Jump to content

Dr.Konstantinos

Members
  • Posts

    175
  • Joined

  • Last visited

About Dr.Konstantinos

  • Birthday 07/01/1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Αττικής - Παλαιού Φαλήρου
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Dr.Konstantinos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω αν καθισματα απο Jetta η Passat κανουν και σε 5θυρο golf 5 Pου εχω γιατι εχω βρει μια ευκαιρια για καθισματα απο Jetta σε φοβερη τιμη ...
  2. Καλημερα σε ολους σας ... θα ηθελα να ρωτήσω τι κοστος θα ειχε να κανω ολη την καμπινα με λευκο φωτισμο και το πορτ μπαγκαζ (οχι το κοκκινο-μπλε απο τις ενδηξεις οργανων, μονο πλαφονιερες και πορτ μπαγκαζ) και ποιες λαμπες πρεπει να παρω και πως τις αλλαζω. Ακομα σκεφτομουν να βαλω φως λευκο στις πορτες με το που ανοιγουν να ανοιγει και το φωτακι... ευχαριστω εκ των προτερων
  3. Καλημερα παιδια εγω φοραω αυτον τον προφυλακτηρα εδω και καιρο πιστευω εινια πολυ καλος τον εβαψα και τον εβαλα συνολο φιλε μου θα σου παει κανενα 450 αν παρεις αυθεντικα προβολακια ομιχλης διοτι εχουν γυρο στα 100 με 120... ειναι καλος και ο πωλητης εκει εγω οτι απορια ειχα μου απαντησαν απευθειας με εμαιλ τωρα αν θελεις κατι να με ρωτησεις πολυ ευχαριστως να σε βοηθησω στειλε μου πμ αν θελεις καποια διαυκρινιση.
  4. μαγκες καλημερα μολις χθες εβαλα τις λαμπες και ειναι απιστευτες τωρα θα αλλαξω και τα φωτα ομιχλης και τα μεγαλα (thanks mike )
  5. mike στειλε μου πως τις βαζουμε μολις τις παρελαβα Και πες μου και που θα βρω αυτες τις ψειρες που λες ...
  6. εγω θα επελεγα 1,2 γιατι θα εχεις και χαμηλωτερα τελη και πιστευω θα καιες καπως λιγοτερο απο το 1,4 και με ενα προγραμμα αργοτερα απο καποια εταιρια μπορεις να ανεβεις σε αλογα ... βεβαια η επιλογη ειναι δικια σου, τη γνωμη ειπα εγω....
  7. παιδια αγορασα και εγω μετα απο τα σχολια που ειδα οτι κανατε ... για τα μεγαλα φωτα και τα προβολακια πρεπει να αγορασουμε τις ιδιες αλλο ενα κουτακι δηλαδη η υπαρχουν αλλες?? και τωρα που μιλαμε για λαμπες για εσωτερικο φωτισμο στις πλαφονιερες πως βαζουμε λευκο φως? και ποιες λαμπες πρεπει να αγορασουμε ? το εχει κανει κανενας?
  8. Καλησπερα παιδια .. σκεφτομουν εδω και καιρο να κανω μια μετατροπη στο golfακι μου .. που ειναι 1400 fsi να του βαλω κινητηρα απο GT η καποιο αλλο παρομοιο... τι λετε? ποσο περιποθ υπολογιζετε οτι κοστιζει? και τι θα πρεπει να αλλαξω γενικα σε ολο το αμαξι ???
  9. Τελικά παιδιά πήγα σήμερα πάλι οι πολλαπλασιαστές ήταν μου τους άλλαξαν πάλι και μου έκανα καθαρισμό στην πεταλούδα του γκαζιού μου είπαν... παρεπιπτώντος οι πολλαπλασιαστές είναι Τούρκικοι...
  10. δεν γνωρίζω δυστυχώς αλλά απο παρασκευή που θα το πάω το αμάξι θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω ...
  11. Σωστό, όμως ρε σι Νίκο πως και δεν μου τον άλλαξαν πριν 20 μέρες ? με παραξενεύει :/
  12. Καλησπέρα παιδιά, εχω το εξής πρόβλημα με το αμάξι μου. Πριν περίπου 20 μέρες πηγα να το ανοίξω να πάω σε μια δουλειά που είχα και έτριζε όλο το αμάξι και μου άναψε ένα λαμπάκι στο καντράν που διάβασα στις οδηγίες οτι σημαίνει οτι έχει πρόβλημα στην εξαγωγή τον καυσαερίων καπώς έτσι, τέλος πάντων, πήρα τηλ. την οδική βοήθεια το μαζέψαμε και πήγαμε στην αντιπροσωπία. Εκεί το είδαν και μου είπαν οτι εχουν πρόβλημα οι πολλαπλασιαστές μου άλλαξαν τους 3 που μου είπαν οτι έχουν πρόβλημα, δεν έχω παράπονο χωρίς χρήματα, όμως πάλι σήμερα πριν απο 2 ώρες που πήγαινα παλι σε δουλειά, όπως ήμουν σταματημένος στο φανάρι αρχίζει να τρίζει το αμάξι και μου ανάβει πάλι αυτο το λαμπάκι στο καντράν ... το πηγαίνω λίγο πιο κάτω και το παρκάρω, σβήνω τον κινητήρα και το αφήνω λίγο να ηρεμίσει, το ξανανάβω και δεν μου έκανε τίποτα, ένιωθα βέβαια οτι έτριζε λίγο αλλά δεν μου άναψε καθόλου το λαμπάκι. Πριν απο λίγο το πήγα λοιπόν μια βόλτα και το "πάτησα" λίγο να δω αν θα μου ανάψει το λαμπάκι και πως θα μου συμπεριφερθεί αλλα πάλι τίποτα μόνο ένα μικρό τρίξιμο που το ένιωθα εγω που ξέρω το αμάξι καλά. Ρε παιδιά μήπως έχεις κανένας καμιά ιδέα τι άλλο μπορεί να είναι ? μήπως το έχει πάθει κανείς σας ?
  13. φίλε μου πραγματικά υπέροχο καλά χιλιόμετρα να το χαίρεσε...
  14. καλημέρα παέδες να ρωτήσω κάτι ? έχω Golf V, μήπως ξέρει κάποιος τι χρειάζετε να αλλάξω για να βγάλω αυτό και να βάλω αυτό.
  15. Κατασκευαστής SRS-Tec ¶ρθρο Οπίσθιο διαχύτη G5-R32 Εκδοχή Duplex, εξάτμιση κομμένα-out αριστερά / δεξιά Περιοχή χρήσης Μάρκα: Volkswagen Modell: Γκολφ Τύπος: 1K (MK5) Μοντέλο Έτος: 2003 - 2009 Submodell: Όλοι (δεν το station wagon) Κινητήρας: Όλα Εγκατάσταση Όπως και η ΚΑΕ μέρος Ειδοποίηση Ο πίσω διαχύτης είναι μόνο για την ΚΑΕ VW Golf V R32 πίσω κουρτινάκι Για να τοποθετήσετε αυτό το στοιχείο θα πρέπει επίσης να αγοράσετε το ΟΕΜ VW R32 πίσω κουρτινάκι έκθεση των εμπειρογνωμόνων της Γερμανική TÜV έκθεση Υλικό Υψηλής ποιότητας γερμανικά υαλοβάμβακα ενισχυμένο πλαστικό (GRP) Διανομή - SRS-Tec πίσω διαχύτη G5-R32 διπλής όψης (άβαφο) - Έκθεση TÜV - Τοποθέτηση υλικού Προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας Το προϊόν αυτό και ο σχεδιασμός του είναι παγκοσμίως κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Η αντιγραφή τμημάτων μας και τα σχέδιά μας θα διώκονται! Εδώ και η μετάφραση. (τα παραπάνω είναι για τον 3ο με το διπλό κόψιμο)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.