Jump to content

chmavr

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About chmavr

  • Birthday 02/19/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

chmavr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα φιλαρακι! σου ειπαν γιατι δεν κατασκευαστηκε την Παρασκευη??κ εμενα 26-06 ηταν να γίνει και υποθετω οτι εχει γίνει....παιρνω τηλ τον πωλητη μου και μαθαινω οτι εχει φύγει διακοπες...και δεν μπορουν να μ πουν ημερομηνίες.... edit πέρασα τελικα απο εκεί γιατι δεν βγάζεις ακρη αλλίως...εμενα το μώρο μου ειναι ετοιμο αποτ τις 26-06 και ερχέται προς Ελλάδα :D ...μου είπε τέλη Ιουλίου λογίκα θα το έχω στα χέρια μου ίσως και αρχές Αυγούστου...(3,5 μήνες φτου φτου φτου φτου..)
  2. και εμενα οι αλλάγες στην αρχή δεν μου πολυαρεσαν αλλα τώρα που το βλέπω αισθανομαι και τύχερος που το καμαρι μου κατασκευάζεται την Παρασκεύη!!!!!!!(24η εβδομάδα)
  3. εγώ βασικά το είδα...και στράβωσα με το τύπο που κάθισε και μέσα και ασελγούσε χώρις την αδεία μου....
  4. δυο βδομάδες ποιο νώρις απ οτι εσύ, στις 15 Απρίλη!κάτσε να δείς να βγούν τα οριστικά γιατι και εμένα μεχρι πριν μια βδόμαδα μου έβγαζε το σύστημα ενδεικτική εβδομαδα την 24 και τελίκα είναι η 26...ευχομαι το καλύτερο!
  5. με την σειρα μ να πω και εγω τα καλα νέα...πηρα τηλ χθες στον γκρατσια και μ βγήκε 26η εβδομαδα και συγκεκριμενα 26 ιουνιου!!μ ειπε οτι μετα θέλει ακριβως 4 εβδομαδες για Ελλάδα και μολις ερθει σε 1,5 εβδομαδα με το κλειδί στο χέρι...υπολογίζει 3-7 αυγούστου να το έχω...για να δούμε...ποσο υπομονή ακόμα ειδικα τώρα π βλέπω να κυκλοφορούν αρκετά??????
  6. αμα σου πώ οτι δεν μου πολυαρέσει?? νομίζω οτι είναι πολύ πολύ need for speed σε σχέση με το πανέμορφο coupe..
  7. χαζή ερώτηση έρχεται.....και πως ξέρεις πιο καραβι είναι????
  8. χεχε τους ηπίαμε το αίμα απ οτι βλέπω!!
  9. καλημερες και απο εμένα!το παραγγειλα πριν 10 μερες 15/04/2009 απο Gratsia και χθες μιλήσα και μ ειπε για 22 με 23 εβδομαδα παραγωγής...το καλο ειναι οτι τελή Ιουλιου με αρχες Αυγουστου θα το εχω...δλδ max 4μήνο (θα γλυτωσω και 1000Ε απο το τέλος )!!το αμαξί εχει μέσα 160ps DSG7 rising blue sport pack αισθητηρες παρκαρισματος- πίεσης ελαστικών RC 510 κοστος 24700Ε.......
  10. καλημερα!εγω το παραγγειλα πριν μια εβδομαδα και μ ειπαν εβδομαδα παραγωγης 22 ή 23..ρώτησα και στον γκρατσια π το πήρα και μ ειπαν οτι δεν εχουν επισημη ενημερωση αλλα έχουν ακουστα το σουσουρο π εχει γίνει..και μ ειπε οτι πιθανον και αυτοι να το δουν οταν ερθει το πρώτο αλλαγμένο αμάξι
  11. καλημερα σε ολους και χρονια πολλα! αμα οργανώθει εκδρομούλα περίμενετε ρε παίδες κανα 3 μήνο που θα μ ερθει και εμένα.....το ειδα σε rising blue στην karent και έπαθα..και ετσι το πήρα..το χρώμα τα σπαει γιατι αλλαζει ο τόνος του κατα την διαρκεια της ημέρας, και δένει και απίστευτα με το μάυρο της μάσκας-προφυλακτήρα...γενικά ειναι κ@υλ@ και δεν ξέρω πως θα την παλέψω ενα 3μηνο ακόμα....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.