Jump to content

km206gr

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About km206gr

  • Birthday 09/20/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

km206gr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδια σκεφτομαι να πουλησω το golfακι μου αλλα εχει παρακρατηση κυριοτητας. Γινεται να πουληθει; Εψαξα λιγο στο internet σε μαντρες και ολες γραφανε οτι για να πουλησεις αυτοκινητο θελανε να μην υπαρχει παρακρατηση. Ξερετε τιποτα για αυτο το θεμα; Ξερει κανεις πουθενα που να αγοραζουνε με παρακρατηση; Sorry αν σας ζαλισα....
  2. Μια απο τα ιδια και εγω. Κανονισε μερα να τα βαλουμε μαζι φωτια.
  3. Καλημερα παιδια. Οταν βαζω μπροστα το αμαξι, απο τις 10 φορες τις 2-3 μου ριχνει τις στροφες πολυ χαμηλα και τρεμει το αυτοκινητο για κανα λεπτο. Πριν μου ανεβαζε για λιγο τις στροφες και μετα πεφτανε κανονικα για να ξεκινησεις. Η ολη ιστορια με το τρεμουλο αρχισε απο οταν ειχα παει το αμαξι στα κεντρικα για να μου βαλουν cruise control. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει;
  4. Παιδια εγω εχω το golfaki 6 μηνες και παρολου που εχει μονο 2.000 χιλιομετρα τα λαστιχα γλυστρανε πολυ. Βαζω πιεση 3 με 3,5 μπροστα και πισω. Κανω κατι λαθος γιατι το θεωρω δυσκολο, καινουργια λαστιχα να μην πατανε καλα. Καμια ιδεα?
  5. Tα video που παιζει το δικο σου σε τι μορφη ειναι; Το ψαχνω αλλα ψιλοαπογοητευση ειναι να μην μπορει να παιζει μικτα dvd.
  6. Παιδια εβαλα το CLARION VRX878RVD στο golfaki μου και θελω λιγη βοηθεια αν ειναι δυνατον. Εβαλα ενα dvd να παιξει που ειχε δυο φακελους. Εναν audio με μουσικη (mp3) τα οποια τα παιζει κανονικα και ενα φακελο video με 4 αρχεια απο τα οποια τα δυο ειναι avi και τα αλλα δυο mpeg. Τον δευτερο φακελο (video) δεν τον ανοιγει καθολου. Ξερετε γιατι συμβαινει αυτο ; Μηπως τα αρχεια video χρειαζονται αλλη κωδικοποιηση; http://www.citysound.gr/index.php?page=sho...1&Itemid=35
  7. Πως απενεργοποιητε αυτος ο συναγερμος ρε παιδια γιατι το εχω ξεχασει ;
  8. Παιδια θα κανω μια ερωτηση και ας ειναι ψιλοτρελη. Αυτο το συστημα dsg μπαινει σε 5αρι golf?
  9. Παιδια αν θελησει κανεις να παραγγειλει γραμματα να το κανει απο την σελιδα http://www.chrombeschriftung.de επιλεγοντας την αγγλικη γλωσσα. Μονο ετσι εγω βρηκα ακρη. Στο site που αναφερθηκε πριν δεν δουλευει το translator επειδη σε κανει καπου αλλου link.
  10. Και τι παιζει με την εγγυηση αν βαλεις το μαραφετι ;
  11. Ξερει κανεις γερμανικα για να συμπληρωθει η φορμα παραγγελιας ;
  12. τι ειπες τωρα ;;;; ευχαριστω ρε παιδια
  13. περισσοτερο ψαχνω να βρω δυο συγκεγκριμενα γραμματα ( ΚΜ) αλλα οπου εχω ρωτησει με κοιταζανε σαν κινεζο. εχεις καμια ιδεα?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.