Jump to content

Rocco-85

Members
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Rocco-85

  1. Μιας και γίνεται στην πόλη μου εννοείται πως δεν θα λείψω με το R36t scirocco!! (Άκυρο... θα βρησκομαι Αθήνα..)
  2. Februar 2014 τωρα παμε στα ενδιαφεροντα Handmade intake Μερικα βιντεο επειτα απο την μετατροπη σε turbo
  3. 3+ Χρονια περασανε, θα φανταζεσται πως εγιναν πολλεεες αλλαγες.. για παμε. februar 2011 serres circuit OZ ultraleggera 18x9 (evo 114x5) 4motion Rocco BBS 18x9,5 + Slick R Bodykit :D TTRS ψαλιδια S3 ακρα to be continued..
  4. Καλησπέρα παιδια. Πριν λίγες μερες με ενιμερωσε ένας φίλος για την συνάντηση, υπαρχει θέμα αν έρθουμε 3-4 αμάξια την κυριακη πρωί; Λεπτομερώς δεν γνωρίζω σκομα άτομα.. Λογικα θα ηταν καλα για την καφετέρια;. Θα εχω αυριο πιο συγκεκριμένα νέα.
  5. Ενδιαφέρων, και όχι μακριά από εμένα.. Για να δούμε συμμετοχές !!
  6. Rocco-85

    DSC00248.JPG

    exei allaksei ligo apo tote http://www.*μη επιτρεπόμενο @ URL*/forum/viewtopic.php?f=12&t=622
  7. Βελτιωθηκαν κατα πολυ τα κρατηματα! Το R? Ετσι οπως ειμαι.. μαμα ισως να παμε μαζι, με προγραμμα ειναι πιο δυνατο το R. ετσι και το τουρμπισο ομως δεν χρειαζεται να πω τι θα γινει..
  8. Γιατι ρωτατε συνεχεια ποσο βγηκε εμενα.... αλλο εγω, θα πρεπει να ρωτατε ποσο κοστιζει γενικος τετοια μετατροπη... 15000-17000 ολα κομπλε!
  9. Μαλλον θα ερθω κι εγω, εχω πολυ καιρο να ερθω σε συναντιση σας, θα ερθει και ενας φιλος μου απο σερρες, και εκεινος scirocco..
  10. οχι, μια μερα την ειχα επανω, γκαζονα και με ακουγαν στην αλλη πλευρα της καβαλας
  11. Το εχω κανει βολτα αυτο!! πριν 2 μηνες, Frank των λενε αυτον Τι να πο, ειναι τρελλα ο κινητηρας αυτος... θα το δειτε και σε καμια πανελληνια, θα φροντησω να ερθω. Την μετατροπη την εκανα μονος μου, χωρις καμια βοηθεια αλλουνου.. δεν ειχε κανεις τα κοτσια να πιασει τα ηλεκτρικα, ετσι εκατσα και πηρα σχεδια και τα'κανα μονος μου.. Υ.Γ. εχω συνεργειο, μη νομηζεται οτι εγινε σε καμια αυλη
  12. Πριν ενα χρονο και κατι μηνες το πηρα καινουριο με τον 1,4 tsi, το ειχα παει στα 224ps. Πολυ γρηγορα τα ειχα βαρεθει τα αλογα... και ετσι αποφασησα να το βαλω κατι μεγαλυτερο, αρχικα ελεγα 2,0 S3. μετα R32, επειτα ελεγα δε βαζω τον R36 να τελειωνω Και ετσι το εκανα! Τελος του μηνα θα μπουνε και τα TTRS Φρενα..
  13. Φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος, κανει υπερβολικο θωριβο σε σχεση με τον ανταπτορα, απλα στο βιντεο αυτο δεν ακουγετε καλα. Και ναι, μπαινει κατω στο i/c, που αυτο το σημειο δεν ειναι πρακτικο, παρα μονο για τον θωριβο, σωστο ειναι να τοποθετειται οσο ειναι δυνατον πιο κοντα στην πεταλουδα γκαζιου! Εχω δοκιμασει και την Bailey σκαστρα η οποια κανει ακομα πιο πολυ θωριβο!!
  14. Στην Ομονια της Καβαλας ενα ασπρο scirocco, με αλαρμ καθωταν ο συνοδηγως μεσα με το αυτοκολητο του club στο πισω παρμπριζ.
  15. 35 ! το 47 θα ειναι πολυ μεσα!
  16. Θα ερθω και γω με τη κοπελα μου, οπωτε τη γλυτωσες τη παντοφλα Rocco-85 + 1
  17. εσυ μη γελας, ουτε ενα αλογω δεν εχεις αυτην την στιγμη
  18. Μπαα, εγω πως να εχω φωτο, μεσα ημουν και γω.. ειπα τους δικους μου αλλα δεν εβγαλαν, το ακουσαν το κραξημο ομως
  19. Παιδια, εμενα μου αρεσε, εβγαλα τα γουστα μου στη πιστα.. οσο ηταν δυνατων με τα λαστιχα που ειχα.. Δυστιχος και γω πρεπει να πω ομως οτι εγινε κακη συνενοηση, ενω ειπαμε στην αρχη για φαγητο. τελικα αποφασισατε για καφε, εμενα προσωπικα δεν με χαλουσε, θα πιγαινα και για μια πιτα στο τσακ.. αλλα ηταν και οι γονεις μου μαζι.. καταλαβαινετε τωρα, θελανε να φανε.. Την επωμενη φορα μονος μου Δεν βλεπω ακομα δικια μου φωτο
  20. Να δω και καμια φοτο απο μενα στην πιστα, ελπιζω να με εβγαλε κανεις
  21. Εννοειτε πως θα αφισω τα λαστιχα στης Σερρες (Π+π+Φ) +2 ατομα (π+Φ)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.