Jump to content

nilasgr

Members
  • Posts

    399
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by nilasgr

  1. Καλησπερα. Θελω να αναβαθμισω τα πισω φρενα golf v tsi 122 απο golf v gti. Εχω βρει ενα σετ δαγκανες ο οποιος ο πολιτης αναφερει οτι ειναι 282. Το gti εχω δει οτο φοραει 286. Θελων να ρωτησω. Καπου εχω διαβασει οτι εβγαιναν και στις 2 διαστασεις. Το θεμα ειμαι αν τα αγορασω πρεπει να βαλω διασκοπλακες και τακακια 282? Αν και η διαφορα ειναι σχεδον μηδενικη αν  βαλω 286 διακοπλακες και τακαικια θα υπαρχει προβλημα? 

  2. Καλησπερα σας. Παρουσιαστηκε το εξης προβλημα αλλαξα προσφατα σε επωνυμη οθονη και εχω το εξης προβλημα//και με το μαμα ραδιο rcd 310 και μετα μια android οθονη της bizzar που ειχα βαλει οταν ειχα το κλειδι στην μιζα επαιζε και μετα απο 15 20 λεπτα που εκλεινε τις ασφαλειες το canbus εσβηναν. Τωρα με αυτο οταν εχω το κλειδι πανω και κλεισει το canbus τις ασφαλειες το ραδιο παραμενει ανοιχτο κλεινει μονο απο το κουμπι. Οταν βγαζω το κλειδι απο την μιζα σβηνει κανονικα η οθονη. Οταν εβγαλε την προηγουμενη οθονη μου εβγαλε και ενα ρελε και μου ειπε οτι δεν ηξερε γιατι ηταν αυτο. Υπαρχει περιπτωση αυτο το ρελε να εκανε αυτη την δουλεια η αν χρειαζεται διαφορετικη συνδεσμολογια? 

    20230307_194724.jpg

    20230307_194740.jpg

  3. 1 ώρα πριν , Panosof21 said:

    καλησπέρα στην ομαδα..κατοχος golf 5 δεν ξερω αν εχει κανενας αλλος τέτοιο πρόβλημα αλλα τωρα με τις βροχές παρατήρησα οτι μπαινει νερο στο πορτμπαγκάζ.Εριξα με το λαστιχο νερο σε ολο το πορτμπαγαζ πισω και παρατηρησα οτι μπαινει απο το σημειο που ειναι οι μεντεσεδες καπου εκει και σταζει και γεμιζει ολο νερα.. ξέρετε που μπορω να παω να το κοιταξω? Κανενα καλο μαστορα να παω ή που μπορω να βρω τα λάστιχα να αλλαξω το πορτμπαγκάζ?? ευχαριστώ πολύ

    Καλημερα ειχα και εγω το ιδιο προβλημα αλλα σε εντονες βροχοπτωσεις εβλεπα νερα στην ρεζερβα. Αυτο εμπαινε στο πορτμπαγκαζ αριστερα στην γωνια. Το πηγα σε ενα φανοπειο και εμπαινε απο εναν πλαστικο αεραγωγο που βρισκεται κοντα στον θολο στη γωνια του προφυλακτηρα. Καποια στιγμη ειχα βρει σε ενα κολωνακι και ειχε στραβωσει η λαμαρινα ακριβως στην ενωση με αυτο το πλαστικο και ειχε κανει ενα κενο. Το χτυπησε λιγο  να το φερει στα ισα με το πλαστικο και εβαλε περιμετρικα παρπριζοκολλα και απο τοτε σταματησε να βαζει νερα.

    FB_IMG_1675070584966.jpg

  4. Βγαλε τον πολο μερικες ωρες.
    Ξαναδεστο το πρωι


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να ελεγξω απο vcds?

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  5. Βγαλε τον πολο μερικες ωρες.
    Ξαναδεστο το πρωι


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Το εχω κανει αλλα για περιπου μια ωρα.

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  6. Kαλησπερα. Σε golf v σταματησε να μου εμφανιζει το audio menu στην mfd οθονη γνωριζει κανεις πως μπορω να το αποκαταστησω?

    Ευχαριστω

  7. Δοκιμασε clear glass


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Επανερχομε στο θεμα σχετικα με την ευαισθησια των φωτων. Τωρα που αργει να νυχτωσει τα φωτα μου αναβουν σχεδον μερα με ηλιο περιπου κατα της 7 το απογευμα. Επισης το προηγουμενο σκ σε ταξιδι γυρω στις 16:30 μου εκανε το εξης ξεκινωντας απο αττικη οδο στο πρωτο τουνελ αναψαν κανονικα αλλα μετα δεν εσβηναν παρεμεινα ανοιχτα σε ολη την αττικη οδο και εθνικη Εκλεινα τον διακοπτη τον αναβα τποτα παρεμεναν ανοιχτα. Στο olumpous plazza σταματησα για καφε οταν γυρισα τα φωτα ηταν σβηστα οπως και επρεπε να ηταν. Καποια στιγμη που επιασα τα 160 αναψαν τα φωτα καθοτι το εχω ρυθμισει απι vcds αλλα οταν χαμηλωσα ταχυτητα παρεμεναν παλι ανοιχτα συνεχεια παλι εκλεισα τον διακοπτη τον ανοιξα αλλα τιποτα . Σταματησα σε ενα παρκινγκ εσβησα την μηχανη το εβαλα παλι μπροστα και εσβησαν τα φωτα. Για να μην τα πολυλογω στα επομενα τουνελ παλι το ιδιο ενω αναψαν οταν μπηκα δεν εσβηνα μετα και μονο αν σταματουσα να κλεισω την μηχανη. Δεν ξερω αν θελει καποια ρυθμιση ο αισθητηρας. Αυτο στο vcds η διαφορα green blue και clear τι ειναι?

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


  8. Δοκιμασε clear glass


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Θα το δοκιμασω αν και βλεπω εχει μεγαλο ποσοστο 80% το οποιο δεν ξερω τι σημαινει. Το θεμα ειναι μου εχει χαλασει το laptop και θα παιξω καποια αλλη στιγμη με τις ρυθμισεις.

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  9. On 1/3/2022 at 11:15 ΠΜ, nikdev said:

    Βάλτο στο normal έχει ένα drop down menu
    Θα το καταλαβεις αμεσως
    99ac8bef8a88650239c9fbdeb9d1eeda.jpg

    Εγω το ειχα στο +20%
    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Καλησπερα σε αυτο εχω επιλεγμενο το normal επισης στα επομενα Byte ειναι επιλεγμενα τα παρακατω

    Στο byte 1 εχω επιλεγμενο το 30 Light Sensor Correction 48% = Green Glass

    Στο βyte 2 εχω επιλεγμενο το 25 Light Sensor Correction 37% = Green Glass

    Εχουν και μικροτερα ποσοστα 30% και 43% αλλα γραφει blue glass. Γνωριζεις την διαφορα αυτων των ποσοστων και το green με το blue glass?

     

    90477492_704634580075404_7525216545828503552_n.jpg

    90885189_664833190943717_3022590170932183040_n.jpg

  10. Μπες στον ανεσης 46 επιλεξε το module rainsensor (rls) και δες μηπως εχει ρυθμιστει η εναρξη λειτουργιας ν’ανοιγει ποσοστιαια νωριτερα
    Γνωριζεις σε πιο ποσοστο πρεπει να ειναι?

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  11. Καλησπερα Καλη Χρονια με υγεία. Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με την θερμοκρασια. Σε δρομο με κατωφερεια πεφτει η θερμοκρασια 2 γραμμες κατω απο τους 90 βαθμους. Τωρα τα πρωινα που εχει κρυο  που πηγαινω στο φαληρο και κατεβαινω κηφισιας βασ Σοφιας καλλιροης θησεως δεν φτανει η θερμοκρασια 90 ανεβαινει λιγο οταν σταματαω σε φαναρι αλλα μολις ξεκιναω παλι πεφτει . Το προβλημα αρχιζει και γινεται εντονο οταν ανοιγω σκετο τον αερα η το aircondition που πεφτει η γραμμη στους 60 βαθμους. Υποθεσα οτι ειναι προβλημα θερμοστατη. Το εχω παει σε γνωστο μου ηλεκτρολογο και επιμενει οτι δεν ειναι θερμοστατης και οτι θα δωσω τσαμπα λεφτα. Μου αλλαξε τον αισθητηρα θερμοκρασιας που ειναι ποιο οικονομικος. Αργοτερα εμαθα απο αλλο συνεργειο οτι υπαρχει και 2ο αισθητηρας που ειναι χαμηλα. Ο φιλος μου μου αλλαξε τον 1ο που βρισκεται κοντα στο θερμοστατη.  Στο δευτερο συνεργειο που ασχολειται αποκλειστικα με vag οχηματα μου ειπε οτι θελει ψαξιμο μπορει να φταιει ο δευτερος αισθητηρας αφου τον πρωτο τον αλλαξα μπορει να ειναι θερμοστατης μπορει να ειναι καποιος βουλωμενος σωληνας και τελος να φταιει η ενδειξη στο καντραν. Γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι και τι να κανω για να βγαλω καποια ακρη.
    Στην πρωτη φωτο ειναι μετα απο 26km δαιδρομη η θερμοκρασια δεν εχει φτασει 90βαθμους στην δευτερη φωτο οταν παρκαρα αφησα 2 λεπτα περιπου το αυτοκινητο στο ρελαντι και ανεβηκε και στην τριτη φωτο στο ιδιο σημειο ανοιξα το aircondition στους 24 βαθμους και μετα απο λιγα λεπτα η θερμοκρασια εφτασε περιπου 70
    1.png.42f52427e1b074154c6119d4fa0ee6c9.png
    2.png.7cb6074b5c162b8a632c40cd67a75529.png
    3.png.3426663ef0c0a87e4f91c999969d5527.png
    Αλλαξα θερμοστατη το προβλημα με την θερμοκρασια λυθηκε δεν κανει αυξομειωσεις ουτε σε χαμηλες στροφες αλλα ουτε και οταν ανοιγω το aircondition. Το θεμα που προεκυψε ειναι οτι δουλευει συχνα στο φουλ το βεντιλατερ οταν βρισκομαι σε κινηση ενω η θερμοκρασια παραμενει στο 90 ενω οταν σβηνω την μηχανη δουλευει για κανενα πενταλεπτο το βεντιλατερ και σταματαει. Προσπαθω να ανεβασω βιντεο με τον ηχο αλλα δεν με αφηνει. Ειναι τοσο εντονος ο θορυβος οταν δολευει. Το βαλαμε σε διαγνωστικο δεν εμφανιζει κανενα σφαλμα

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  12. Καλησπερα.
    Ηθελα να ρωτησω αν για τον αισθητηρα φωτων υπαρχει καποια ρυθμιση για την ευαισθησια του? Τα φωτα σχεδον παραμενουν ανοιχτα και σπανια σβηνουν πχ οταν ειμαι σε σκιερο μερος η πρωινη ωρα η απογευμα ειναι ανοιχτα και μονο αν χτυπαει ηλιος στον αισθητηρα σβηνουν.

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  13. Καλησπερα και καλη χρονια.
     
    Τα συμπτωματα μου ταιριαζουν για θερμοστατη.
    Κανε την ιδια διαδρομη που γραφεις με σχετικα ψηλες στροφες και δες που θα ειναι η θερμοκρασια. Δηλαδη παρατηρησε αν πχ σε σχεση με σημερα που δεν ανεβαζε θερμοκρασια αν ψηλοστροφα κραταει μεγαλυτερη θερμοκρασια. 
    Σε καθε περιπτωση δεν ειναι καλο να το δουλευεις αν δεν ανεβαζει θερμοκρασια.
     
     
    Σε υψηλες στροφες δεν πεφτει. Πχ Στην επιστροφη που ειναι σχετικα ανηφορα ειναι μονινα 90 . Πεφτει σε κατωφερεια και σε ευθεια με χαμηλες στροφες

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


  14. Καλησπερα Καλη Χρονια με υγεία. Τον τελευταιο καιρο αντιμετωπιζω προβλημα με την θερμοκρασια. Σε δρομο με κατωφερεια πεφτει η θερμοκρασια 2 γραμμες κατω απο τους 90 βαθμους. Τωρα τα πρωινα που εχει κρυο  που πηγαινω στο φαληρο και κατεβαινω κηφισιας βασ Σοφιας καλλιροης θησεως δεν φτανει η θερμοκρασια 90 ανεβαινει λιγο οταν σταματαω σε φαναρι αλλα μολις ξεκιναω παλι πεφτει . Το προβλημα αρχιζει και γινεται εντονο οταν ανοιγω σκετο τον αερα η το aircondition που πεφτει η γραμμη στους 60 βαθμους. Υποθεσα οτι ειναι προβλημα θερμοστατη. Το εχω παει σε γνωστο μου ηλεκτρολογο και επιμενει οτι δεν ειναι θερμοστατης και οτι θα δωσω τσαμπα λεφτα. Μου αλλαξε τον αισθητηρα θερμοκρασιας που ειναι ποιο οικονομικος. Αργοτερα εμαθα απο αλλο συνεργειο οτι υπαρχει και 2ο αισθητηρας που ειναι χαμηλα. Ο φιλος μου μου αλλαξε τον 1ο που βρισκεται κοντα στο θερμοστατη.  Στο δευτερο συνεργειο που ασχολειται αποκλειστικα με vag οχηματα μου ειπε οτι θελει ψαξιμο μπορει να φταιει ο δευτερος αισθητηρας αφου τον πρωτο τον αλλαξα μπορει να ειναι θερμοστατης μπορει να ειναι καποιος βουλωμενος σωληνας και τελος να φταιει η ενδειξη στο καντραν. Γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι και τι να κανω για να βγαλω καποια ακρη.

    Στην πρωτη φωτο ειναι μετα απο 26km δαιδρομη η θερμοκρασια δεν εχει φτασει 90βαθμους στην δευτερη φωτο οταν παρκαρα αφησα 2 λεπτα περιπου το αυτοκινητο στο ρελαντι και ανεβηκε και στην τριτη φωτο στο ιδιο σημειο ανοιξα το aircondition στους 24 βαθμους και μετα απο λιγα λεπτα η θερμοκρασια εφτασε περιπου 70

    1.png

    2.png

    3.png

  15. Εχεις κρατησει φωτογραφιες απο το παλιο cecm, απο τις ενοτητες;

    Εσυ το εβαλες;

    Παλαιοτερα πως λειτουργουσαν;
    Δεν θυμαμαι να εσβησα ποτε με μεγαλη σκαλα δεν το ειχα παρατηρησει.

    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Καλησπερα. Ναι κρατησα τις παλιες ρυθμισεις. Οχι δεν τον εβαλα. Εκανα λαθος οχι τα μεγαλα της πορειας. Στον παλιο Οταν ειχα της πορειας και εσβηνα την μηχανη εμεναν ανοιχτα τα θεσεως και επισης οταν εβγαζα το κλειδι παραμεναν παλι τα θεσεως και αν ανοιγα την πορτα ακουγοταν ηχος οτι εχω αφησει ανοιχτα τα φωτα. Τωρα κλεινουν τελειως οταν βγαζω το κλειδι και επισης για να μεινουν μονο τα θεσεως ανοιχτα πρεπει να γυρισω τον διακοπτη στα θεσεως και αν ανοιξω την πορτα δεν ακουγεται σημα ο ηχος οτι τα εχω ανοιχτα

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  16. Δεν θα μου βγάλει σφάλμα νομίζεις? Ευχαριστώ 
    Οχι δεν βγαζει σφαλμα. Στην θεση 18 της φισσας θα βαλεις το + και στην 19 το -

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  17. Για σας παιδιά, έχω πάρει φωτάκια να βάλω στις πόρτες εσωτερικά υπάρχει αναμονή γνωρίζει κάποιος? 
    Καλησπέρα. Ετοιμες καλωδιωσεις δεν εχει θα συνδεσεις τα καλωδια που θα εχουν οι φισες που εχεις παραγγειλει και θα τις συνδεσεις στα pinaκια τις φυσας που εχει η πορτα

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  18. Καλησπερα. Προσφατα αλλαξα cecm εγκεφαλο και παρατηρησα το εξης: Οταν εχω ανοιχτα τα φώτα στην μεγαλη σκαλα  και  σβηνω το αυτοκινητο και αφησω το κλειδι στην μιζα  παραμενει ανοιχτη η μικρη σκαλα αν βγαλω το κλειδι σβηνει τελειως και δεν δουλευουν τα φωτα επισης. Είναι καποια ρυθμιση απο vcds ?

  19. Όταν  δουλεύουμε  ρεύμα, ελέγχουμε  με  πολύμετρο  το + και - . Υπόψιν,  πολλοί  διακόπτες πχ πιτσιλιστήρια διαχειρίζονται  το  -  και  όχι  το +.
    Το θεμα ειναι οτι οπως εβαλα τα μπροστα σε πολικοτητα τα καλωδια ετσι τα εβαλα και πισω. Πισω δουλεψαν ενω μπροστα οχι επισης τα w5w δεν εχουν πολικοτητα. Αφου εφτιαξαν τελος καλα.

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  20.  
    δώσε πόνο...!!! 
     
     
    τελικά την αλλαγή (+ - )από πού την έκανες από της φισες τον φωτιστικών η από την καλωδίωση στα Φις της πόρτας
    Απο την καλωδιωση στις φισες της πορτας γιατι ελεγα μηπως ηταν σε αλλη θεση.

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

    • Like 1
  21. On 10/2/2021 at 2:12 ΜΜ, nikdev said:

    @nilasgr

    υπάρχει κάποιο feedback ?

    Εκανα διαγραφη σφαλματων και ξανα εκανα scan και δεν μου το εμφνισε τα σφαλματα. Μάλλον ήταν λόγω μπαταρίας .

  22. Tελικα αποκατασταθηκε το πρόβλημα ηταν σωστά στο 18 19 απλα ηταν λαθος τα καλωδια + και - για καποιο λογω στις μπροστινες πορτες το - ηταν το γκρι ενω το + ηταν  το μαυρο. 

    Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και την βοηθεια.  

    • Like 1
  23. Ξεκιναμε απο τα αυτονοητα,κωδικοποιηση εκανες;
    Εχω βαλει φωτα σε αυτοκινητο φιλου και το πιν ηταν στη θεση 1 γιατι η θεση 18 απλα δεν ειχε πιν και το 19 ηταν πιασμενο απο αλλο καλωδιο
    Γειωση πηρα απο μια βιδα
    Η 18 και η 19 ηταν ελευθερες και τα εβαλα σε αυτες τις θεσεις. Η κωδικοποιηση η αρχικη ηταν 180 και την αλλαξα σε 244

    Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.