ελληνικές γραμματοσειρές - χαρακτήρες) και όχι Greeklish.
  4. ΧΙ! ΧΙ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ!!!! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ LEON ΜΕΧΡΙ OCTAVIA. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!
  5. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΡΟΚΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10.000ΧΛΜ. ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛΦΑΚΙ ΜΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=28126
  6. Δηλαδη αν παει καποιος να παραγγειλει ενα golf gti dsg σε ανταλλακτικα απο επισημη αντιπροσωπεια θα θελει καμια 80.000 ευρω? Ειναι υπερβολικα ακριβα τα after sales τους. Kai οσο πιο πολυπλοκο ειναι μηχανολογικα κατι τοσο πιο πολυ σε δεσμευουν να πηγαινεις σε αυτους. Ποιο να ειναι το πραγματικο κοστος αραγε αυτου του ανταλλακτικου που φτανει στον αγοραστη 1800 ευρω??? Μαλλον μιλαμε για τριψηφια ποσοστα κερδους για κατασκευαστη και μεσαζοντες.
  7. Η ΒΡΟΧΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΓΛΙΤΣΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ESP ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ... ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΣ ΣΑΣΙ. ΤΑ 2000 ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙ ΚΑΙ ΖΑΝΤΑ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ...
  8. ΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΗΡΑ. ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΧΛΜ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ. (ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΔΙΤΟΥΡΜΠΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΟΠΗΣ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1.6FSI ΠΟΥ ΕΙΧΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 1.6FSI ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 80ΧΛΜ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ 800+ΧΛΜ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!
  9. ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΩΡΙΣ EXTRA. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ STANDARD ΕΚΕΙ ΤΑ 50-60ΧΛΜ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ CLUB ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΗΘΗΚΑ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΣΦΙΧΤΟ ΤΟΣΟ Η ΜΗΧΑΝΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΝΕΙ.Η ΟΠΙΣΘΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ TO ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΗ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΧΡΙ 10ΧΛΜ. ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ.... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΤΕΤΡΑΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΗΜΗΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?
  10. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ GOLF 1.6 FSI ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΕΝΑ GOLF VI 1.4TSI 122HP. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΕΡ ΤΟΥ ΕΙΧΕ 60ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ? ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΣΚΙΖΕ ΓΙΑ 50-60ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΩ. ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ? (ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ!)
  11. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ VW ΑΝ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ SERVICE ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ Η ΚΟΣΜΟΚΑΡ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ?
  12. Καταρχήν συλλυπητήρια για αυτό που σου συνέβη. Κανένας δεν θα ήθελε πιστεύω να βρεθεί στην θέση σου. Θα ήθελα όμως να κάνω μερικά σχόλια. 1) Λογικές του στυλ έλα μωρέ τώρα πως κάνεις έτσι και τα αεροπλάνα πέφτουν αρκεί να μην είμαστε εμείς μέσα μακριά από εμάς. 2) Και ο ίδιος αλλά και γνωστοί μου έχουμε σκίσει αυτοκίνητα για 100.000χλμ και 200.000χλμ χωρίς σημαντικές βλάβες και μάλιστα από λιγότερο «αξιόπιστες» εταιρίες. Από πότε μηχανές σπάνε στα 60.000χλμ ασχέτως χρήσης. 3) Πριν μπλέξεις με μακροχρόνιους δικαστικούς αγώνες κάτσε και υπολόγισε πόσο θα σου στοιχήσει (δικηγόροι, χαμένες ώρες εργασίας, ψυχική οδύνη) , τι πιθανότητες έχεις και κρίνε αν σε συμφέρει η όχι. 4) Μπορείς να βάλεις μηχανή από gti η έστω 1.8 160ps?? γιατί το δις εξαμαρτείν... 5) Αποδεικνύεται πόσο μεγάλη απάτη είναι η επέκταση εγγύησης. Τους σκας προκαταβολικά 500ευρώ και το χειρότερο υποχρεούσαι να μείνεις για άλλα δυο χρόνια στα ελεεινά, απαράδεκτα και πανάκριβα συνεργεία τους όταν έξω μπορείς να έχεις πολύ καλύτερο service με τα μισά λεφτά. 6) Ως κάτοχος δύο vw με 180.000χλμ έχω να σου πω ότι δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία τους, ακόμη και στην εργοστασιακή τους εγγύηση, πόσο μάλλον αν την συνδυάσεις και με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρία. Ενώ θα ήθελα να ξαναγοράσω golf 122ps με προβληματίζει πολύ το απαράδεκτο after sales στην πόλη μου. 7) Κάποιοι θα πάρουν και μπόνους που θα γλυτώσουν τα μαγαζάκια τους από 5 χιλιάρικα. Ονόματα δε λέμε? Αν ήμουν στην θέση σου θα κοίταζα για μεταχειρισμένη μηχανή από gti.
  13. Καλό και αυτό με τα τακάκια!!!!! Μήπως είχαν κολλήσει την γρίπη των χοίρων?!! Γιατί συνήθως κρατάνε τουλάχιστον 70.000-80.000 χλμ. Αν θέλεις και άλλα εμένα μου είχαν ζητήσει 80.000 δραχμές το 1999 για να μου αλλάξουν μεσαίο καζανάκι σε polo 100hp και τελικά το έβαλα έξω με 20.000δρχ. Και η πλάκα είναι ότι το imitation δούλεψε απροβλημάτιστα για άλλα 4 χρόνια όσο είχα στην κατοχή μου το αυτοκίνητο ενώ το εργοστασιακό τα έφτυσε στα 2 χρόνια!!!!! Στην συνέχεια έκανα το λάθος να αγοράσω golf 1.6fsi. Εκείνο όμως που θεωρώ ακόμα πιο απαράδεκτο είναι η ειρωνεία του αρχιμηχανικού της vw Πάτρας όταν διαμαρτυρήθηκα πριν μερικά χρόνια ότι είναι πολλά 450 ευρώ ζημία για έναν αισθητήρα καυσαερίων σε golf fsi δυο ετών και 4 μηνών. (ότι είχε λήξει η εγγύηση δηλαδή) ΕΔΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΞΙΑΣ 70 ΚΑΙ 80 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ. Έχω και μάρτυρες δυο φίλους μου αλλιώς δεν θα το έγραφα. Πράγματι αποστομωτική απάντηση. Ένιωσα ένα τίποτα εκείνη την ώρα. Εννοείται ότι δεν ξαναπάτησα ποτέ μου το πόδι μου εκεί και θα το σκεφτώ πολύ να ξαναμείνω στην μάρκα τώρα που λέω να αλλάξω αυτοκίνητο.
  14. Πολύ ενδιαφέρον το προηγούμενο σχόλιο για δυο λόγους. 1) Υπήρξε και ένας άνθρωπος που είπε ότι έχασε την εμπιστοσύνη του στο αυτοκίνητο και δεν ήθελε να το ξαναοδηγήσει. Όλοι οι υπόλοιποι εδώ στο forum που μείνατε μ@λ@κες κατά την διάρκεια μιας προσπέρασης και μπορεί να κινδύνεψε η ζωή σας είσαστε εντάξει δηλαδή???? Δεν τρέχει τίποτα???? Θα μπαίνατε μήπως και σε ένα αεροπλάνο αν στην προηγούμενη του πτήση είχε ξεμείνει από μηχανές? Η μήπως το θεωρείτε φυσιολογικό ότι δεν τρέχει και τίποτα να σκοτωθείς σε μια προσπέραση??? Η vw να είναι καλά!!!! 2) Από ότι φαίνεται στην vw τίποτα δεν πάει χαμένο. Μήπως νομίζει κάνεις ότι ο προβληματικός κινητήρας του φίλου θα πάει στα σκουπίδια? Θα γίνει καμιά ψευτοεπισκευή είτε εδώ είτε στην γερμάνια και κάποιος «τυχερός» θα γίνει το νέο πειραματόζωο στο καινούριο του vw. Μπορεί να τον πασάρει και η kosmocar ως καίνουριο σε καμιά άλλη αντικατάσταση. Γιατί όπως φαίνεται έχει αρχίσει και χάνεται η εμπιστοσύνη και στα ανταλλακτικά αλλά και στις εργασίες της vw.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.