Jump to content

BadBoy1986

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About BadBoy1986

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

BadBoy1986's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. στείλτε κάνα pm να m πείτε και που γιατί δεν είναι και μικρό το cosmos!!είμαι και "νεοπας" μπορεί να χαθώ!!!thanx
  2. ένα έχω να πω!!πλησιάζει η ώρα που θα ξεχυθούν στους δρόμους της θεσσαλονίκης οι 140 "πεiθαρχιμενοι" γερμανικοί ίπποι μου!! be aware
  3. άσπρο corolla "ξεξαπρο" και από τον ήλιο "ξεξασπροτερο"
  4. η σύγκριση θα έλεγα είναι απολύτως normal μιας και τα δυο αυτοκίνητα ανήκουν στην κατηγορια των μικρομεσαίων!!το τι κινητήρες επιλεγει μια εταιρία είναι δικό της θέμα καθαρά!! εδώ sikgrinoume το κατuris με το golf που είναι εξωπραγματικό σαν ιδέα από μονο του!!!δεν θα πούμε 2 λόγια για αυτοκίνητα που αξίζουν να συγκρίνεις??????
  5. παίδες θα το ήθελα πολύ αλλα καθότι βρίσκομαι εξωτερικό και σε περίοδο εξεταστικής λίγο δύσκολο!! ελπίζω να τελειώνω όσο το δυνατόν συντομότερα και να μπορέσω να είμαι μαζί σας σε μια από τις επόμενες συναντήσεις
  6. να θέσω ένα θέμα τώρα εγώ μιας και μιλάμε για γιαπωνέζικα μεταξύ gt sport και civic ποιο πιστεύετε ότι θα έφευγε μπροστά σε μια κόντρα? ίδια αλόγια 140hp και τα 2 1400cc το golf 1800cc το civic turbo εμείς ατμόσφαιρα αυτοί για να ακούσω απόψεις?
  7. όχι φιλε μου!! ένα απλό και ταπεινό gt sport είμαι με 140 τρελαμένα αλογάκια
  8. hehehehehehehehe!!!όχι δεν είναι κόκκινο μπλε γράφιτις είναι
  9. γεια σας παιδιά καινούργιος στο forum από θεσσαλονίκη!!βρήκα αυτό το θέμα με βόρειους και είπα να χαιρετίσω!!! ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσουμε να πάμε καμια βολτίτσα για κάνα καφεδάκι να γνωριστούμε!!!
  10. αμα σου πω google θα με πιστεψεις................ hehehehehehehe
  11. παιδια και εγω εχω βαλει κατι aftermarket ομως μπορουν να βαφτουν?και αν ναι θα το κανουν στην αντιπροσοπεια η πρεπει να παω αλλου????
  12. tis vrike ena filaraki kai autos m tis proteine!!! episis autes oi superleggera pws tis lene pane sto golfaki??
  13. παιδες σε γκολφω μπλε γραφιτι 5αρι 1.4 gt sport 140 τι προτεινετε?? http://www.oz-racing.de/wheels/all-terrain/palladio-st/de or http://www.ozracing.com/at-team/wheels/x-line/adrenalina/en
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.