Jump to content

stavrakos

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stavrakos

  1. Και εγώ το 160άρι έχω!Λοιπόν έχουμε και λέμε: Τα Hankook Ventus Prime K105 έχουν την ίδια ακριβώς βαθμολογία με Bridgestone Turanza ER300 και Continental Premium Contact2. + Πολύπλευρο ταλέντο με ισορροπημένα χαρακτηριστικά σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, σίγουρο στην υδρολίσθηση και με χαμηλή αντίσταση κύλισης. - Μέτριο στην άνεση κύλισης Αυτά λέει ακριβώς το περιοδικό! Σε όλες τις μετρήσεις που έχουν κάνει είναι μεταξύ 2-4 θέσεις με ελάχιστες διαφορές από τα πρώτα! Τώρα αν αντέχεις οικονομικά άλλαξε τα αλλά η γνώμη μου είναι κάνε καμιά βόλτα 1-2 χρόνια και τότε άλλαξε τα δεν είναι αναγκαίο! Το τέστ έχει γίνει στο περιοδικό Auto Bild No.77 20.3.2009
  2. Σε τέστ περιοδικού με golf και με διάφορες μάρκες ελαστικών τα HANKOOK τα βγάζει μια χαρά!! αρκετά καλά δηλαδή! Αν θες να ψάξω να βρω τι λέει ακριβώς πεσμου! Στο δικό μου 6άρι είχε Michelin Energy και τα άλλαξα με Bridgestone Potenza!
  3. Λάδια δεν τα έχω δει ποτέ!!! Μόνο την πρώτη μέρα! Δίπλα μένουμε οπότε το κανονίζουμε! Αν και πιστεύω ότι το GT με το tSI έχουν διαφορετικές σχέσεις στο κιβώτιο!πρέπει εμένα να είναι πιο μακρυές λογικά! Για αυτό με 6η και 3000 στροφές πιάνω 140 ενώ τα GT 120!
  4. Στα 2200χιλιόμετρα είμαι φίλε! Και εσύ το ίδιο έχεις?
  5. Μήπως το τρέμουλο στο τιμόνι είναι από τα λάστιχα? Πήγαινε να κάνεις μία ζυγοστάθμιση! αν στο κάνει μόνο όταν πηγαίνεις σχετικά γρήγορα 100+ τότε είναι απλά μια ζυγοστάθμιση στα λάστιχα!
  6. Είσαι ευχαριστημένος από τα Potenza? Τώρα εγώ παράγγειλα να βάλω τα ίδια αλλά σε 205/55 R16! Τα energy που είχε τέστ περιοδικού τα έβγαζε από τα τελευταία!!!!
  7. Κοίτα κάποιες φορές το πηγαίνω τέρμα γιατί έρχονται κάποιοι δίπλα μου με το παλιό και με τσιγκλάνε!!! Αυτό όμως μόνο στην 1η-2α και μετά ήρεμα πράγματα! Μειόνεκτημα δεν έχω βρει ακόμα! Το μόνο που με ξενίζει λίγο είναι ότι μου φαίνεται αργό, τώρα ή εγώ πρέπει να κάνω θεραπεία με χάπια και θα μου περάσει (χαχαχαχα) ή το αμάξι επειδή είναι πολύ ήσυχο και δεν σου δείχνει το πόσο γρήγορα φεύγει και γενικά πηγαίνεις με 140 και νομίζεις ότι πας με 100. Περιμένω τώρα από κάποιο γνωστό που έχει το 140άρι το 5 να ανοίξουμε μαζί μια μέρα να δω αν του φεύγω! Αλλά πιστεύω ότι τα χάπια είναι μονόδρομος!!!!χαχαχα
  8. Εγώ έχω το 160άρι! Έκανα τα πρώτα 1000 χιλιόμετρα μέχρι τις 3000 στροφές (140χλμ/ώρα) μετά για 500 χιλιόμετρα μέχρι τις 4000 στροφές! Τώρα έχω κάνει 2200χιλιόμετρα, συνήθως το πηγαίνω μέχρι τις 4000στροφές και αυτό γιατί είναι υπέραρκετό για την κίνησή μέσα στην πόλη! Βέβαια κάποιες φορές που γαργαλιέται το δεξί πόδι του τα ρίχνω κανονικά και με το νόμο απλά δεν το πηγαίνω τσίτα για πολύ ώρα!!! (Το λυπάμαι για αυτό!)
  9. Σε άλλο αμάξι το έχεις κάνει δοκιμή? Δοκίμασε να βρεις κάποιο laptop που να έχει απάνω του σειριακή , μπορεί το καλώδιο που έχεις πάρει σειριακή σε usb να μην είναι καλό! Καλά είναι αυτά που έχουν FTDI ολοκληρωμένο!
  10. Τελικά το παρέλαβα την Μεγάλη Πέμπτη με 12 χιλιόμετρα!!!!!!! Όλα καλά!!!! Όσο για το αμάξι........ τρέλα!!!!!!!!!!!!
  11. Και εμένα δεν μου άρεσε! Απλά ρωτάω για να ξέρω, γιατί αν όλα πάνε καλά θα παραλάβω και το δικό μου μέχρι το τέλος της εβδομάδας και δεν θα ανεχθώ πάνω από 10 χιλιόμετρα στο κοντέρ!!!!
  12. Καλημέρα!!! Έχω παραγγείλει εδώ και κάτι μέρες το νέο Golf Highline 160ps. Θέλω να ρωτήσω το εξής, πόσα χιλιόμετρα είχε το δικό σας golf όταν το αγοράσατε? Ένας γνωστός μου που πήρε το ίδιο του ήρθε με 85 χιλιόμετρα!!!! Λογικό???? Στα προηγούμενα αυτοκίνητα που είχα είχαν το πολύ 5 χιλιόμετρα όταν τα παραλάμβανα!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.