Jump to content

KOS_KOR

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

About KOS_KOR

Contact Methods

  • MSN
    kos_kor@hotmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

KOS_KOR's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εγω εδω και τρια χρονια την καθαριζω μονος μου, την βγαζω απο πανω και την καθαριζω με σπρει καρμπυρατερ , και μετα την βαζω πανω και ολα ειναι ενταξει . ουτε vag com ουτε τιποτα.
  2. Καλως ηρθατε και απο μενα !
  3. εχω ανοιξει και σαν το δικο μου μοντελο αλλα και με το νεο ιμπιζα οπου και τα δυο ηταν πισω.
  4. εγω φιλε μου θα σου προτεινα να βαλεις POWECHIPS, εγω αυτο φοραω αλλα σε ιβιζα 1,4 16v και το αυτοκινητο πηγαινει πολυ καλα, και σε σχεση με TUNING FASTER οπου εχω ανοιξει για να δουμε διαφορες ειμαι μπροστα .
  5. ο πατερας μου εχει ακομα το δευτερο (το κοκκινο) αλλα σε ασπρο. με λιγα λογια σκυλι δεν μασαει καθολου σε θεμα φορτωματος και αντοχης,το πρωτο μου αυτοκινητο οπου και εμαθα οδηγηση.και ειναι το μοναδικο αυτοκινητο οπου εχω κανει τρελα σκηνικα.ειναι οπως της εικονας ,με τζαμια δηλαδη και θεσεις πισω .μολις εχω παρει το διπλωμα γυρω στα 18 και μαζευω κατι φιλους στο συνολο 10 και ολοι μαζι κατηφοριζουμε την συγγρου για να παμε που αλλου ??? να πειραξουμε τα τραβελια!!!! εχουμε ανοιξοι την πλαινη πορτα και τους κραζουμε ολους ,πολυ χαβαλε και μια ουρα που ειχαμε σχιματιση ,δεν περιγραφετετε. αξεχαστα πραγματα!!! απο τα πιο αγαπημενα αυτοκινητα
  6. Παιδια το ρεβο ειναι για το αυτοκινητο που εχει ενα τελικο και ενα φιλτρο,εως εκει ειναι αρκετα καλο.Τωρα αν καποιος θελει να αλλαξει χταποδι να αλλαξει καταλυτη, μεσεο, προκαταλυτη και οτι αλλο θελει να πειραξει τοτε τε ρεβο δεν αξιζει ,πας για αλλο προγραμμα
  7. ΤΑ ΞΕΡΩ ΤΑ CLUB, EIMAI KAI ΜΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.
  8. Καλως σας βρηκα και εγω, σημειωστε αλλον εναν ibizakia 1,4 16v
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.