Jump to content

keegan.

Members
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

About keegan.

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

keegan.'s Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά λιγο τη βοήθειά σας ... Ένας καλός μου φίλος έχει το beetle cabrio του 2003 και δεν βρίσκει τον γρύλο του πίσω αριστερα παραθύρου. Έχετε κάτι υπόψιν σας που θα μπορούσε να τον βρεί ? Ευχαριστώ !!
  2. Επανέρχομαι στο θέμα προσθέτοντας πως εδώ και ένα μήνα σχεδόν φοράω αμορτισερ optimal χαμηλώματος με ελατήρια H&R μαύρα και το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό. Η αίσθηση είναι πιο σφιχτή από τα μαμά gt αμορτισέρ, μόνο που θα ήθελα να ήταν τα πίσω λιιιγο πιο σφιχτά ακόμη. Αλλά άνεση και χαλήλωμα συνεργάζομαι πάρα πολύ καλά μεταξύ τους.
  3. Παναγιώτη με μαμά αμορτισέρ και after market ελατήρια τελικά το αποτέλεσμα έίναι αυτό που υποστιρίζουν οι περισσότεροι .... Ευχαριστώ Σταύρο αλλά θα θέλω κάτι πιο άνετο από τον γνωστό συνδιασμό !!
  4. Σταύρο από βιασύνη έγραψα Apex.....H&R είναι !!
  5. Σκέφτομαι να αλλάξω αμορτισέρ και να βάλω τα koni-FSD. Το αυτοκίνητο φοράρει APEX τα μαύρα ελατήρια τα οποία το χαμηλώνουν μπροστά και πίσω είναι λίγο σηκωμένο.....(θα ψάξω να βρω κωδικό για να είμαι πιο συγκεκριμένος) Ο λόγος της αλλαγής είναι ότι τα μαμά αμορτισέρ παρέδωσαν πνεύμα και θέλω να βάλω κάτι το οποίο να είναι άνετο και να συνεργάζεται με τα Apex σε πρώτη φάση. Αν έχετε εμπειρία με το FSD, παρακαλω ακούω γνώμες ή και άλλες προτάσεις ...!!
  6. Στάνταρ Γιάννη ......ο mr Dynamite έχει δίκιο. Εχθές μάλιστα άλλαξα σκάστρα για άλλη μια φορά κάτι που δεν φαινόταν στο διαγνωστικό, παρά μόνο που τη λύσαμε και είδαμε ότι ήταν σκισμένη.
  7. τσέκαρε λίγο αυτό ... http://cgi.ebay.com/ebaymotors/VW-GOLF-RABBIT-GTI-JETTA-MK5-5-MKV-AB-TYPE-SIDE-SKIRTS-/400179558500 επίσις θα σου έλεγα για αυτά http://www.golfmk6.com/forums/showthread.php?t=3857 αλλά είναι κάπως τσιμπημένα ...περίπου 388$ + τα μεταφορικά και δεν ξέρω αν ταιριάζουν κιόλας σε MK-V αλλά είναι κοντά σε αυτό που ζητάς John !!
  8. +1 .... και όσο για το "τριπάκι".... !! and more and more and more !!
  9. Μια ερώτηση ..........γνωρίζουμε κάποιον που να επιδιoρθώνει Intercooler στην Αθήνα ?
  10. Θέμη τη μαμά έχω κρατήσει και εγώ και "παίζει" μια χαρά ...για πιο λόγο όμως θέλεις να την αλλάξεις ?
  11. Ανέστη σεβαστή παρατήρηση και με έβαλε σε σκέψεις ήδη η ανάλυση του Παντελή...με την πρώτη ευκαιρία καλό είναι να το φροντίσω και αυτό !!
  12. Παντελή θα λυθεί όλο το σύστημα ...θα βαφτεί ξεχωριστά το καθένα μέρος και μετά θα συναρμολογηθεί ώστε να είναι έτοιμο για τοποθέτηση !!...μόλις το φτιάξω θα σου ανεβάσω φωτό να μου πεις την αποψή σου ως αποτέλεσμα.
  13. Το έχω πάρει σετ Joop και θα το λύσω όλο από την αρχή !!
  14. Το θέμα Παντελή είναι ότι δεν θα ήθελα να παίξω με άλλο χρώμα στο αυτοκίνητο εκτός της συμφωνίας μεταξύ ασημί-μαύρο.....όχι ότι δεν του πάει με τις κόκκινες δαγκάνες σε συνδιασμό με τις ζάντες, του πάει και πολύ μάλιστα. .........όμως κάτι τέτοιο θα ήθελα σαν τελικό αποτέλεσμα.... http://img201.imageshack.us/img201/5376/brembo.jpg
  15. Συμφωνώ με το σχόλιο του Παντέλη και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα θα φορεθούν φρένα από GTI .... Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι .....πως μπορούμε να αφαιρέσουμε το κόκκινο χρώμα από τις δαγκάνες ....με remover ?...με ήπια αμμοβολή ?...έχετε να προτείνετε κάτι δοκιμασμένο ?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.