Jump to content

fotakas21

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About fotakas21

Other Info

  • Car Type
    Passat

fotakas21's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. το αμάξι ήταν στην εγγύηση και μου άλλαζαν όλο το σασμάν. Βέβαια τα <<καινούργια>> σασμάν είναι ανακατασκευασμένα ... τι προβλήματα είχε ο φίλος ?
  2. Όλες αυτές τις απορίες έχω και εγώ και σε ευχαριστώ που της διατυπώνει και κάποιος άλλος. Δεν μπορώ να καταλάβω την επιθετικότητα τους , γιατί θέλουν να μειώσουν το πρόβλημα μου και το όφελος τους από όλο αυτό … Το πήρα για δικία μου ευκολία , επειδή η χρήση θα γινόταν από μένα (άρα σωστή) και από όσο είχα ψάξει το ιντερνέτ και είχα ρωτήσει δεν είχα ακούσει προβλήματα. Δεν πίστευα ότι θα κάνω 500.000χιλ χωρίς πρόβλημα , αλλά δεν πίστευα ότι θα το αλλάζω κάθε εβδομάδα κιόλας. Από Παζαρόπουλο μέχρι και τις 22/5/2009 (4 σασμάν)μου έλεγαν ότι όλα τα σασμάν είναι καινούργια !!! Από κάποιον που μίλαγα τυχαία μου είπε ότι όλα τα σασμάν είναι ανακατασκευασμένα … Όταν τους το είπα φυσικά το παραδέχτηκαν … (ΜΟΥ ΕΛΕΓΑ ΨΕΜΑΤΑ) Επειδή λοιπόν όλα τα «καινούργια» σασμάν που μου έβαζαν είναι ανακατασκευασμένα πιστεύω ότι φταίει η VW . Και να αλλάξει η σειρά πάλι ανακατασκευασμένα θα μου βάλουν . Και φυσικά το έχω σκεφτεί αλλά δεν έχω τις γνώσεις για να το καταλάβω εάν έγινε σωστή εγκατάσταση. Γι ΅ αυτό το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο για να γίνει σωστά ! Κατάλαβα πολύ καλά την άποψη σου και τι εννοείς με αυτή (με κοροϊδεύεις ). Εμένα με νοιάζει το ότι ποτέ το αμάξι μου δεν φτιάχτηκε… Τα άλλα είναι δουλεία της VW να τα βρει… ¶ς πάρει την άδεια του συνεργείου άμα δεν μπορεί να το φτιάξει και ας αλλάξει δρόμο άμα έχει λακκούβες.
  3. Είμαι σίγουρος ότι και εσύ δεν έχεις διαβάσει αυτά που έχω γράψει όλες αυτές τις μέρες και βιάζεσαι πολύ να φτάσεις στο συμπέρασμα σου. Τα 3 πρώτα σασμάν μου, είχανε διαρροή λαδιού. οκ ? Δεν είχανε κανένα μηχανικό πρόβλημα. Λειτουργούσανε ρολόι. Οπότε δεν μπορεί να πεις ότι χαλάσανε από την σκληρή δουλειά. Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε και με τρελαίνει είναι ότι τα σασμάν ερχόντουσαν από ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΗ !!! Πως μπορεί ένα σασμάν ενός μήνα που έχει κάνει μόνο 5.000 χιλ. να έχει διαρροή λαδιού πάλι?? Μήπως σου Φταίει ότι είναι ταξί ?? Τέλος δεν μπορώ να δεχτώ ότι σασμάν μίας εβδομάδας και ενώ έχει κάνει 1.400 χιλ μόνο έχει μηχανικό πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε προβληματικό από ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Δεν πήρα αυτόματο πιστεύοντας ότι θα κάνω 500.000χιλ χωρίς πρόβλημα , αλλά δεν πήρα και αυτόματο για να το αλλάζω κάθε εβδομάδα.
  4. Σωστά είναι αυτά που λες και μπορώ να καταλάβω από αυτά που λες ότι ξέρεις πράγματα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις διαβάσει αυτά που έχω γράψει όλες αυτές τις μέρες και βιάζεσαι πολύ να φτάσεις στο συμπέρασμα σου. Τα 3 πρώτα σασμάν μου, είχανε διαρροή λαδιού. οκ ? Δεν είχανε κανένα μηχανικό πρόβλημα. Λειτουργούσανε ρολόι. Οπότε δεν μπορεί να πεις ότι χαλάσανε από την σκληρή δουλειά. Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε και με τρελαίνει είναι ότι τα σασμάν ερχόντουσαν από ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΗ !!! Πως μπορεί ένα σασμάν ενός μήνα που έχει κάνει μόνο 5.000 χιλ. να έχει διαρροή λαδιού πάλι?? Μήπως σου Φταίει ότι είναι ταξί ?? Τέλος δεν μπορώ να δεχτώ ότι σασμάν μίας εβδομάδας και ενώ έχει κάνει 1.400 χιλ μόνο έχει μηχανικό πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε προβληματικό από ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Δεν πήρα αυτόματο πιστεύοντας ότι θα κάνω 500.000χιλ χωρίς πρόβλημα , αλλά δεν πήρα και αυτόματο για να το αλλάζω κάθε εβδομάδα.
  5. Μπορούμε να πάμε μια μέρα μαζί σε όποιον διεύθυντη θες, στα κεντρικά της Κοsmocar ή όπου θες και να λυθεί το πρόβλημα σου. Αλλά και πάλι αυτό δεν οφελεί έμενα σε κάτι . Έχω αλλάξει 3 σασμάν σε 1.5 μήνα και στην τελική μην κολλάς στον 1.5 μήνα αλλά γιατί να τα αλλάξω . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΑΜΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ , ΤΡΕΞΕΙΣ, ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
  6. Στην τέταρτη φορά που θα αλλάζεις εγκεφαλο κολωνας τιμονιου έλα να συζητήσουμε για το τι θα λες τότε ...
  7. Ευχαριστώ joop. Αυτό όντος μπορεί να βοηθήσει. Θα το μελετήσω και ελπίζω να βρω καμία άκρη...
  8. Φίλε μου PERIS είσαι ο μόνος έχει καταλάβει το πρόβλημα και έχεις επίγνωση της κατάστασης. Επιτέλους γιατί μέχρι τώρα όλους τους άλλους νοιάζει όλα τα άλλα εκτός από το πρόβλημα. Δεν δέχονται το πρόβλημα μου λες και έχουν μετοχές στην εταιρία ή παίρνουν ποσοστά από τα πωλούμενα DSG . Το αμάξι μου κόστισε 30.000 ευρώ περίπου. Τώρα δεν το πουλάω ούτε 15.000 ευρώ άσε τη ζημία από τις 40 μέρες που έχει μείνει το αμάξι στο συνεργείο. Το σκέφτομαι και αυτό για την αντικατάσταση που λες αλλά δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει! Φυσικά το έχω ζητήσει από Παζαρόπουλο και το αρνούνται… Μου είπαν ότι αντικατάσταση έχει γίνει μόνο μια φορά στο παρελθόν … Το σκέφτομαι σοβαρά πλέον και για νομική υποστήριξη ….
  9. Να το πουλήσω βέβαια αλλά χαμένος από αυτήν την ιστορία θα είμαι μόνο εγώ. Δεν θα ήταν πιο σωστό να χρεωθεί και η εταίρια VW το τεράστιο μερίδιο ευθύνης που έχει για το ελλατωματικό αμ'αξι , σασμάν κτλ ???
  10. Σέβομαι την άποψη σου για το DSG ... Πάντως και εγώ τον πρώτο χρόνο που όλα πήγαιναν ρολόι το συνιστούσα σε γνωστούς και αγνώστους και έλεγα τα καλύτερα. Δεν έδωσα 2.500 χιλ παραπάνω για να πιστεύοντας αυτά που πιστεύω τώρα . Τα γεγονότα με έκαναν να αλλάξω κάθετα γνώμη. Μπορεί να ήταν επιθετική η συμπεριφορά μου αλλά άμα και εσύ επί 1,5 μήνες έτρεχες , φώναζες, έπαιρνες τηλέφωνα σε kosmocar , έψαχνες διεύθυντάδες, σε στήνανε κτλ και το αμάξι συνέχιζε να έχει μην είναι εντάξει, τι θα έκανες ? βέβαια εκτός από εσένα και 1,2 ακόμα όλοι οι άλλοι νοιάζονται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3 ΣΑΣΜΑΝ συγκρίνοντας το με το διάστημα που άλλαξαν αυτοί κάτι. Κανένας δεν μου είπε για επιθετικά κτλ.
  11. Πάλι καλά που μου είπες ότι δεν είμαστε φίλοι γιάτι σε είχα βάλει μέσα στην καρδία μου. Ευχασρστώ για την άποψη σου, αλλά δεν με αφορά καθόλου οπότε μην μου ξαναστείλεις.
  12. Το έχω καταλάβει ότι εάν έπαιρνα χωρίς DSG θα είχα λιγότερα προβλήματα αλλά είναι αργά τώρα. Εάν μπορούσα να βάλω τώρα χειροκίνητο θα το έκανα αμέσως... Το θέμα είναι τώρα τι μπορώ να κάνω, έαν μπορώ βέβαια..? Εξάλλου δεν είναι και το μόνο πρόβλημα που έχω ... Το αμάξι μου έχει μείνει και 2 φορές εν κινήσει από βλάβη εγκεφάλου. ευτυχώς ήμουν στην Αθήνα και κινιόμουν με μικρή ταχύτητα. Τι θα γινόταν εάν ήμουν στην εθνική ή αττική οδό με 160+ χιλιόμετρα ?????
  13. Συμφωνώ μαζί σου .... Αλλά ξέρω τουλάχιστον άλλα 5 άτομα που έχουν τα ίδια και χειρότερα προβλήμα τόσο με το DSG τόσο όσο αφορά κρεμαριέρες κολώνες τιμονιού κτλ. Το θέμα για μένα όμως είναι τι θα κάνω τώρα ?
  14. Όπως τα λεσ είναι.είναι diesel 140 ps 320Nm ... ¶μα είναι αρκετές η δονήσεις όπως λες γιατί το πουλάει η VW ? ¨Αλλα και έτσι να είναι, είναι πολύ μικρό το διάστημα για να προλάβει να βγάλει προβλήματα. ¶σε που τα 3 πρώτα προβλήματα είναι απο διαρροή βαλβολινών και όχι μηχανικό. Το μηχανικό πρόβλημα μου παρουσιάστηκε μέσα σε μια εβδομάδα από την τελεύταία αλλαγή σασμάν, οπότε που να προλάβει να ζοριστεί ?!?!? Τέλος στο εξωτερικό όλο diesel έχει οπότε ...???
  15. Γιατί όταν πήγα να πάρω αμάξι το Αnensis είχε σταματήσει να βγαίνει για κάποιο χρονικό διάστημα λόγω πολλών προβλημάτων(έπρεπε να πάρω αμάξι εκείνη την περίοδο). Το κοίταξα για Octavia αλλά είχε 1.500 ευρώ διαφορά με το Passat οπότε κατέληξα στο Passat. Λέω καλύτερα η μαμά VW παρά το παιδί τηε Skoda. Πήρα με DSG γιατί από ότι είχα δει στο Ιντερνετ και είχα ρωτήσει δεν βρήκα προβλήματα. Από όλους άκουγα τα καλύτερα. Δηλαδή μου λες ότι τα VW δεν είναι για επαγγελματική χρήση ? δηλαδη δεν είναι αμάξια αντοχής ? δηλαδή χαλάνε ? και τι καλύτερα ειναι τα SKODA που μου προτίνεις ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.