Jump to content

uasdgriugtr

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

About uasdgriugtr

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

uasdgriugtr's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Και τωρα ρε παιδια που τα πατε για service γτ ειμαι απο θεσσαλονικη και ψαχνομαι λεω για αρζουμανιδη παιζιε τπτ πιο καλο εδω κοντα ?
  2. λοιπον σημερα πηγα σε 2 ο ενας μου εδωσε τιμη επισκευης χωρις αλλαγη μασπιε (θα τον διορθωσει )+ βαψιμο φτερο και μασπιε 330 ε και ο αλλος για ιδια δουλεια αλλα οχι βαψιμο ολο το φτερο 220 ε (μου ειπε οτι θα το κανει ετσι οστε να μην χρειαστει ολο το φτερο βαψιμο !!!τι λετε ???
  3. Βασικα θελω και λαμαρινα και μασπιε τεσπα και πανω κατω ξερει κανεις ποσο παει το μαλι ????
  4. Uploaded with ImageShack.us ποσο την υπολογιζετε την ζημια ρε παιδια????
  5. λοιπον παιδες σημερα εβαλα ολο τον δεξιο μασπιε μεσα με μια πετρα αρκετα μεγαλι που πετυχε πλαγια το αμαξι ...Οποιος μπορει να μου πει τιμη για τον απλο τον μασπιε οχι gti κλπ εχω το gtsport και θελω τον ιδιο με αυτον που εσπασα(απο που να τα βρω ,μπορω να παρω μονο ενα ???) + κατι βαθουλοματακια που εκανε στην πορτα ακριβος εκει που κουμπωνει ο μασπιες...και κανενα πμ ρε παιδια για κανενα καλο φανοποιηω να τα παω και να τα περασει ...ευχαριστω ρε παιδια
  6. λοιπον αρα αν καταλειξουμε να το βαλουμε τελικα τι συμφερει σε αντιπροσοπο η σε μαγαζι εξω???για θεσσαλονικι ξερετε κανεναν να μου προτεινεται να παω να βαλω καλειμα και υποβραχιονιο???σορι για τα ορθογραφικα αλλα ειμαι εδω και 6 μηνες ελλαδα!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.