Jump to content

Orfeas

Members
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

About Orfeas

Orfeas's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εγω είμαι ρε φιλε. Εκει μενει η κοπελα μου και ειμαι συχνα εκει
  2. Εγω και το Golfακι μου σε ευχαριστουμε για τα ωραια σου λογια ομως να το δεις τωρα με τις δυο καινουργιες μπουκες του . Πάντως το πολακι ξηλωνει την ασφαλτο απο πολυ χαμηλα και η δευτερα σπιναρει για πλακα στο overboost .Καλη δουλεια phantom. Ποιο ειναι το παλικαρι με το μαυρο Polo με τα φιμέ στο Ηρακλειο και το αυτοκολητο του club;;; Συνηθως το βλεπω παρκαρισμενο στην Ακροπολεως , η όπως στριβεις μετα την Μ.Αντυπα δεξια.
  3. 84.000 απο τις 30/1/2004 και απο προβληματα ..... αν θελει και κανενας αλλος του δινω....
  4. Ρε παιδια εσεις με τα TSI με κανενα tταπεινο 1.6FSI εχετε ανοιξει να δειτε ποσο του ριχνετε;; Παντως τα 1.6 200ριζουν με δυσκολια.. Και με 16αρες
  5. Νομιζω πως το εχω νιωσει να δουλευει και με περισοτερα απο 40χλμ. Κυριως οταν σπιναρουν οι τροχοι στην στροφη. Και ο πιο πρακτικος τροπος να το καταλαβεις ειναι οτι σε κακη ασφαλτο το αυτοκινητο δεν ανοιγει την τροχια του στο μπροστα μερος. συμφωνω στο οτι ειναι virtual αλλα απο ενα ελευθερο σιγουρα εχει μια διαφορα και προσωπικα πιστευω οτι το μπλοκε στο συγκεκριμενο αμαξι ειναι υπερβολη , εκτος αν εισαι θαμωνας στα Μεγαρα
  6. Μετα απο παραπονα στην kosmocar μου απαντησαν σημερα οτι θα καλυφθει το μεγαλυτερο μερος της ζημιας απο αυτους και οτι θα πληρωσω την μιση εργασια. Αν δεν κραξεις δεν βγαζεις ακρη. Μετα απο αλλαγη κεφαλης ειναι σιγουρο οτι ο κορμος θα αντεξει ;; Η εγγυηση που μου δινουν ειναι μονο για την κεφαλη και οχι για ολοκληρο το μοτερ.
  7. Θα παρω μολις παω σπιτι αλλα μου εχει χαλασει την μερα απο την ωρα που το ακουσα. 77000 χλμ εχω ρε γαμωτο και το προσεχω σαν τα ματια μου. Μολις τελειωνει η εγγυηση εισαι αβοηθητος εντελως.
  8. Μετα απο επισκεψη στο συνεργειο για ελεγχο συμπιεσης διαπιστωθηκε οτι το αμαξι χανει συμπιεση στον δευτερο κυλινδρο Οταν ημουν στο ρελαντι εκανε ενα θορυβο και το μοτερ ειχε ασταθεια στο ρελαντι και εφερνε κραδασμους . Οποτε ανοιχτηκε το μοτερ και μολις ειδαν την κεφαλη μου ανακοινωσαν οτι χρειζεται ολοκληρη αλλαγη γιατι δεν επιδιορθωνεται το προβλημα . Το συνολικο κοστος ειναι 2800¤ !!! Το καλο ειναι οτι δεν ειμαι στην εγγυηση και πως η VW δεν συμμετεχει στο κοστος καθολου διοτι το εχω 3 χρονια και 2 μηνες και δεν με καλυπτουν καθολου. Καινουργιο το μοτερ εχει 4500¤ Εκανα παραπονα στην Kosmocar ζητωντας τους να καλυψουν ενα μερος απο το κοστος και μου ειπαν οτι θα το εξετασουν το ζητημα και θα με ενημερωσουν.. Δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση... Να ψαξω να βρω μεταχειρα μοτερ?? Υπαρχουν ?? Να ψαξω για TFSI ??Υπαρχει κανενα τροπρτο η οχι ακομα?? Εχω απελπιστει με την αντοχη των VW και το σιγουρο ειναι πως δεν ξαναψωνιζω απο το ιδιο μαγαζι Τι να κανω;;Να απευθυνθω στην VW στηνν γερμανια;;Θα με βοηθησει κανεις;; Please help guyz!!!
  9. Παντως με το EDL(electronic differential lock)που εχουν ολα τα Golf αν και δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο οσο ενα καλο μπλοκε παρολα αυτα κανει δουλεια και οσοι το στριβουν το αμαξι θα το εχουν σιγουρα ακουσει να δουλευει. Και γενικα τα Golfakia στριβουν αρκετα καλα.
  10. Τριζει ακομα και σε αυτα που εχουν για test-drive!!! Οτι και να κανεις απλα θα συνεχιζει ..Don't bother. Οταν σου σπαει τα νευρα βαλε πιο δυνατα τη μουσικη... Πιθανα με το να το γεμισεις αφρωδη ταινια σε ολες τις ενωσεις να σταματησει..Ποιος ομως εχει 1.χρονο 2. ορεξη και 3.ξερει πως να το ανοιξει;;
  11. Για 1,6 παντως δεν υπηρχε μεχρι πριν κανενα 4μηνο που ρωτησα. Παρε στον αντιπροσωπο της Unorthodox Απο την hand made corbon intake εχεις καμια info & pic??
  12. H μονη διαφορα ειναι οι μπουκες . Μολις παω για εξατμισουλα ετσι θα ειναι.. Η αεροτομη ειναι Motordrome και την ειχα παρει 140€ Ομως υπαρχουν και πιο ομορφες , οπως η Zender του andain η του GTi.. Ασε Θανο ο Δημος εκανε τρελη δουλεια.Τον εβαλε να κατσει οπως επρεπε και εβαλε και βασουλες και τωρα ειναι μπετον. Οχι οπως ο προηγουμενος που εχασκε λες και ηταν χαρτονι...
  13. Ειναι το βησμα για το σωληνακι για την επιστροφη απο τις αναθυμιασεις λαδιου πισω στην εισαγωγη.Καλο ειναι να το κουμπωσεις για να μην γεμισει λαδια ο κινητηρας σου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.