Jump to content

dimitris09

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

About dimitris09

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

dimitris09's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Σου έδωσαν κάποια απόδειξη ή γραπτή εγγύηση για το ανταλλακτικό; Εμένα όχι αφού δεν πλήρωσα τίποτα. Βέβαια υπάρχει τεκμηρίωση της εργασίας στο σύστημά τους αλλά δεν ξέρω αν αρκεί. Πάντως παλιότερα που είχα ένα audi μετά από κάποια εγρασία στο πλαίσιο της εγγύησης που είχαν πει ότι δεν δίνουν εκ νέου εγγύηση στα ανταλλακτικά και ούτε τότε μου είχαν δώσει κάποια απόδειξη για την εργασία (που ήταν βέβαια δωρεάν).
  2. Δε νομίζω ότι έχω εκ νέου εγγύηση. Ανταλλακτικά που αλλάζονται εντός εγγύησης ΔΕΝ αποκτούν εκ νέου 2 διετή εγγύηση.
  3. DSG7 με περίπου 50000χλμ. Ξαφνικά σταμάτησε να δουλεύει το κιβώτιο (αναβόσβηναν οι ενδείξεις του κιβωτίου στο καντράν). Ευτυχώς είχα επέκταση εγγύησης. Αλλάχτηκε mechatronic και πολύδισκος γιατί τους ανέφερα και το γνωστό σκορτσάρισμα. Δεν έχω κανένα παράπονο από την αντιμετώπιση από την αντιπροσωπία. Όμως αν ξανα-συμβεί παρόμοια βλάβη εκτός εγγύησης;
  4. Επανέρχομαι μετά από αρκετό καιρό γιατί το πρόβλημα μειωμένης απόδοσης παραμένει. Η αλλαγή λαδιών κιβωτίου και ο καθαρισμός μπεκ βοήθησε λίγο στην απόκριση με λίγο γκάζι αλλά η αδυναμία του κινητήρα να επιταχύνει (σε μικρή ανηφόρα ή υπό φορτίο) παραμένει. Ένα άλλο θέμα που παρουσιάζει το αυτοκίνητο είναι ότι στο κρύο ξεκίνημα κάνει ένα ρετάρισμα, σα να γίνονται διακοπές στην παροχή καυσίμου. Καμιά ιδέα; Υπάρχει κάποιος έλεγχος στη γραμμή τροφοδοσίας που μπορεί να γίνει ή αν υπήρχε πρόβλημα θα το έδειχνε το διαγνωστικό όπως μου λένε οι μηχανικοί;
  5. Επισκέφθηκα το συνεργείο και έγινε βασική ρύθμιση κιβωτίου και update στο λογισμικό του mechatronic. Δεν το έχω οδηγήσει πολύ από τότε για να πω με σιγουριά ότι εξαφανίστηκε το σκορτσάρισμα αλλά σίγουρα υπάρχει βελτίωση στον τρόπο που γίνονται οι αλλαγές - λιγότερος "τζόγος", πιο ομαλά - μου θυμίζει όπως ήταν το αυτοκίνητο καινούργιο.
  6. Επισκέφθηκα το συνεργείο και έγινε βασική ρύθμιση κιβωτίου και update στο λογισμικό του mechatronic. Δεν το έχω οδηγήσει πολύ από τότε για να πω με σιγουριά ότι εξαφανίστηκε το ρετάρισμα αλλά σίγουρα υπάρχει βελτίωση στον τρόπο που γίνονται οι αλλαγές - λιγότερος "τζόγος" - μου θυμίζει όπως ήταν το αυτοκίνητο καινούργιο.
  7. Τώρα που το λές, και μένα μου το κάνει πάντα στην επιστροφή από τη δουλειά και ποτέ στο πήγαινε. Ειδικά εάν πέσω σε κίνηση. Πάντα σε ανηφόρα ή στροφή, με αργή επιτάχυνση. Έκλεισα ραντεβού για την Τρίτη του Πάσχα.
  8. Ναι αυτό κάνει και μένα. Σε αργές εκκινήσεις σε λίγο ανηφορικό δρόμο. Πάει να βάλει 2η νωρίς, πέφτουν οι στροφές και κάνει ένα σκορτσάρισμα 2 δευτερολέπτων μέχρι να "αρπάξει". Ξεκίνησε περίπου στα δικά σου χιλιόμετρα και πρόσφατα χειροτέρεψε.
  9. Golf vi 160dsg. 29,000km. Σκορτσάρισμα στην αλλαγή από 1η - 2η. Ακόμη δεν το κάνει πάντα αλλά χειροτερεύει. Θα πάω την επόμενη βδομάδα αντιπροσωπία. Σκέφτομαι τα κεντρικά (Βουλιαγμένης) μήπως και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Συμβουλές από συμπαθόντες, ευπρόσδεκτες.
  10. Ακριβώς ίδιο πρόβλημα σε golf vi 160dsg. 29,000km. Ακόμη δεν το κάνει πάντα αλλά χειροτερεύει. Θα πάω την επόμενη βδομάδα αντιπροσωπία. Σκέφτομαι τα κεντρικά (Βουλιαγμένης) μήπως και έχουν μεγαλύτερη εμπειρία. Συμβουλές από συμπαθόντες, ευπρόσδεκτες.
  11. Ναι, είδα διαφορά, καλυτερη απόκριση στο γκάζι, όχι τραγικά πράγματα. ΟΚ το συνεργείο.
  12. Τελικά έκανα καθαρισμό μπεκ με υπέρηχους σε γενικό συνεργείο στην Χ. Σμύρνης, Μελίσσια. Έμεινα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
  13. Έκανα καθαρισμό μπεκ με υπέρηχους και νομίζω το πρόβλημα με σκορτσάρισμα / τράβηγμα λύθυκε.
  14. Ενδιαφέρομαι και εγώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.